2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Bende kasılmanın ne olduğunu bilmiyorum ilk gebeliğim bi yerde toplanma çok oluyo Anlamadım nasıl bişey bu kasılma

Bende kasılmanın ne olduğunu bilmiyorum ilk gebeliğim bi yerde toplanma çok oluyo Anlamadım nasıl bişey bu kasılma
Ahh canimm ayni bende bilmiyorum gecen kasım kasım kasılıyorsun sen dediler ben nededim kasilmiyorum biseyim yok iyiyim dedikce beni doguma alcaklardi 2 cm aciklikla kndi doktruma ulasmasam baska hastanedebaska doktrlar elinde kalicaktim lendi hastaneme sevk yaptrdim ne kasilma ne sanci cikti sadece 2 cm acikligim var 1 gece yattm ignelerimi haplarimi ilaclarimi aldm evde yatistayim artk ama doktorun demesine gore karinda sertlesme sonra kasiklarda ve belde agri olunca kasilmalar ve sanci var demekdir ana 5 dakka da bir giren sancilar

Merhabalar 32+4 le bugun acil doguma alindim bebeklerim kuvezde duaniza ihtiyacimiz var... Rabbim herkesin evladini sag salim kuvagina almayi nasip etsin...

Kızlar sizde de bu pelvik kemiği denen ya da çatı kemiği tam vajinadaki kemikte sürekli bir ağrı var mı? Ben uzun ayakta kalırsam veya uzun oturmuşsam kalkarken vs çok ağrıyor. Kasıklar zaten saatlerce bisiklet sürünce bir et kesiği ağrısı olur ya öyle ağrıyor. Bazen topallıyorum resmen. 23. Haftadayım.

Arkadaslar merhaba uzun suredir yazan olmamış insallah herkes iyidir:) ben dün doktora gittim bebegin makat duruşlu olduğunu söyledi. Eger dönmezse 38.38.hafta için sezeryan planlarız dedi. Suan bebeğin durusundan dolayı su gelirse kordon sarkması olabilir çok yürüme dedi. Hamileliğim çok şükür rahat geçiyordu ama baya gerdi bu

Merhabalar, sen icini ferah tut bugune kadar saglikla geldiyse aynen boyle devam eder insallah. Bana doktorum en basindan beri tup bebek olduğu icin zaten sezeryan dedi. Biz de 38. Haftadan itibaren gununu belirlicez insallah

Kizlar aklima takilan bi konu var
tüp bebek anneleri bu konuyu iyi bilir
biz tup bebek icin rapor cikartmadik vaktimiz olmadi simdi cok sukur hamileyim 6 haftalik transferden 5 gun once progestan igneye ve vajinal jele basladik malum butceyi sarsiyor dr da birkakirsan bebegin duser dedi kullanmak zorundayim
acaba bu ikisi icin yada biri icin rapor cikarabilir miyim daha uyguna almak icin yardimci olursaniz cok sevinirim

Allah anali babali buyutsun canim acisini gostermesin gozunuz aydin
Allah razı olsun darısı tüm bekleyen kardeşlere sağlıkla inşallah.
Sgk ile anlaşmalı bir kadın doğum dr yazarsa bir kısmını ödeyip alınıyor bunun dışında rapor çıkıyor sanırım bu ilaçlar için bilemedim.

Amin canim cumlesine insallah
Anladim canim cok sagol yarin kan testim var kadin dogum dr bi sorayim insallah faydalanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…