- 11 Mart 2017
- 421
- 300
Amin inşallah rabbim tamamına erdirsin Emeklermizi boşa çıkarmasınAmin canim insallah 3 hafta daha dayanmaya calisiyoruz canim insallah dayaniriz hayirlisiyla Rabbim hepimizin evlatlarini sag salim kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim tamamına erdirsin Emeklermizi boşa çıkarmasınAmin canim insallah 3 hafta daha dayanmaya calisiyoruz canim insallah dayaniriz hayirlisiyla Rabbim hepimizin evlatlarini sag salim kucagina almayi nasip etsin
Amin canim aminnn insallahhhAmin inşallah rabbim tamamına erdirsin Emeklermizi boşa çıkarmasın
Ahh canimm ayni bende bilmiyorum gecen kasım kasım kasılıyorsun sen dediler ben nededim kasilmiyorum biseyim yok iyiyim dedikce beni doguma alcaklardi 2 cm aciklikla kndi doktruma ulasmasam baska hastanedebaska doktrlar elinde kalicaktim lendi hastaneme sevk yaptrdim ne kasilma ne sanci cikti sadece 2 cm acikligim var 1 gece yattm ignelerimi haplarimi ilaclarimi aldm evde yatistayim artk ama doktorun demesine gore karinda sertlesme sonra kasiklarda ve belde agri olunca kasilmalar ve sanci var demekdir ana 5 dakka da bir giren sancilarBende kasılmanın ne olduğunu bilmiyorum ilk gebeliğim bi yerde toplanma çok oluyo Anlamadım nasıl bişey bu kasılma
Insallah canim Rabbim vaktin de zamaninda kucagina almaya nasip etsinAyyy bebeklerimiz dogmus bile ins sag salim evinizede gitmek nasip olur bende 32 deyim ins 38 leri gorururuz
Arkadaslar merhaba uzun suredir yazan olmamış insallah herkes iyidir:) ben dün doktora gittim bebegin makat duruşlu olduğunu söyledi. Eger dönmezse 38.38.hafta için sezeryan planlarız dedi. Suan bebeğin durusundan dolayı su gelirse kordon sarkması olabilir çok yürüme dedi. Hamileliğim çok şükür rahat geçiyordu ama baya gerdi bu
Bn varimmmKizlar merhabalar nasilsiniz kimse kalmamis galiba yazan yok
Kimsecikler kalmamiss bi ikimiz variz galibaa nasilsin nasil gidiyorrBn varimmm
Doğurdum dogurcam Allaha şükürler olsun 36 haftamız bitecek yarin. Ağrılar falan arada basladi her halime şükürler olsunn. Sen nasildinKimsecikler kalmamiss bi ikimiz variz galibaa nasilsin nasil gidiyorr
Allah anali babali buyutsun canim acisini gostermesin gozunuz aydinKendi açtığım konu başlığına uyamadim 2018 annesi oldum çok şükür.
Allah razı olsun darısı tüm bekleyen kardeşlere sağlıkla inşallah.Allah anali babali buyutsun canim acisini gostermesin gozunuz aydin
Sgk ile anlaşmalı bir kadın doğum dr yazarsa bir kısmını ödeyip alınıyor bunun dışında rapor çıkıyor sanırım bu ilaçlar için bilemedim.Kizlar aklima takilan bi konu var
tüp bebek anneleri bu konuyu iyi bilir
biz tup bebek icin rapor cikartmadik vaktimiz olmadi simdi cok sukur hamileyim 6 haftalik transferden 5 gun once progestan igneye ve vajinal jele basladik malum butceyi sarsiyor dr da birkakirsan bebegin duser dedi kullanmak zorundayim
acaba bu ikisi icin yada biri icin rapor cikarabilir miyim daha uyguna almak icin yardimci olursaniz cok sevinirim
Amin canim cumlesine insallahAllah razı olsun darısı tüm bekleyen kardeşlere sağlıkla inşallah.
Sgk ile anlaşmalı bir kadın doğum dr yazarsa bir kısmını ödeyip alınıyor bunun dışında rapor çıkıyor sanırım bu ilaçlar için bilemedim.