Benimde 11 Ekim. Mesela 8 kasımda 820 ydi benim. Pzt gıdeceğim. Görünür mü bilmiyorum. 3000 i geçmesi lazım dedi geçen biri burda.Merhabalar.Benimde SAT 11 ekim regl günüme 4 gün kala beta hcg 88 civarındaydı normal mi acaba?Kese görünmez değil mi?
Hayırlı olsun kese fotoğrafını yükler miisnSelam kızlar
çok şükür gebelik kesesi yolk kesesi hepsini gördük haftaya pazartesi kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Benim yumurtlamam 1 hafta geç olduğundan 1 hafta geri başladık. Ama doktor ilerleyen zamanlarda aradaki fark kapanır dedi cok heycanlıyım:)
Canım malesef işteyim ultrason evde ancak aksam yada yarın sabah yükleyebilirimHayırlı olsun kese fotoğrafını yükler miisn
Ne kadarlıkken gördünüz. Bizi yarın için çağırdı 2500 gibi oluyor değer 5+0 ama cumartesi gidebileceğiz.Selam kızlar
çok şükür gebelik kesesi yolk kesesi hepsini gördük haftaya pazartesi kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Benim yumurtlamam 1 hafta geç olduğundan 1 hafta geri başladık. Ama doktor ilerleyen zamanlarda aradaki fark kapanır dedi cok heycanlıyım:)
Gördün mü keseyi pazartesi gideceğim demişsin canımBenimde 11 Ekim. Mesela 8 kasımda 820 ydi benim. Pzt gıdeceğim. Görünür mü bilmiyorum. 3000 i geçmesi lazım dedi geçen biri burda.
5+0 da görürsün bence. Ben daha öncede gittim acile. kese göründü ama çok küçüktü o zaman. üzerinden 3-4 gün geçti daha iyi görüldü yolk kesesi falanda görüldü. Banada doktor 5 hafdtalık gibi görünüyor şuan demiştiNe kadarlıkken gördünüz. Bizi yarın için çağırdı 2500 gibi oluyor değer 5+0 ama cumartesi gidebileceğiz.
İnşallah bakalım. Cumartesi tam görünür diye umuyoruz5+0 da görürsün bence. Ben daha öncede gittim acile. kese göründü ama çok küçüktü o zaman. üzerinden 3-4 gün geçti daha iyi görüldü yolk kesesi falanda görüldü. Banada doktor 5 hafdtalık gibi görünüyor şuan demişti
Şükür. Seninle yaklaşık olarak aynı gidiyoruz sen gördüysen belki bende görürdüm. Cumartesi inşallahGördüm canım çok şükür
Hoşgeldin. aramızda bir gün görünüyor geç yumurtlamışsın sanırımMerhaba kızlar temmuz annelerine ben de geldim.
dün tahlil verdim. Henüz dr gitmedim. beta hcg 700,6 çıktı.
hoşbulduk canım döngümün 14.günü yumurtladım 29-30 günde bir adet oluyorum. Son adet tarihim 11 ekimHoşgeldin. aramızda bir gün görünüyor geç yumurtlamışsın sanırım
Benim 10 Ekim 23-24 Ekim gibi çatlamıştır. 22 ekimde çatlatma iğnesi yapıldı. Hayırlısı bakalımhoşbulduk canım döngümün 14.günü yumurtladım 29-30 günde bir adet oluyorum. Son adet tarihim 11 ekim
Ultrason kağıdında yazmıyor mu?? Sanki bu tür bilgiler yazıyor diye hatırlıyorum. En azından haftası kesinlikle yazıyordu. Fotoğraf atma imkanın varsa gönder bakalımHanımlar az evvel doktordan geldimm vee kesemizi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım ondan sonra birşeyler soyleyelim dedi. Hic bir bilgi vermedi bu devletler mi böyle yaa ben en azından ne kadarlık oldugunu ve kesenin kac mm olduğunu soyler diye bekliyordum ama hicbirsey demedii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?