Ben galiba adet olucam. Kasigimda ayni adet öncesindeki gibi hareketlenme var.
Bugun transferin 5. Günü doldu. 6. Güne başladım. Ama korkuyorum.
Benim de dün aksam ve bu sabah adet olacakmıs gibi ağrım vardı hatta adet oldum diye düşündüm cünkü dün aksam pembe sabah kalktığımda da kahverengi lekelenmem oldu cok moralim bozuktu bugün işte ruh gibiydim. Eve gelince idrar testi yaptım ve ikinci cizgi cıktı. Hiç moralini bozma herkes adet ağrısı yasıyor transferden sonra özellikle de teste yakınlaştıkca.
Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallahYaaaa
İnşaallah benim de öyle olur. Hayirlisiyla geldin yavrularımız.
Ay hadi göz0n aydın bak boşuna üzülmüşsün demiştim sana.kızlarrrr şoktayımm test yaptım 2. Çizgi çıktı...bu pozitif demek değil miiiibugün 7. Günüm ve biraz önce bikaç sattir tuttuğum idrarla yapılan test..
Bizde iki g0n sonra baksak mi acaba gerçi bakmıycam dedim ama dayanmıyor insanYaaaa
İnşaallah benim de öyle olur. Hayirlisiyla geldin yavrularımız.
Ay bu testler nasıl güzeller allahım banada lütfenBunlar da benim 10. Gün testlerim hala inanamıyorum inşaallah yarın güzel şeyler duyarız doktordanEki Görüntüle 2241640
Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah☺
Bizde iki g0n sonra baksak mi acaba gerçi bakmıycam dedim ama dayanmıyor insan
Aynen bende öncesinde yapsam mı diye düşünüyorum cesaret edemiyorum ama cuma yapayım olmazsa diyorumAynen ya. Ctesi test yap demişti doktor acaba Perşembe sabah yapsak mi ki?
Erken gebelik testi yok ama elimde normal bi gebelik testi var. Onda da çıkmazsa üzülürüm bu sefer. Bilmiyorum ya. Beklemek en iyisi galiba.
Ben daha önce 8. Gün de yaptım çıkmıştı ama bunda yapamıycam dedim. Valla kafam karışık bi cesaret belki yaparım şuan bende muallâktayım. Benim 3. Gün embriyosu bideAynen ya. Ctesi test yap demişti doktor acaba Perşembe sabah yapsak mi ki?
Erken gebelik testi yok ama elimde normal bi gebelik testi var. Onda da çıkmazsa üzülürüm bu sefer. Bilmiyorum ya. Beklemek en iyisi galiba.
Cuma’ya kadar bekleyen cumartesiyi de bekler canim. Şimdiye kadar sabrettik iğnelere ilaçlara.. laboratuvardan gelecek olan telefonlara.. az beklemedik. Sabredelim az kaldı mutluluğumuza.Aynen bende öncesinde yapsam mı diye düşünüyorum cesaret edemiyorum ama cuma yapayım olmazsa diyorum
Ben daha önce 8. Gün de yaptım çıkmıştı ama bunda yapamıycam dedim. Valla kafam karışık bi cesaret belki yaparım şuan bende muallâktayım. Benim 3. Gün embriyosu bide
Ozaman cumartesi 10. Gün sabah idrarı diyelimmiYok yok sabret. Ben de sabredicem. Az kaldı. Sayılı gün çabuk geçer derler pek öyle değil ama geçecek. Sabır.
Tostosi bu ne güzel bi haber. Bütün gün aklıma geldin hep devam etti mi kanaması diye meğer tomurcuğun müjde yollamış.kızlarrrr şoktayımm test yaptım 2. Çizgi çıktı...bu pozitif demek değil miiiibugün 7. Günüm ve biraz önce bikaç sattir tuttuğum idrarla yapılan test..
Maşallah kızlar peş peşe güzel haberler aldık bugün sağlıkla kucağınıza alın. Artık hamilesiniz eee duanız kabul olurmuş bize de el açınBunlar da benim 10. Gün testlerim hala inanamıyorum inşaallah yarın güzel şeyler duyarız doktordanEki Görüntüle 2241640
İnşallah canım Allah dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün bebişlerimize kavuştursunCuma’ya kadar bekleyen cumartesiyi de bekler canim. Şimdiye kadar sabrettik iğnelere ilaçlara.. laboratuvardan gelecek olan telefonlara.. az beklemedik. Sabredelim az kaldı mutluluğumuza.İnşallah.