Ekledim hayırlı olsun canım :)O zaman Beni de ekler misin canım hamiş olarak22.02.2019_06.03.2019
Erken olabilir ben 10. Günde öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar 11 Mart 3 gün dondurulmus transfer oldum dün 6 günüm kan verdim negatif çıktı acaba erken mi
Merhaba arkadaşlar 11 Mart 3 gün dondurulmus transfer oldum dün 6 günüm kan verdim negatif çıktı acaba erken mi
İnsallah erken yapmışımdır öyle olsun çok istiyorumDaha çok erken. 12.gunden önce yapma. Bu zamana kadar geldik, biraz daha sabır.
Erken tabii ki. Boşu boşuna kendini ve bebeğini üzme. Olumlu düşün. Güzel olacak Allah’ın izniyle. Zamanı gelince yap tahlilini. Zor evet ama doktorun da bi bildiği var ki tarih veriyor bekletiyor. Sabırlı ol.İnsallah erken yapmışımdır öyle olsun çok istiyorum
Bence de erken yapmışsın sabret ben 8 gün yaptırayım dedim aile doktoru yaptıma demiştiMerhaba arkadaşlar 11 Mart 3 gün dondurulmus transfer oldum dün 6 günüm kan verdim negatif çıktı acaba erken mi
Teşekkür ederimEkledim hayırlı olsun canım :)
Gözünüz aydın ALLAH tamamından erdirsin hayırlısıylaKızlar keseyi gördük çok şükür
Size verdiler mi kağıt olarak görüntüsü nasıl???? Kese boyutu ne kadar dedi???Kızlar keseyi gördük çok şükür
Kızlar keseyi gördük çok şükür
Aaaa ne güzel inşallah erkenden görebileceksin keselerini.Hadi hayırlı olsun
Beni de doktordan aradılar. Perşembe doktorun semineri varmış; Yarin öğlen de ben gideceğim kese görmeye. İnsalah ben de hayirlisiyla keselerimi görürüm sizin gibi.
Ne güzelHadi hayırlı olsun❤❤❤
Beni de doktordan aradılar. Perşembe doktorun semineri varmış; Yarin öğlen de ben gideceğim kese görmeye. İnsalah ben de hayirlisiyla keselerimi görürüm sizin gibi.❤❤❤
Aaaa ne güzel inşallah erkenden görebileceksin keselerini.
Ne güzel❤beklemektense yarın güzel haberi alır rahatlarsın inşallah canımBen de yarın gidiyorum, heyecan korku hepsi birbirine karıştı testten önceki güne döndüm
İnşallah inşallahİnsallah görebiliriz keselerimizi.
Bende de aynisi. Heyecandan içim pir pir atıyor. Merak ediyorum. İnsallah her şey güzel olacak Ya Rabbim.
İnşallah inşallahRabbim çok büyük hayır düşünelim hayr olsun senin de iki embriyo transfer edildi galiba, benim bariz yüksek bi değerim yok yüzden tek mi çift mi hiç kestiremiyorum, bir de ikizde keseler ya da biri geç gözükebiliyormuş onun da heyecanı stresi var biraz
Hadi gözün aydın canımCok Şükür ben de keseyi gördüm. İnsallah iki hafta sonra da kalp atislari icin gideceğiz. Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin, uzun ömürler versin.