2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Cok Şükür ben de keseyi gördüm. İnsallah iki hafta sonra da kalp atislari icin gideceğiz. Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin, uzun ömürler versin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım hayırlı olsun
Allah’ım tamamına erdirsin
Bende dün gördüm keseyi ama çok küçüktü
Yarın tekrar bakalım dedi doktor
Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihi 15.gün mü sayılıyor

Canım hayırlı olsun
Allah’ım tamamına erdirsin
Bende dün gördüm keseyi ama çok küçüktü
Yarın tekrar bakalım dedi doktor
Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihi 15.gün mü sayılıyor

Aminnn. Sağ ol 🤲🏻🤲🏻
Son adet tarihine göre hesaplıyorlarmış canim. Adetin ilk gününe göre. İçini ferah tut, insallah gelişir buyur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aminnn. Sağ ol 🤲🏻🤲🏻
Son adet tarihine göre hesaplıyorlarmış canim. Adetin ilk gününe göre. İçini ferah tut, insallah gelişir buyur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin inş
Peki siz transferin kaçıncı günü görmüş oldunuz keseyi
Benim daha bugün transferin 14.günü
Yani 13.günü küçükte olsa kese görmüş olduk
Bana biraz erken gibi geldi de o yüzden soruyorum

Beni hafta çağırdı kalp atışı için pazartesi

2 hafta sonra gel biraz daha büyüsün,vajinal bakmayalım daha dedi. Bugun vajinal ultrasonla baktı doktor. Üstten görünmesi zor dedi.

Amin inş
Peki siz transferin kaçıncı günü görmüş oldunuz keseyi
Benim daha bugün transferin 14.günü
Yani 13.günü küçükte olsa kese görmüş olduk
Bana biraz erken gibi geldi de o yüzden soruyorum

Benim bugun 20.gun. Vajinal ultrasonla göründü. 2 hafta sonra bugun yanı 34.gun kalp atışına gideceğiz insalah.

2 hafta sonra gel biraz daha büyüsün,vajinal bakmayalım daha dedi. Bugun vajinal ultrasonla baktı doktor. Üstten görünmesi zor dedi.

Benim bugun 20.gun. Vajinal ultrasonla göründü. 2 hafta sonra bugun yanı 34.gun kalp atışına gideceğiz insalah.
Bende ilk kontrole 32./33.gun gitmiş olacağım kalp atışını duyacağım inşallah siz böyle kese gördüm diyince sabırsızlanıyorum.

X