2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kabizlik icin onerisi olan varmi kizlarr yarinki kan tahlilini bekliyrm zorlayamiyrm ne olur ne olmaz diye kotu bisimis kabizlk
Canım bende de oldu malesef hala da geçmiş değil, ilk etapta kayısı hoşafı, kuru kayısı, kuru erik vs doğal yollar denedim ama geçmeyince hemşireme sordum duphalac şurup içebileceğimi söyledi

Canım bende de oldu malesef hala da geçmiş değil, ilk etapta kayısı hoşafı, kuru kayısı, kuru erik vs doğal yollar denedim ama geçmeyince hemşireme sordum duphalac şurup içebileceğimi söyledi
Evt kuzu kayisi hosafi iciyrm ama cokta kar etmiyo yarin bakalim guzel sonuc alirsam caresine bakariz artk bende soylerm olmadi alirim kuzum ck sagl

Evt kuzu kayisi hosafi iciyrm ama cokta kar etmiyo yarin bakalim guzel sonuc alirsam caresine bakariz artk bende soylerm olmadi alirim kuzum ck sagl
Rica ederim, haklısın canım ben de testten sonra sorup içebildim hoş şurup da iki gündür içmeme rağmen daha pek bi etki göstermedi ama bakalım:oops:

Aynı durum.bende de var.dis gebelik boş gebelik vb.seyler olmasın diye dua ediyorum korkuyorum...ne denilecek...
Sizin kaç haftalık şimdi tüp bebek transferinden kaç gün sonrası,?
Bu korku hepimizde var galiba. Ben keseyi gördüm ama şimdi de kalp atışını duyacak mıyım acaba hala orda duruyo mu diye korkular var içimde. Bugün karnım ve kasığım adet olacakmışım gibi ağrıdı aha dedim bebek düştü galiba adet görcem. Ne zor şeyler. Transfer olursun tuttu mu diye beklersin. pozitifi görürsün bu seferde kalp atışını dinleyene kadar acaba orda mı diye tedirgin olursun. hep bi korku. Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşALLAH

Selam kızlar benimde çok yeni 4 hafta + 6 günlük Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin benim 2 sene önce oğlum karnımda öldü zor günlerdi biraz stresliyğm açıkçası rabbim en doğrusunu nasip eder inş 😘
Canım ben de bebeğimi suyu bitip kaybettim sonra kızım oldu. Şimdi ikinci için yoldayım. Allah büyük. İyi düşün hep. İnşallah sağlıkla gelsin bebişler

Günaydın arkadaşlar bugün bakalim.kesemizi görebilecek miyiz ben hastanedeyim çok heyecanliyim gece uyuyamadım korkuyorum
Ben de bugün okul çıkışı gideceğim. İnşallah iyi haberlerle dönelim

Hadi hayırlı haberlerle gelin insallah. 🤲🏻🤲🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

İnsallah yavrularımız bizimledir. Sağlıkla sıhhatle hayırla uzun ömürle gelsinler 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻

İnşallah güzel haberler ile gelin kızlar. Bende yarın gideceğim. Ama bulantılarım başladı. Kahvaltı yapamadım. Ağzıma hiç bişey kıyamadım. Şimdi biraz rahatladım

Arkadaşlar keseyi gördüm doktor şu an için iyi dedi çıktım hastaneden ağladım Allah isteyen herkese nasip etsin olanlarında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... 9 mm kesem içinde tam net görünmüyor ama var dedi doktor
Çok güzel duygular tabi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu arada bizide eklemissin listeye tesekkurleer :)
Rica ederim canım, bundan sonraki arkadaşlar isterse yazacağım. Ben topiğe yazan herkesi yazmaya çalışıyordum ancak sonuçlarını bilemediğim için diğer arkadaşları çıkardım. Hayırlı olsun bebişin hep seninle olsun. Olmayanlarda dualarımızda inşaallah hayırlısıyla herkes alsın evlatlarını kucaklarına

Arkadaşlar keseyi gördüm doktor şu an için iyi dedi çıktım hastaneden ağladım Allah isteyen herkese nasip etsin olanlarında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... 9 mm kesem içinde tam net görünmüyor ama var dedi doktor

Yaaa çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah saglikla hayirlisiyla kucağına da alırsın.
🤰🏻🤱🏻👩‍👦🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Darısı basıma insallah. 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👩‍👧‍👦
Perşembe günü de ben gideceğim ama içim içimi yiyor hiçbir belirti Yok, yoksa... ? Diye endişeleniyorum.

Rica ederim canım, bundan sonraki arkadaşlar isterse yazacağım. Ben topiğe yazan herkesi yazmaya çalışıyordum ancak sonuçlarını bilemediğim için diğer arkadaşları çıkardım. Hayırlı olsun bebişin hep seninle olsun. Olmayanlarda dualarımızda inşaallah hayırlısıyla herkes alsın evlatlarını kucaklarına
O zaman Beni de ekler misin canım hamiş olarak 🤗 22.02.2019_06.03.2019

X