2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Benim de göğslerimin etrafı ağrıyor bi de uykuhalim var ama sürekli değil. Bazen tedirgin oluyorum acaba duruyor mu hala bebek diye

Bende de var o korku. Daha ultrasonda da görmedim ya taaa Perşembe gideceğim nerdeyse 1 hafta var. Geçmiyor günler

Ayaklarını ısıtmanın bir yolunu bul muhakkak. Hasta olma dikkat et.

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?

İlaçlar ve iğnelerden dolayı oluyor onlar. Belirti 6-7. Haftadan sonra oluyormus. Doktor öyle demişti bana.

Valla ne çok yazılmış okumak isterdim ama ne yazıkki okuyamadım. Neyse benim sonuç negatif kızlar yani sanırım öyle test yaptırmadım hala 1 hafta olacak oğlum hasta grip oldu çıkamadım. Ama kanamam başladı ve idrar testi negatif verdi. Artık yaza inşallah tekrar denerim. Hamilelik öğrenen varsa tebrikler. Tutmayan varsa üzülmeyin umut hep var. Öpüyorum sizi ve minik bebişlerinizi arada yine bakarım size

Iyi akşamlar arkadaşlar. Nasıl gidiyor hayat? Gebe olan arkadaşlar belirtileriniz nedir nasılsınız?

Göğüslerim ağrıyor bir de sinirlilik ve uyku hali var ama pazartesi kontrolde ne diyecek diye içim içimi yiyor korkuyorum kese ya da kalp atışı olmazsa diye
Aynı durum.bende de var.dis gebelik boş gebelik vb.seyler olmasın diye dua ediyorum korkuyorum...ne denilecek...
Sizin kaç haftalık şimdi tüp bebek transferinden kaç gün sonrası,?

Kızlar benim de bugün transferimin 16.günü, salı günü değerim 2000i geçmiş olacak inşallah, doktorum ultrason için bekliyor ama ben doğal yolla iki dış gebelik geçirdiğim için sizden daha çok korksam da pozitif olalım kötüyü dillendirmeyelim, hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama bu sefer sonumuz ortak olsun hep beraber kucağımıza alalım inşallah benim ara ara bazen sağ bazen sol kasıkta anlık ağrı batma hissiyat (çözemedim ne olduğunu) oluyor, onun dışında belirgin bi belirtim yok sizde durumlar nasıl

Benimde yok belirtim ya. 17.gunum bugun. 22.gun gideceğim doktora. Heyecan dorukta.

Vajinal sağlıklı olur mu ki
Bazı doktorlar ilk haftalarda vajinal bakıyor hep canım, o zaman daha erken ve net bir görüntü elde ediyorlar, kalp sesini de daha erken duyuyorlar, ilk haftalarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum risk olsa yapmazlardı herhalde hem de allah korusun sıkıntılı bir durum varsa erken tespit edilmiş oluyor, çünkü dış gebelik gibi durumlar geç teşhişte allah korusun tüplerin patlamasına sebep olabiliyor

anladimm.

Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…