Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizlerde halsizlik ve uyku hali yaşıyor musunuz? Oturduğum yerde gözlerim kapanıyor resmen
Ben çalışmıyorum gece 12 den önce yatmıyoruz malesef .. sabah 8.30/9 da kalkıyorum gün içinde uyku hali yaşıyorum ama kızımdan dolayı uyuyamıyorum.. bir de dün bende çok çarpıntı oldu kalp atışım hızlandı bugün daha iyiyim size de oluyor mu12de yatıp sabah 6da okula kalktığım icin gündüz okuldan sonra sersemleyip uyuyorum, uyanıyorum yine bir sersemlik hali.. hiçbir is yapasım yok. Halsizim. Ben de.
İnsan keseyi görünce de bi rahatlıyor. Garantiliyor bebişi yani.hala belirti yok biraz uyku dışında onun için şaşıyorum kendime. Senin bulantıların başladı mı canımHayırlı olsun Canım benim dr 2 hafta sonra gel dedi ay sonu oluyor .. herhalde dr gelmişken kalp atışını da duymak için geç çağırıyor
Yok canım daha bulandım yok Sadece halsizlik ve uyku hali var bi de dün kalbim çok hızlı atmaya başladı çarpıntı gibi ateş bastı falan bugün daha iyiyim bi de arada karın agrım oluyor.. ben ilk hamileliğimde de bulantı sorunu yaşamamıştım sadece sigara kokusundan çok tiksiniyordumİnsan keseyi görünce de bi rahatlıyor. Garantiliyor bebişi yani.hala belirti yok biraz uyku dışında onun için şaşıyorum kendime. Senin bulantıların başladı mı canım
Aaa ne güzel inşallah bu hamileliğinde de bulantı sorunun olmazHadi bakalım bebişlerimizin kalp atışlarını da duyalım daha da mutlu olalımYok canım daha bulandım yok Sadece halsizlik ve uyku hali var bi de dün kalbim çok hızlı atmaya başladı çarpıntı gibi ateş bastı falan bugün daha iyiyim bi de arada karın agrım oluyor.. ben ilk hamileliğimde de bulantı sorunu yaşamamıştım sadece sigara kokusundan çok tiksiniyordum
Amin canım inşallah mart sonu gideceğim dr a zaman geçmiyor valla beklemelerimiz bitmiyorAaa ne güzel inşallah bu hamileliğinde de bulantı sorunun olmazHadi bakalım bebişlerimizin kalp atışlarını da duyalım daha da mutlu olalım
Içim rahat etmiyor bir türlü yuzde 82 artmış ya hep kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Eşimde saçmala diyor doktorun dediğini yap diyor. Ne bileyim kafamda deli sorularNeden ki
Canım benimde %85 artmıştı ikinci kan tahlilimde 3. Kez bakalım dedi hemşire ama sorun yok rahat ol dedi 3. Kan da 2 katından bile daha fazla artış vardı sende için rahat etsin diye yaptır ama kötü düşünme çünkü %60artis yeterliymis gebelik var demek içinIçim rahat etmiyor bir türlü yuzde 82 artmış ya hep kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Eşimde saçmala diyor doktorun dediğini yap diyor. Ne bileyim kafamda deli sorular
Çok teşekkür ederim canim ilgin icinCanım benimde %85 artmıştı ikinci kan tahlilimde 3. Kez bakalım dedi hemşire ama sorun yok rahat ol dedi 3. Kan da 2 katından bile daha fazla artış vardı sende için rahat etsin diye yaptır ama kötü düşünme çünkü %60artis yeterliymis gebelik var demek için
Ben çalışmıyorum gece 12 den önce yatmıyoruz malesef .. sabah 8.30/9 da kalkıyorum gün içinde uyku hali yaşıyorum ama kızımdan dolayı uyuyamıyorum.. bir de dün bende çok çarpıntı oldu kalp atışım hızlandı bugün daha iyiyim size de oluyor mu
Evet benimde bacaklarimda sizi var bel agrisi var bugunde nobetciydim cok yoruldumBazen göğüs kafesim dar geliyor gibi oluyor evet. Cok yorulup ayakta kaldığımda. Dün sabah 7den akşam 5e kadar ayaktaydım. Aksam eve dar düştüm yorgunluktan. Sürekli de WC ye gitme istegi var bi de.
Bugun de üşüyorum ve sağ bacagimdakk damarla karıncalanıyor sanki. Sızlıyor
Evet benimde bacaklarimda sizi var bel agrisi var bugunde nobetciydim cok yoruldum
Evet ben de sormuştum kalp çarpıntısı bende de oluyor.Ben çalışmıyorum gece 12 den önce yatmıyoruz malesef .. sabah 8.30/9 da kalkıyorum gün içinde uyku hali yaşıyorum ama kızımdan dolayı uyuyamıyorum.. bir de dün bende çok çarpıntı oldu kalp atışım hızlandı bugün daha iyiyim size de oluyor mu