Arkadaşlar bugün test günümde pozitifi gördüm çok şükürKızlar nasılsınız yenisonuç alanlar var mı yeni hamişler sizlerde ne var ne yok
Çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına aldırsınArkadaşlar bugün test günümde pozitifi gördüm çok şükür2 tane 3.gün embriyosuydu 220 çıktı değerim, perşembe bir tahlil daha istedi doktorum ona göre ultrason tarihi verecekmiş inşallah
Amin amin canım, hepimize inşallahÇok sevindim canım Allah sağ salim kucağına aldırsın
Benim tek belirtm kasık ağrısı adet sancısıydı. 6. Gün çok erkenKizlar bugun transferin 6. Gunu dayanamadim idrar testi yaptm cikmadi tabiki..dunden beride adet sncisi gibi agrilarm var moralmn cokmus durumdym 6. Gun erken idrar icin biliyrm ama agrilar umudumu zedeliyo
Canım olumlu düşünmeye çalışKizlar bugun transferin 6. Gunu dayanamadim idrar testi yaptm cikmadi tabiki..dunden beride adet sncisi gibi agrilarm var moralmn cokmus durumdym 6. Gun erken idrar icin biliyrm ama agrilar umudumu zedeliyo
Ah kuzumm insallah insallahh yaa ck erken ama niye duramiyrz bilmem..Allahimm sabir versin tum bekleyenlere icinde banada..saglikla kucagina al kuzum sende minisini takvinmler ck yakisti sizeBenim tek belirtm kasık ağrısı adet sancısıydı. 6. Gün çok erken
Ah kuzumm burda biraz okudum 6. Gun idrarda mumkun dgil cogunlukta cikanlarda var ama onlar genelde ikiz galiba..Allah hakkimizda hayirlisini versin Allah razi olsn insallah..Canım olumlu düşünmeye çalış, herşeyi belirtiye yormamak lazım ama benim de ağrılarım olmuştu, hatta kabızlıktan mı, düşüyor mu, tutunuyor mu anlam verememiştim, dün pozitifi aldım çok şükür
Erken yapmışsın canım kendini sitrese sokma rahat ol benim de hep kasıklarımda ağrı olmuştu bol bol dua etKizlar bugun transferin 6. Gunu dayanamadim idrar testi yaptm cikmadi tabiki..dunden beride adet sncisi gibi agrilarm var moralmn cokmus durumdym 6. Gun erken idrar icin biliyrm ama agrilar umudumu zedeliyo
Cok haklisin kuzumm insallah Rabbim buyukk beklemektm baska care yk son 4 gunErken yapmışsın canım kendini sitrese sokma rahat ol benim de hep kasıklarımda ağrı olmuştu bol bol dua et
Hocam şimdilik zorlanmıyorum çok şükür akıllı tahta işimi kolaylaştırıyor. Doktorum hareketlerime dikkat etmem konusunda uyarıda bulunmadı bu pazartesi randevumuz var kalp atışları ve keseyi görmek için. Bakalım ne diyecek.
Ama İnşallah devam ederse iyi zamana denk geliyor. Hamilelik ilerleyince yaz tatili olacak.Hayirlisi olur insallah hakkımızda. Benim sınıflar 60 kişi olduğundan çok yorucu oluyor bana ama idare edeceğim bir şekilde. Rabbim hayirlisiyla yavrularımıza kavusmayi nasip etsin.
Hayırlı olsun inşallah senin evladının da 40 mevludunu konuşuruz burada sağlıkla inşallahKızlar selam
Resmen kayboldum kulüpte
Turko1616 S sinsirella2 bi kaç kişi daha vardı.
Bıraktığımda Böyle değildi buralar
Eski Nihna78 benim
4 yılın sonunda dün pozitifi gördüm dayanamayıp 7.gün kan vermiştim
Tabi bununla bitmiyor
Bakalım artacak mı kese görünecek mi
İlk dondurulmuş transferimdi
Transfer esnasında sıkışık olmadığım için idrar kesemi doldurdular
İşlem bitincede idrar kesem boşaldığı için rahat rahat yattım 2 saat sonra gitmişimdit vc ye
Ve ilk günden bugün 8.gün dahil hiçbir belirtim olmadı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti
Olmadığına kendimi inandırmıştım
Tabi daha çok başındayım rabbim inş sağlıkla devamını görmeyi nasip eder
Demem o ki belirti asla aramayın
Araştırmayın
Bi uğraş bulun bu sürede
Ben bebek battaniyesi başlamıştım
Onu örünce aklıma başka bir şey gelmiyordu
Bir de kimseye söylemediğimizden rahattık bi sorumluluk yoktu olmasa bile olmadığı diyeceğimiz kimse yoktu
O kadar zor günler geçirdimki
Anne olamadan hala oldum en küçük kardeşimden
Hatta yakında 40 mevlüdü var
Daha bir sürü yakınımın çocuk mevlüdü var yakında
İnsanın güveni gidiyo kendini işe yaramaz ezik hissediyor
Ki bizimki sebepsizdi
Burdaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki
Yazarken bile ağlıyorum
Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı evlatlar nasip etsin
Kusura bakmayın çok uzun yazdım
Doluyum ..
İlk 3 ay korkutuyor insanı iste.. insallah hayirlisiyla saglikla kavuşuruz yavrularımıza.Ama İnşallah devam ederse iyi zamana denk geliyor. Hamilelik ilerleyince yaz tatili olacak.
Pazartesi çağırdı beni de. Benim geçen pazartesi 214tü. Aslında sizin iki güne görünür İnşallahArkadaslar bebegin kesesini gördünüz mu ne yaptiniz????ben hastane gittim pazartesi 467 idi bugun 897 cikmis pazartesi tekrar cagirdi korkuyorum sanki
İnşallah Allah korusunİlk 3 ay korkutuyor insanı iste.. insallah hayirlisiyla saglikla kavuşuruz yavrularımıza.
Insallah ama pazartesi cagirdi pazartesi gidecegimPazartesi çağırdı beni de. Benim geçen pazartesi 214tü. Aslında sizin iki güne görünür İnşallah