Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yükselir canım. Kaçıncı gün embriyosuKızlar 10. Gün değerim 95
12. Gün değerim 107
14.gün değerim 132 doktorumun aramasını bekliyorum.
1000 olunca görünüyor dedi doktorMerhaba canim bende ikinci test yaptim transferden sonraki 10.gunde 54 idi suan 15.gun oldu 465 çıkmış carsamba yine olculecek keseyi ne zaman gosterirler ki?
Beni carsamba cagirdi doktor carsamba 1000 olur mu ki birde ogretmenim hastane gidip gelmkten derste isleyemedim gecen hafta da carsamba gitti bu hafta da calisanlar varsa bir sikinti olur mu bu sekilde bilmiyorum1000 olunca görünüyor dedi doktor
İnşallah. 5. Gün canımİnşallah yükselir canım. Kaçıncı gün embriyosu
Ben de öğretmenim bugün boş derste gidip kan verdimBeni carsamba cagirdi doktor carsamba 1000 olur mu ki birde ogretmenim hastane gidip gelmkten derste isleyemedim gecen hafta da carsamba gitti bu hafta da calisanlar varsa bir sikinti olur mu bu sekilde bilmiyorum
Canım sen transferden kac gün sonra okula gitmeye başladın?Ben de öğretmenim bugün boş derste gidip kan verdim
Üç gün sonra başladımCanım sen transferden kac gün sonra okula gitmeye başladın?
Merhaba canim bende ikinci test yaptim transferden sonraki 10.gunde 54 idi suan 15.gun oldu 465 çıkmış carsamba yine olculecek keseyi ne zaman gosterirler ki?
Kaç çıktı canım sonucun10 gün sonra, Yanı transferden sonraki 22.gune gel ultrason icin dedi doktorum. 22 gunde kese görmeye gidip kalp atışlarını da duyanlar var. Hayirlisi bakalım hakkımızda.
Ben de öğretmenim transferden sonra 1 hafta rapor aldımCanım sen transferden kac gün sonra okula gitmeye başladın?
Ben de öğretmenim transferden sonra 1 hafta rapor aldım
Hiç bozma moralini biraz dinlen tekrar basla inanki sabır işi ben 3 transferdw olumlu sonuç aldıkBenim sonuç negativ
Canım benim benim 11 denemem bide eşimde hic sperm olmadığı icin yeni bir tedaviye basliyamiyoruzHiç bozma moralini biraz dinlen tekrar basla inanki sabır işi ben 3 transferdw olumlu sonuç aldık
Hocam şimdilik zorlanmıyorum çok şükür akıllı tahta işimi kolaylaştırıyor. Doktorum hareketlerime dikkat etmem konusunda uyarıda bulunmadı bu pazartesi randevumuz var kalp atışları ve keseyi görmek için. Bakalım ne diyecek.Merhaba hocam, Ben de iki hafta aldım, bundan önce bi kez dusuk yaşadım. Korkudan kanda görene okula dek gitmedim. Bu hafta basladim çok şükür.
Nasıl zorlanıyor Musun derslerde? Oturabiliyor Musun?doktor bana çok fazla ayakta durma diye uyardı.
Canım sanki bu sayfada okumuştum, eşinden ameliyatla sperm(yanlış hatırlamıyorsam 4 demişti) bulunup geçen ay hamile kalmıştı bir arkadaşımız, bir yumurta bir sperm bir de rabbim ol desin yeter ki, bugün yıkılmakta çok haklısın ama belli ki sen çok güçlü birisin , geçen gün bahçecinin sayfasında 14.denemede hamile kalan birisini gördüm, inşallah senin de çok az kalmıştırCanım benim benim 11 denemem bide eşimde hic sperm olmadığı icin yeni bir tedaviye basliyamiyoruz