2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Merhaba canim bende ikinci test yaptim transferden sonraki 10.gunde 54 idi suan 15.gun oldu 465 çıkmış carsamba yine olculecek keseyi ne zaman gosterirler ki?

10 gün sonra, Yanı transferden sonraki 22.gune gel ultrason icin dedi doktorum. 22 gunde kese görmeye gidip kalp atışlarını da duyanlar var. Hayirlisi bakalım hakkımızda.

Ben de öğretmenim transferden sonra 1 hafta rapor aldım

Merhaba hocam, Ben de iki hafta aldım, bundan önce bi kez dusuk yaşadım. Korkudan kanda görene okula dek gitmedim. Bu hafta basladim çok şükür.
Nasıl zorlanıyor Musun derslerde? Oturabiliyor Musun?doktor bana çok fazla ayakta durma diye uyardı.

Merhaba hocam, Ben de iki hafta aldım, bundan önce bi kez dusuk yaşadım. Korkudan kanda görene okula dek gitmedim. Bu hafta basladim çok şükür.
Nasıl zorlanıyor Musun derslerde? Oturabiliyor Musun?doktor bana çok fazla ayakta durma diye uyardı.
Hocam şimdilik zorlanmıyorum çok şükür akıllı tahta işimi kolaylaştırıyor. Doktorum hareketlerime dikkat etmem konusunda uyarıda bulunmadı bu pazartesi randevumuz var kalp atışları ve keseyi görmek için. Bakalım ne diyecek.

Canım benim benim 11 denemem bide eşimde hic sperm olmadığı icin yeni bir tedaviye basliyamiyoruz
Canım sanki bu sayfada okumuştum, eşinden ameliyatla sperm(yanlış hatırlamıyorsam 4 demişti) bulunup geçen ay hamile kalmıştı bir arkadaşımız, bir yumurta bir sperm bir de rabbim ol desin yeter ki, bugün yıkılmakta çok haklısın ama belli ki sen çok güçlü birisin :KK200:, geçen gün bahçecinin sayfasında 14.denemede hamile kalan birisini gördüm, inşallah senin de çok az kalmıştır🤲🏻

X