Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminHayirlisi olur insallah hakkımızda. Benim sınıflar 60 kişi olduğundan çok yorucu oluyor bana ama idare edeceğim bir şekilde. Rabbim hayirlisiyla yavrularımıza kavusmayi nasip etsin.
Aha aaa gerçekten çocuk k mutlu oldum dondurulmuş transfere erken karar vermişsin be iyi etmişsin kaç çıktı değerin tebriklerKızlar selam
Resmen kayboldum kulüpte
@Diyar2121 S sinsirella2 bi kaç kişi daha vardı.
Bıraktığımda Böyle değildi buralar
Eski Nihna78 benim
4 yılın sonunda dün pozitifi gördüm dayanamayıp 7.gün kan vermiştim
Tabi bununla bitmiyor
Bakalım artacak mı kese görünecek mi
İlk dondurulmuş transferimdi
Transfer esnasında sıkışık olmadığım için idrar kesemi doldurdular
İşlem bitincede idrar kesem boşaldığı için rahat rahat yattım 2 saat sonra gitmişimdit vc ye
Ve ilk günden bugün 8.gün dahil hiçbir belirtim olmadı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti
Olmadığına kendimi inandırmıştım
Tabi daha çok başındayım rabbim inş sağlıkla devamını görmeyi nasip eder
Demem o ki belirti asla aramayın
Araştırmayın
Bi uğraş bulun bu sürede
Ben bebek battaniyesi başlamıştım
Onu örünce aklıma başka bir şey gelmiyordu
Bir de kimseye söylemediğimizden rahattık bi sorumluluk yoktu olmasa bile olmadığı diyeceğimiz kimse yoktu
O kadar zor günler geçirdimki
Anne olamadan hala oldum en küçük kardeşimden
Hatta yakında 40 mevlüdü var
Daha bir sürü yakınımın çocuk mevlüdü var yakında
İnsanın güveni gidiyo kendini işe yaramaz ezik hissediyor
Ki bizimki sebepsizdi
Burdaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki
Yazarken bile ağlıyorum
Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı evlatlar nasip etsin
Kusura bakmayın çok uzun yazdım
Doluyum ..
Aha aaa gerçekten çocuk k mutlu oldum dondurulmuş transfere erken karar vermişsin be iyi etmişsin kaç çıktı değerin tebrikler
Sen ne yaptın kalp atışlarını duydunmu canım
çok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duydum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese içindede bize nasip etsin inşaallah.Sen ne yaptın kalp atışlarını duydunmu canım
Amin inşallah rabbim bizede göstersinçok şükür ikizlerimin kalp atışlarını duydum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese içindede bize nasip etsin inşaallah.
Insallah ama pazartesi cagirdi pazartesi gidecegim
Arkadaşlar merhaba bende sali gunu pozitifi aldim 154 idi. 2 gun sonra bugun tekrar bakildi 281 cikti. Tam 2 kat artmamis cok endiseliyim.
İki katına yaklaşmıştı seninkiyle aynıydı. Gerçi ben de daha kese görmedim. Doktor haftaya çağırdı. Merakla kese gününü bekliyorum.teacheralla merhaba sizin ikinci tahliliniz kaç cikmisti
Benide haftaya cuma çağırdı kese icin. Daha kan tahlili verme dedi ama ben sanırım cumartesi vercem.İki katına yaklaşmıştı seninkiyle aynıydı. Gerçi ben de daha kese görmedim. Doktor haftaya çağırdı. Merakla kese gününü bekliyorum.
Ben bugün kese görmeye gittim. Bir kesemiz göründü. 10 gün sonra kalp atışlarını dinleriz dedi doktor. Sen de durumlar nasılKızlar durunuz ne zaman muayene için çağırdı ???
benim 4. Gun embriyolariydi normal son adetim 6subat idi ma tüp bebekte transfer tarihinden 14 gün öncesini adet tarihi olarak alıyorlar o hesaba göre 5hafta içindeyim bana 2 hafta sonra dediler
Benide haftaya cuma çağırdı kese icin. Daha kan tahlili verme dedi ama ben sanırım cumartesi vercem.
Hayırlı olsun Canım benim dr 2 hafta sonra gel dedi ay sonu oluyor .. herhalde dr gelmişken kalp atışını da duymak için geç çağırıyorBen bugün kese görmeye gittim. Bir kesemiz göründü. 10 gün sonra kalp atışlarını dinleriz dedi doktor. Sen de durumlar nasıl
Çok güzel maşallahBen bugün kese görmeye gittim. Bir kesemiz göründü. 10 gün sonra kalp atışlarını dinleriz dedi doktor. Sen de durumlar nasıl