2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Umudum üzüldüm arkadaşım ama nereye gidiyorsun. Pes etme lütfen
Zeynep kamile gidiyordum ama uzun bi ara vermeye karar verdim çok yoruldum hala üstümden atamadim ağlamak tan kendimi alamıyorum .. Ama inanıyorum bir gün bende anne olacam melegime kavuşacam inanıyorum ve sonucu pozitif olan arkadaşların adına çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin .. benim için dua eder misiniz adim gülbahar

Maşallah kızlar.... hamiş olanları tebrik ederim... ben çarşamba günü negatifi aldım... inşallah yeni denememde sizler gibi mutlulugu yaşarım.... yaşarız.... Allah tamamına erdirsin gebişleri....

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her namazımda dua ediyorum hepimize. İnsallah güzel günler göreceğiz, bu üzüntüleri de unutturacak o zaman bebeğimiz.

Bende 3. Kez 14. Gun icin kan verdim saglik ocagina yarin cikar sonuc dediler daha önce sağlık ocağına kan veren oldu mu gerçekten ertesi gün mu çıkıyor

Bende 3. Kez 14. Gun icin kan verdim saglik ocagina yarin cikar sonuc dediler daha önce sağlık ocağına kan veren oldu mu gerçekten ertesi gün mu çıkıyor
Öyle diyorlar ama ben takip nosu alıp netten bakıyordum akşam yada geceye doğru da sonuç gördüğümde olmuştu

Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Allahım demekki içindeki hisler seni yanıltmadı sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla insallah çok sevindim senin adina

Allahım demekki içindeki hisler seni yanıltmadı sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla insallah çok sevindim senin adina

Allah razı olsun canim. Bugun ikinci testi de yaptık. Cok şükür Yükselmis. 10 gün sonra doktora hayirlisiyla kese görmeye gideceğiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.

Evet canim sağlık Ocağında laboratuvar olmadıgından en yakındaki devlet hastanesine götürülüyor kanlar. Devlet hastanesinde test ediliyor, sonuçlar sağlık ocağı sistemine düşüyor. Bu süreç de ertesi güne varıyor tabi.

Bizi de ekle figen1658

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…