- 5 Ocak 2019
- 93
- 171
- 42
Umudum üzüldüm arkadaşım ama nereye gidiyorsun. Pes etme lütfenGüzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki ama malesef olmadi o mutluluğu yaşayamadım benbiliyorum aglamakta care degil agladm ağladım geçti . Rabbim herseyin hayırlısını versin
TEbrik ederim canım Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinAllah’a binlerce kez şükürler olsun.Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Nbbn çoook tebrik ederim Allah sağ Salim kucağınıza versinKızlar Allahıma şükürler olsun pozitif
Zeynep kamile gidiyordum ama uzun bi ara vermeye karar verdim çok yoruldum hala üstümden atamadim ağlamak tan kendimi alamıyorum .. Ama inanıyorum bir gün bende anne olacam melegime kavuşacam inanıyorumUmudum üzüldüm arkadaşım ama nereye gidiyorsun. Pes etme lütfen
TEbrik ederim canım Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Zeynep kamile gidiyordum ama uzun bi ara vermeye karar verdim çok yoruldum hala üstümden atamadim ağlamak tan kendimi alamıyorum .. Ama inanıyorum bir gün bende anne olacam melegime kavuşacam inanıyorumve sonucu pozitif olan arkadaşların adına çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin .. benim için dua eder misiniz adim gülbahar
Maşallah kızlar.... hamiş olanları tebrik ederim... ben çarşamba günü negatifi aldım... inşallah yeni denememde sizler gibi mutlulugu yaşarım.... yaşarız.... Allah tamamına erdirsin gebişleri....
Öyle diyorlar ama ben takip nosu alıp netten bakıyordum akşam yada geceye doğru da sonuç gördüğümde olmuştuBende 3. Kez 14. Gun icin kan verdim saglik ocagina yarin cikar sonuc dediler daha önce sağlık ocağına kan veren oldu mu gerçekten ertesi gün mu çıkıyor
Allahım demekki içindeki hisler seni yanıltmadı sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla insallah çok sevindim senin adinaAllah’a binlerce kez şükürler olsun.Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Allahım demekki içindeki hisler seni yanıltmadı sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla insallah çok sevindim senin adina
Bende 3. Kez 14. Gun icin kan verdim saglik ocagina yarin cikar sonuc dediler daha önce sağlık ocağına kan veren oldu mu gerçekten ertesi gün mu çıkıyor
Kızlar selam :) şubat ayı transfer yapanlar transfer tarihlerini ve sonuç günlerini yazabilirlerse hem takip ederiz hem sonuçları belirtiriz. Bekliyorum
Rabbim hayırlısıyla topikte bulunan tüm arkadaşların, tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın, hayırlı sonuçlarla tamamına ermelerini nasip etsin içindede bizlerin inşaallah.
teacheralla 27.02.2019 / 09.03.2019 sonuç
N nbbn 27.02.2019 / 09.03.2019 sonuç
Evet canım 4te yaptırdım testi en gec 6da belli olur. Size de yazarım sonucu.
teacheralla baderdgn kızlar belirti yaşadınız mı ve nelere dikkat ettiniz acaba ? Hissettiniz mi transferin ilk haftasında hamile olduğunuzu ☺