- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
Ben yurtdışında yaşıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Burada embriyoları 1. gün donduruyorlar. Çözüp hemen transfer ettiler.Hayırlı olsun. Neden 2.gün embriyo transferi yaptılar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Burada embriyoları 1. gün donduruyorlar. Çözüp hemen transfer ettiler.Hayırlı olsun. Neden 2.gün embriyo transferi yaptılar?
Teşekkür ederim... senin de bebeğin sağlıkla gelsin. Sen sağlık ocağında mı tekrar ettin kan tahlilini yoksa tedavş gördüğün hastanede 1 günde bir tekrar baktılar mı?Aa o zaman bekleyeceksin mecburen canım.tekrar hayırlı olsun.sağlıkla gelsin yavrun.bence güzel değerin
Hayırli olsun ben de umut yok anlasılanmoralım cok bozukMerhaba benim de 28 şubatta transferim oldu 3. Gün embriyosu ve aslında salı test günü ama bugün dayanamayıp baktırdım. Sonuç 88. İnşallah düzenli artar
Ben burda evime yakın bir özel hastanede baktırdım.teşekkür ederim ayrıca :)Teşekkür ederim... senin de bebeğin sağlıkla gelsin. Sen sağlık ocağında mı tekrar ettin kan tahlilini yoksa tedavş gördüğün hastanede 1 günde bir tekrar baktılar mı?
Aaa neden öyle söyledin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahHayırli olsun ben de umut yok anlasılanmoralım cok bozuk
Aaa neden öyle söyledin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Aaa neden öyle söyledin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah çok güzel artmıştır. Ben de pazartesi tekrar edeceğim. Kaçıncı gün embriyosuKızlar biraz önce 12. Gün testini yaptırdım. Bakalım inş değerim güzel artmıştır. 10. Gün değerim 95ti. Size yazacagım durumu
Çoook teşekkür ederim. Senin de değerin güzel güzel artar inş.5. Gün embriyosu. Biraz düşük geldi değerim.50nin üstü gayet iyi dedi doktorum ama 100 üstü olması makbulmüş. Senin değerin kactıİnşallah çok güzel artmıştır. Ben de pazartesi tekrar edeceğim. Kaçıncı gün embriyosu
Kız sonucun kaç çıktı diye soruyor ya millet niye yazmıyon ikiz gebelik habercisimi yoksa
Yooo bence gayet iyi. Benim 88Çoook teşekkür ederim. Senin de değerin güzel güzel artar inş.5. Gün embriyosu. Biraz düşük geldi değerim.50nin üstü gayet iyi dedi doktorum ama 100 üstü olması makbulmüş. Senin değerin kactı☺
Kızlar 10. Gün 95ti değerim. 12 gün 107. Doktor ilaçları bırakma dedi 2 gün daha bakalım dedi. Cok üzgünüm kızlar lütfen dua edin benim için
Belli olmaz inşallah yükselir canım.Kızlar 10. Gün 95ti değerim. 12 gün 107. Doktor ilaçları bırakma dedi 2 gün daha bakalım dedi. Cok üzgünüm kızlar lütfen dua edin benim için
Amin inşallahİnsallah yukselir değerin.
Allah kucaklarımızı doldursun yavrularımızla.
Belli olmaz inşallah yükselir canım.
şaka yaptım kız anladım görmediğini maşallah gayet iyiYok ben sabah sonucu alınca yazdım da başka bir topik altına yazmışım buraya da yazdım sanıyorum.
155 çıktı sonucum. Polis imdat misali Eki Görüntüle 2243804
aslında 12. Gün için 107 gayet iyi ama artış az diye sanırım tekrar istemişler. Kesede beta hcg belli orana gelmeden görünmez beklemelisin azda olsa artması çok büyük bişey yinede unutma. İlaç saatlerine özen göster olurmu. Hayırlı haberler inşallah.Kızlar 10. Gün 95ti değerim. 12 gün 107. Doktor ilaçları bırakma dedi 2 gün daha bakalım dedi. Cok üzgünüm kızlar lütfen dua edin benim için
Gayet iyi değerin benceArkadaşlar iyi akşamlar mesajlarınızdan alıntı yapamadım pozitif haberleri alan arkadaşların sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum Negatif çıkan arkadaşlar lütfen üzülmeyin İnançla devam edin Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman verecektir. Öncelikle sizlerin sağlığı yerinde olsun bebişleri sizler taşıyacaksınız Allah’ın izniyle
Benim değerlerim takibe devam...
Bu sürecin tamamı bir bekleyiş sanırım
5 gün embriyolarıydı 2 bebiş... Sonuçlar:
7.Gün 28
9.Gün 58
11.Gün 114 (bugün)
Hemşire artışın iyi olduğunu söyledi ama pazartesi tekrar çağırdı. Geç tutunma olmuştur diye düşünmek istiyorum. Asıl regl tarihim yarın. Aslında regl gecikmem pazartesiden itibaren. Yalnız kasıklarımda 3 kez sağda 2 kez solda ani bir ağrı (kramp gibi) yaşadım. İki taraflı olduğu için önemsiz olabileceğini söylediler hatta gaz sancısıdır o dediler ama ben tam yerini anlayabiliyorum gaz olduğunu düşünmüyorum. Sağdaki bugün 3. Kez şiddetli şekilde oldu. Biraz tedirgin olsam da iyi düşünmek istiyorum. Umarım hem bebek hem benim için sağlıklı bir süreç olur
aslında 12. Gün için 107 gayet iyi ama artış az diye sanırım tekrar istemişler. Kesede beta hcg belli orana gelmeden görünmez beklemelisin azda olsa artması çok büyük bişey yinede unutma. İlaç saatlerine özen göster olurmu. Hayırlı haberler inşallah.