2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Aa o zaman bekleyeceksin mecburen canım.tekrar hayırlı olsun.sağlıkla gelsin yavrun.bence güzel değerin
Teşekkür ederim... senin de bebeğin sağlıkla gelsin. Sen sağlık ocağında mı tekrar ettin kan tahlilini yoksa tedavş gördüğün hastanede 1 günde bir tekrar baktılar mı?

İnsallah benim durum da olanlarda var ama istisna gec tutulmada olabiliyomus kanda cıkmiyomus o yuzden hayırlisi olsun ama umudum kırıldı fazla da heveslenmek istemiyorum ayni sonuc cıkarsa diye sen de hayırlısıyla kucagina alirsın inşallah
Aaa neden öyle söyledin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Aaa neden öyle söyledin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Kız sonucun kaç çıktı diye soruyor ya millet niye yazmıyon ikiz gebelik habercisimi yoksa

Yok ben sabah sonucu alınca yazdım da başka bir topik altına yazmışım 😂 buraya da yazdım sanıyorum. 😂
155 çıktı sonucum. Polis imdat misali 😂😂
2243804

Arkadaşlar iyi akşamlar mesajlarınızdan alıntı yapamadım pozitif haberleri alan arkadaşların sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum 🙏🏻 Negatif çıkan arkadaşlar lütfen üzülmeyin 😥 İnançla devam edin Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman verecektir. Öncelikle sizlerin sağlığı yerinde olsun bebişleri sizler taşıyacaksınız Allah’ın izniyle 🙏🏻
Benim değerlerim takibe devam...
Bu sürecin tamamı bir bekleyiş sanırım 🤷🏻‍♀️
5 gün embriyolarıydı 2 bebiş... Sonuçlar:
7.Gün 28
9.Gün 58
11.Gün 114 (bugün)
Hemşire artışın iyi olduğunu söyledi ama pazartesi tekrar çağırdı. Geç tutunma olmuştur diye düşünmek istiyorum. Asıl regl tarihim yarın. Aslında regl gecikmem pazartesiden itibaren. Yalnız kasıklarımda 3 kez sağda 2 kez solda ani bir ağrı (kramp gibi) yaşadım. İki taraflı olduğu için önemsiz olabileceğini söylediler hatta gaz sancısıdır o dediler 😁 ama ben tam yerini anlayabiliyorum gaz olduğunu düşünmüyorum. Sağdaki bugün 3. Kez şiddetli şekilde oldu. Biraz tedirgin olsam da iyi düşünmek istiyorum. Umarım hem bebek hem benim için sağlıklı bir süreç olur 🙏🏻

Yok ben sabah sonucu alınca yazdım da başka bir topik altına yazmışım 😂 buraya da yazdım sanıyorum. 😂
155 çıktı sonucum. Polis imdat misali 😂😂Eki Görüntüle 2243804
şaka yaptım kız anladım görmediğini maşallah gayet iyi
Kızlar 10. Gün 95ti değerim. 12 gün 107. Doktor ilaçları bırakma dedi 2 gün daha bakalım dedi. Cok üzgünüm kızlar lütfen dua edin benim için😔
aslında 12. Gün için 107 gayet iyi ama artış az diye sanırım tekrar istemişler. Kesede beta hcg belli orana gelmeden görünmez beklemelisin azda olsa artması çok büyük bişey yinede unutma. İlaç saatlerine özen göster olurmu. Hayırlı haberler inşallah.
Arkadaşlar iyi akşamlar mesajlarınızdan alıntı yapamadım pozitif haberleri alan arkadaşların sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum 🙏🏻 Negatif çıkan arkadaşlar lütfen üzülmeyin 😥 İnançla devam edin Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman verecektir. Öncelikle sizlerin sağlığı yerinde olsun bebişleri sizler taşıyacaksınız Allah’ın izniyle 🙏🏻
Benim değerlerim takibe devam...
Bu sürecin tamamı bir bekleyiş sanırım 🤷🏻‍♀️
5 gün embriyolarıydı 2 bebiş... Sonuçlar:
7.Gün 28
9.Gün 58
11.Gün 114 (bugün)
Hemşire artışın iyi olduğunu söyledi ama pazartesi tekrar çağırdı. Geç tutunma olmuştur diye düşünmek istiyorum. Asıl regl tarihim yarın. Aslında regl gecikmem pazartesiden itibaren. Yalnız kasıklarımda 3 kez sağda 2 kez solda ani bir ağrı (kramp gibi) yaşadım. İki taraflı olduğu için önemsiz olabileceğini söylediler hatta gaz sancısıdır o dediler 😁 ama ben tam yerini anlayabiliyorum gaz olduğunu düşünmüyorum. Sağdaki bugün 3. Kez şiddetli şekilde oldu. Biraz tedirgin olsam da iyi düşünmek istiyorum. Umarım hem bebek hem benim için sağlıklı bir süreç olur 🙏🏻
Gayet iyi değerin bence

aslında 12. Gün için 107 gayet iyi ama artış az diye sanırım tekrar istemişler. Kesede beta hcg belli orana gelmeden görünmez beklemelisin azda olsa artması çok büyük bişey yinede unutma. İlaç saatlerine özen göster olurmu. Hayırlı haberler inşallah.

Cok teşekkür ederim bugün durup durup ağladım ama inşallah güzel haberlerle gelirim. Çok teşekkür ederim cok sağol🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hepimiz için en hayırlısı olsun..

X