- 7 Haziran 2010
- 922
- 577
Tostosi çooook sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Sen de sonuc bekliyormussun yaa cok heyecanlı güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tostosi çooook sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah
Hamilelik takvimi eklenmiş siteye.
Bir an evvel biz de kendimize ekleriz insallah.
Takvim eklemeyen tek bir kişi kalmasın aramızda Gelsin bebeler
Hayirlisiyla saglikla kavuşalım bebelerimize.
Beni de 12. Gün çağırdılar 5. Gün embrriyosuydu5. Gün embriyo naklinde 10. Gün testte çağırırlar yani varsa eğer bugün kesin çıkar. Sizi niye 12. Gün çağırmışlar ki. Evde test yapsana
Tostosi eveeeeet bende hamileyim pozitif tuttu tomurcuklarımÇok teşekkür ederim canım. Sen de sonuc bekliyormussun yaa cok heyecanlı güzel haberlerini bekliyorum
Canım Allah herkese bu duyguyu yaşatsın ağladık bugün çok mutluyumHayırlı haberler insallah.
Heyecanımdan ortak oldunuz bu mübarek günde hepinizden Allah razı olsun. Benim gibi bekleyen herkese rabbim hayırlısı ile versin bebeklerimizibekliyoruz heyecanla
Ayy harikaa cok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizii hayırlı ugurlu olsunTostosi eveeeeet bende hamileyim pozitif tuttu tomurcuklarım
Allah razı olsun diğer arkadaşlarımızda inşallah aynı haberi versin bizeAyy harikaa cok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizii hayırlı ugurlu olsun
Canım Allah herkese bu duyguyu yaşatsın ağladık bugün çok mutluyum
ben de sonucu yazmayinca olumsuz mu acaba diye dusunmustum cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kucagina al insallahHeyecanımdan ortak oldunuz bu mübarek günde hepinizden Allah razı olsun. Benim gibi bekleyen herkese rabbim hayırlısı ile versin bebeklerimizi
Hayırlı olsun tbrk ederim rabbim kucağınıza almayı nasıp etsinTostosi eveeeeet bende hamileyim pozitif tuttu tomurcuklarım
Amin inşallah rabbim senin de önce karnını sonra kucağını doldursun.Aminnnn canim. Darısı iki gün sonra benim basıma.
Fırsatım olmadı çok yoğun bi telefon trafiği oldu. Ne sabahtı anlatamam herşey geliyor insanın aklınaben de sonucu yazmayinca olumsuz mu acaba diye dusunmustum cok sevindim hayirlisi olsun, saglikla kucagina al insallah
Canım gözün aydın ne güzel tam bi kandil hediyesi olmuş 12.gün mü yaptın testi, belirti sormak istemiyorum, sormak da çok anlamsız biliyorum ama var mıydı hissettiğin şeylerFırsatım olmadı çok yoğun bi telefon trafiği oldu. Ne sabahtı anlatamam herşey geliyor insanın aklına
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu