- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
peki siz ne yaptınız bu durumdaBnmde öyle sebebsiz interfilite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki siz ne yaptınız bu durumdaBnmde öyle sebebsiz interfilite
Ben çok özele gittim hicbir sıkıntı olmadığı halde gebelik olmadi sonra zeynep kamile gitmeye karar verdim raporlu olduğu için iki aşılama yapıldı negatif sonra 1.Tüp bebek denemesi yapıldı çok şükür hamileyim dedim iki gün sonra değerim düştü kimyasal gebelik oldu şimdi 2.denememin 9.günündeyim baklim cuma günü belliolacak ..peki siz ne yaptınız bu durumda
yaptırdım canım aynen mesela normal bir kadında 14. gün çatlarken benm 18-19-26 günü bulabiliyordu.Yumurta takibi yaptırdın mi
Pco bazı aylar yumurtlama olmuyor. Bir arkadaşıma öyle demişti doktor. Adetleri düzenliydi ama her ay olgunlasmiyormus yumurta. 3-4 ayda bir ancak olgunlasiyomus yumurtası. Ve olgunlastigi zaman yumurta 8-9. Gunde catliyormus. Yanı normalde 12-14-16 günler derler ya. Onun hemen adet bitiminde catliyordu. Yumurta takibi de önemli o konuda.
Bana cok uzak bide calısıyorum cok sıkıntı oluyor işte daha cok cevreme işime evimin yakınlarında istiyorum.Ben çok özele gittim hicbir sıkıntı olmadığı halde gebelik olmadi sonra zeynep kamile gitmeye karar verdim raporlu olduğu için iki aşılama yapıldı negatif sonra 1.Tüp bebek denemesi yapıldı çok şükür hamileyim dedim iki gün sonra değerim düştü kimyasal gebelik oldu şimdi 2.denememin 9.günündeyim baklim cuma günü belliolacak ..
Hayırlısı olsun inşallah hakkında.Bana cok uzak bide calısıyorum cok sıkıntı oluyor işte daha cok cevreme işime evimin yakınlarında istiyorum.
bakalım kısmet kafam baya karısıyor.Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
yaptırdım canım aynen mesela normal bir kadında 14. gün çatlarken benm 18-19-26 günü bulabiliyordu.
Perşembe günü gideceğim özel muayene yeri var ama aşılama yapıyor sadece tüp bebek olayına giderse tekrar doktor değiştirmem gerkçek o yüzden mantıklı olan hangisi?Daha beklemene gerek yok ama bence. Git bir an evvel bir tedaviye başla. Allah saglikla sıhhatle hayırlısıyla sana bana ve isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
bende öle düşünüyorum aşılama normal gebelikle aynı oranda zaten o kadar masraf yapıp 2000 aşılama hastanelerde acıkcası kafam karısık.Aşılama bana göre çok gereksiz bi işlem çünkü tutma olasılığı çok düşük direk tüp bebek derim ben .
Canım sen elindeki tüm sonuçlarınla adetinin 2. Günü tüp bebek merkezine git ücretsiz muayeneni ol... doktorun senin durumuna göre tedavi şekli belirtir yapılması gereken ilave şeyler varsa söyler zaten... kendi kendimize karar verebilceğimiz şeyler olmuyo malesef....bende öle düşünüyorum aşılama normal gebelikle aynı oranda zaten o kadar masraf yapıp 2000 aşılama hastanelerde acıkcası kafam karısık.
ozaman bu gideceğim doktor bencebenlik değil.Canım sen elindeki tüm sonuçlarınla adetinin 2. Günü tüp bebek merkezine git ücretsiz muayeneni ol... doktorun senin durumuna göre tedavi şekli belirtir yapılması gereken ilave şeyler varsa söyler zaten... kendi kendimize karar verebilceğimiz şeyler olmuyo malesef....
Kizlarr bugun 3. Gundu aradilar hastaneden 5 embriyoyu dondurduklarini 9 tanesini 5. Gune tasiyacaklarini soylediler..durum iyi yani demi..3 ve 5. Gun arasinda ne fark var bilen varmi hangisinin tutma sansi yuksektir ki acaba..
Bu arada figen1658 cnm 7 mart transfer olucak Allahin izniyle..
Anladim kuzum yani iyi bisi 5. Gun olmasi ck tskr ederm Rabbim bu yolda kimseyi utandirmasin pozitifle sonuclansin insallah ck zor bir surecmiss ignesiyle ilaciyla manevi acidn yani maddisi ayri onu dusunmuyrm bile artk..5 Gün embriyoları daha sağlıklı ve tutunma oranı daha yüksek oluyormus canim. Bir de 5. Gün embriyolarının bölünme olasılığı çok dusukmus. 1 tane transfer edince 1 tane oluyor,Çoğul gebeliklerin de önüne geçiliyormuş böylelikle.3.Gün embriyoları bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş.
Benim ilk denemem çalışıyorum. Sürekli devlete gidemem. Bide çok araştırdık hep karşımıza Mustafa bahçeci çıktı. Belki kader bilmiyorum. Kendisi zaten tam şirinbaba ama ekibi de süper lale hoca olsun Makbule hemşire Emel hemşire hep moral oldular bana.memnun musunuz peki nasıl davranışları sebep nedir oraya gitmenizin fiyatları nasıl? cok soru sordum ama kusura bakmayın
bahçeci fulyada mı bahsettiğiniz.Benim ilk denemem çalışıyorum. Sürekli devlete gidemem. Bide çok araştırdık hep karşımıza Mustafa bahçeci çıktı. Belki kader bilmiyorum. Kendisi zaten tam şirinbaba ama ekibi de süper lale hoca olsun Makbule hemşire Emel hemşire hep moral oldular bana.
Evet bahçeci tüp bebek merkezi fulyabahçeci fulyada mı bahsettiğiniz.
5. Gün embriyoları hakkında bende teacheralla gibi biliyorum.... tutma şansına gelince veren canı Rabbim... 2. Gün embriyosu tutan bile vardı.... o yüzden varsa dünyada alacagı nefes hangisi olursa olsun güldürür yüzünü inşallah ❣Kizlarr bugun 3. Gundu aradilar hastaneden 5 embriyoyu dondurduklarini 9 tanesini 5. Gune tasiyacaklarini soylediler..durum iyi yani demi..3 ve 5. Gun arasinda ne fark var bilen varmi hangisinin tutma sansi yuksektir ki acaba..
Bu arada figen1658 cnm 7 mart transfer olucak Allahin izniyle..