2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kizlar bugun 6. Gunum 3 adet 4. Gun embriyosu transfer edilmişti dayananayip erken testlerden aldim negatif cikti moralim bozuldu cok..
Ilk bebegim tutmustu 7. Gun idrarda çıkmıştı ama kalbi durmuştu.

Kizlar bugun 6. Gunum 3 adet 4. Gun embriyosu transfer edilmişti dayananayip erken testlerden aldim negatif cikti moralim bozuldu cok..
Ilk bebegim tutmustu 7. Gun idrarda çıkmıştı ama kalbi durmuştu.

Bence moralini bozma. Doktorlar özellikle şu gun kan testi yapın diye boşuna demiyor. Sabretmemiş gerek. 5 gün daha beklemelisin. Beta hcg hormonu önce kana , sonra idrara karışıyor. Daha çok erken. Günü gelince kan tahlilinde insallah pozitif çıkacak hepimizin. Dua et bol bol.

Bende avrupa yakasındayım. :) bakıyorum nereden memnun nereye gidiyorsunuz. hayırlısı inşallah.

Geçen yıl bir arkadasım gitmişti, çok memnundu. Tavsiyesi üzerine gittim. Doktorum alanında uzman, hakikaten çok iyi. Tüp bebek bölüm başkanı zaten kendisi. OHSS riskinden dolayı transfer yapmadi bana, 2 ay donduruldu bebeklerim. Geçen hafta carsamba kavuştuk.
İnsallah bir daha hiç ayrılmayız,saglikla sıhhatle Hayirlisiyla gelsinler.

İnşallh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…