ilk sayfadaki yazıyı düzenleyemiyorum malum KK çok değişmiş kusura bakmayın yapmaya çalışıyorum ama henüz beceremedim düzenle kısmı kaybolmuş sonraki msjlarımda yapabiliyorum ama orda yapamıyorum.
Senin de ilk deneme mi benim de cuma tahlil günüm dün gece hiç yatamadımYok yok yapmadım canim. Cumartesiyi bekliyorum.
Senin de ilk deneme mi benim de cuma tahlil günüm dün gece hiç yatamadım
Kizlar bugun 6. Gunum 3 adet 4. Gun embriyosu transfer edilmişti dayananayip erken testlerden aldim negatif cikti moralim bozuldu cok..
Ilk bebegim tutmustu 7. Gun idrarda çıkmıştı ama kalbi durmuştu.
Merhaba nerelerde yaşıyor ve hangi hastanelere gidiyorusunuz:)
Bende avrupa yakasındayım. :) bakıyorum nereden memnun nereye gidiyorsunuz. hayırlısı inşallah.İstanbul Avrupa yakasında yasıyorum,
Anadolu yakasında Acibadem Altunizadede Prof.Dr.Tayfun Bağış’a gidiyorum.
Bende avrupa yakasındayım. :) bakıyorum nereden memnun nereye gidiyorsunuz. hayırlısı inşallah.
İnşallh canımGeçen yıl bir arkadasım gitmişti, çok memnundu. Tavsiyesi üzerine gittim. Doktorum alanında uzman, hakikaten çok iyi. Tüp bebek bölüm başkanı zaten kendisi. OHSS riskinden dolayı transfer yapmadi bana, 2 ay donduruldu bebeklerim. Geçen hafta carsamba kavuştuk.
İnsallah bir daha hiç ayrılmayız,saglikla sıhhatle Hayirlisiyla gelsinler.
Merhaba hoşgeldin.... tek mi çift mi embriyo.... aynı gün transfer olmuşuzHerkese merhaba hayırlı ve pozitif günler diliyorum ..ben araniza yeni katıldım 25 şubat transfer oldum 8 mart tahlil günüm. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün benim de ınsallah
Merhaba hoşgeldin.... tek mi çift mi embriyo.... aynı gün transfer olmuşuz
Sizde lekelenme tarzı bişey oldu mu bende olmadi hiç aklım karman çorban
Inşallah InşallahBendede olmadı.... herkeste olmazmış zaten... o yüzden takılma çok... inşallah bebişler bizimledir.... ❣
İstanbulda yaşıyorum Bahçeci Fulya Emre bey doktorumMerhaba nerelerde yaşıyor ve hangi hastanelere gidiyorusunuz:)
Konyada yaşıyorum... konya novafertil merkezine gidiyorumMerhaba nerelerde yaşıyor ve hangi hastanelere gidiyorusunuz:)