- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Bende de hiçbir belirti olmadı
Doktor belirtiler adet gecikmesinden sonra 5-6. Haftada başlar. Test gününden önce belirti arama demişti bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de hiçbir belirti olmadı
Doktor belirtiler adet gecikmesinden sonra 5-6. Haftada başlar. Test gününden önce belirti arama demişti bana.
Aslında merak ettiğim tuttu mu acaba aradgim belirti o
İnşallahhh o gün hepimiz güzel haberler alırız.... ☺☺Istanbul maslak acibadem bülent tıraş doktorum..
Benimde şubatın 25 inde 2 embriyo transferim oldu 4.gün embriyosu.. 8 mart cuma benim de tahlil günüm.. Bugün çok karnım ağrıyor nefesim kesiliyor sanki
Benimde 6 günüm ama daha çok erken değil mi. Ben gebelik olsada çıkmayabilir.diye düşünüyorumKizlar bugun 6. Gunum 3 adet 4. Gun embriyosu transfer edilmişti dayananayip erken testlerden aldim negatif cikti moralim bozuldu cok..
Ilk bebegim tutmustu 7. Gun idrarda çıkmıştı ama kalbi durmuştu.
Tüp bebek mantıklıarkadaşlar ben pcoluyum ama adet olabiliyorum 4 yılı aşkındır korunmuyorum ama hamile kalmadım napmalıyım ne edecem hiç bilmiyorum.
Klomen kullandım defalarca ama negatif aşılama hiç yaptırmadım bir kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek mi bilemedim.Tüp bebek mantıklı
Raporla yaptıracaksan 2 aşılama şartı var zaten yani mecbur tüp bebek öncesi yapacaklar aşılamaKlomen kullandım defalarca ama negatif aşılama hiç yaptırmadım bir kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek mi bilemedim.
Raporlu yapan yer malesef her yer yapmıyor. Bahçeci fulya da rapor gecerli değilmiş.Raporla yaptıracaksan 2 aşılama şartı var zaten yani mecbur tüp bebek öncesi yapacaklar aşılama
memnun musunuz peki nasıl davranışları sebep nedir oraya gitmenizin fiyatları nasıl? cok soru sordum ama kusura bakmayınSelam kızlar bende bahçeci fulya Mustafa bahçeci doktorum. Avrupa yakasında yaşıyorum
Klomen kullandım defalarca ama negatif aşılama hiç yaptırmadım bir kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek mi bilemedim.
canım rahim filmi çekindim tüplerimde sıkıntı cıkmadı eşimdede problem gözükmüyo dedi doktorlar sebepsiz infirlite dediler pcolukda var haliyle.Bence bir rahim filmi ve Esine de spermiogram testi yaptır, hormonlarına da baktır. Nerdeyse tüm tüp bebek merkezlerinde ilk muayene ücretsiz. Benim doktora gittiğimde ücretsiz bakmıştı doktor. Baktı inceledi, ona göre bir yol çizdi. Birkaç doktora götür baktır sonuçlarını, ona göre tüp bebek mi aşılama mi kararı doktorlar verir. Biz değil canim.
Bnmde öyle sebebsiz interfilitecanım rahim filmi çekindim tüplerimde sıkıntı cıkmadı eşimdede problem gözükmüyo dedi doktorlar sebepsiz infirlite dediler pcolukda var haliyle.
canım rahim filmi çekindim tüplerimde sıkıntı cıkmadı eşimdede problem gözükmüyo dedi doktorlar sebepsiz infirlite dediler pcolukda var haliyle.