2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Istanbul maslak acibadem bülent tıraş doktorum..
Benimde şubatın 25 inde 2 embriyo transferim oldu 4.gün embriyosu.. 8 mart cuma benim de tahlil günüm.. Bugün çok karnım ağrıyor nefesim kesiliyor sanki

arkadaşlar ben pcoluyum ama adet olabiliyorum 4 yılı aşkındır korunmuyorum ama hamile kalmadım napmalıyım ne edecem hiç bilmiyorum.

Kizlar bugun 6. Gunum 3 adet 4. Gun embriyosu transfer edilmişti dayananayip erken testlerden aldim negatif cikti moralim bozuldu cok..
Ilk bebegim tutmustu 7. Gun idrarda çıkmıştı ama kalbi durmuştu.
Benimde 6 günüm ama daha çok erken değil mi. Ben gebelik olsada çıkmayabilir.diye düşünüyorum

Klomen kullandım defalarca ama negatif aşılama hiç yaptırmadım bir kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek mi bilemedim.

Bence bir rahim filmi ve Esine de spermiogram testi yaptır, hormonlarına da baktır. Nerdeyse tüm tüp bebek merkezlerinde ilk muayene ücretsiz. Benim doktora gittiğimde ücretsiz bakmıştı doktor. Baktı inceledi, ona göre bir yol çizdi. Birkaç doktora götür baktır sonuçlarını, ona göre tüp bebek mi aşılama mi kararı doktorlar verir. Biz değil canim.

Bence bir rahim filmi ve Esine de spermiogram testi yaptır, hormonlarına da baktır. Nerdeyse tüm tüp bebek merkezlerinde ilk muayene ücretsiz. Benim doktora gittiğimde ücretsiz bakmıştı doktor. Baktı inceledi, ona göre bir yol çizdi. Birkaç doktora götür baktır sonuçlarını, ona göre tüp bebek mi aşılama mi kararı doktorlar verir. Biz değil canim.
canım rahim filmi çekindim tüplerimde sıkıntı cıkmadı eşimdede problem gözükmüyo dedi doktorlar sebepsiz infirlite dediler pcolukda var haliyle.

canım rahim filmi çekindim tüplerimde sıkıntı cıkmadı eşimdede problem gözükmüyo dedi doktorlar sebepsiz infirlite dediler pcolukda var haliyle.

Yumurta takibi yaptırdın mi

Pco bazı aylar yumurtlama olmuyor. Bir arkadaşıma öyle demişti doktor. Adetleri düzenliydi ama her ay olgunlasmiyormus yumurta. 3-4 ayda bir ancak olgunlasiyomus yumurtası. Ve olgunlastigi zaman yumurta 8-9. Gunde catliyormus. Yanı normalde 12-14-16 günler derler ya. Onun hemen adet bitiminde catliyordu. Yumurta takibi de önemli o konuda.

X