2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Tostosi bu ne güzel bi haber. Bütün gün aklıma geldin hep devam etti mi kanaması diye meğer tomurcuğun müjde yollamış.bin şükür çok şükür darısı burda bekleyen hepimizin başına

Ben de çok merak ettim seni hatta mesaj da yazdım sana Çok şükür canım insallah devamı da gelir. Hepimizin kucağı bebeklerimizle şenlenir

5. Gün embriyosu olduğu icin 10.gun kan tahlili istedi doktor benden. Senin 3. Gündü sanırım. Bu Cumartesi ben kan tahliline, sen idrar tahliline o zaman.
Aaa ben seninde 11 mart sanıyorum ya evet benim 3. Gün ben ozaman idrar yapayım sen kana git. Hiç sabredemem ben kana sen iyi dayanıklısın maşallah benim 5. bu hepsinde baktım gerçi 4. De bakamadan kanamam başladı hastaneye gittim ama olsun yine erken öğrendim

Benim de 12 mart test günüm, transferden 3 gün önce opu olduğum için ne neyin ağrısı, belirtisi hepsi karıştı, kasıklarımda dokununca hafif bi ağrı dolgunluk var herhalde opudan kalma, ilk denemem olunca saf saf bekliyorum tuhaf bi sakinliğim var sanki hiç tüp bebek yaptırmamışım gibi olumluymuş gibi düşünüp beklemeyi sevdim galiba ama olumsuz olursa donmuşum da yok ne yaparım hiç bilmiyorumbu arada çatlama iğnesi olduğum için test günümde bile idrar testi yanıltıcı olabilir mi erken testler için mi geçerli o, öncesinde hiç bilmeden kan vermek çok streslidir herhalde, dış gebeliklerimde betahcg sonucu beklemekten o kadar yıprandım ki o kan sonucunu yüreğim kaldırır mı bilemedim

Ezel benm de 12 mart test günü inşlh gzl hbrler alırız bizlerde bende hiç belirti yok
İnşallah hep beraber Ben de şimdilik bi sakinlik var teste çok var nasılsa diye ama hayrolsun, ben yeni evliyken doğal yolla hamile kalmıştım sık idrara çıkma, göğüs ucunda acı, açlık baya belirtim vardı ama tüp bebekte herkes hiç belirtim yoktu hamileymişim diyor sadece kasık ağrısı duydum o yüzden belirti beklememeliyiz anladığım kadarıyla bilemedim ki

Duşumu aldım. Prolutex iğnelerimi yaptım. Progestan fitili attım. Estrofemi içtim. Transfer sonrası 6. Gunde Günaydın herkese.

Bir an evvel 10. Gün olsun da testlerimizi yapıp hamileliğin mutluluğunu yaşayalım. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…