2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Ben galiba adet olucam. Kasigimda ayni adet öncesindeki gibi hareketlenme var.
Bugun transferin 5. Günü doldu. 6. Güne başladım. Ama korkuyorum.

Benim de dün aksam ve bu sabah adet olacakmıs gibi ağrım vardı hatta adet oldum diye düşündüm cünkü dün aksam pembe sabah kalktığımda da kahverengi lekelenmem oldu cok moralim bozuktu bugün işte ruh gibiydim. Eve gelince idrar testi yaptım ve ikinci cizgi cıktı. Hiç moralini bozma herkes adet ağrısı yasıyor transferden sonra özellikle de teste yakınlaştıkca.

Benim de dün aksam ve bu sabah adet olacakmıs gibi ağrım vardı hatta adet oldum diye düşündüm cünkü dün aksam pembe sabah kalktığımda da kahverengi lekelenmem oldu cok moralim bozuktu bugün işte ruh gibiydim. Eve gelince idrar testi yaptım ve ikinci cizgi cıktı. Hiç moralini bozma herkes adet ağrısı yasıyor transferden sonra özellikle de teste yakınlaştıkca.

Yaaaa 😍😍
İnşaallah benim de öyle olur. Hayirlisiyla geldin yavrularımız. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bizde iki g0n sonra baksak mi acaba gerçi bakmıycam dedim ama dayanmıyor insan

Aynen ya. Ctesi test yap demişti doktor acaba Perşembe sabah yapsak mi ki?
Erken gebelik testi yok ama elimde normal bi gebelik testi var. Onda da çıkmazsa üzülürüm bu sefer. Bilmiyorum ya. Beklemek en iyisi galiba.

Erken gebelik testi yok ama elimde normal bi gebelik testi var. Onda da çıkmazsa üzülürüm bu sefer. Bilmiyorum ya. Beklemek en iyisi galiba.
Aynen bende öncesinde yapsam mı diye düşünüyorum cesaret edemiyorum ama cuma yapayım olmazsa diyorum

Ben daha önce 8. Gün de yaptım çıkmıştı ama bunda yapamıycam dedim. Valla kafam karışık bi cesaret belki yaparım şuan bende muallâktayım. Benim 3. Gün embriyosu bide

Aynen bende öncesinde yapsam mı diye düşünüyorum cesaret edemiyorum ama cuma yapayım olmazsa diyorum
Cuma’ya kadar bekleyen cumartesiyi de bekler canim. Şimdiye kadar sabrettik iğnelere ilaçlara.. laboratuvardan gelecek olan telefonlara.. az beklemedik. Sabredelim az kaldı mutluluğumuza. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 İnşallah.

Ben daha önce 8. Gün de yaptım çıkmıştı ama bunda yapamıycam dedim. Valla kafam karışık bi cesaret belki yaparım şuan bende muallâktayım. Benim 3. Gün embriyosu bide

Yok yok sabret. Ben de sabredicem. Az kaldı. Sayılı gün çabuk geçer derler pek öyle değil ama geçecek. Sabır.

kızlarrrr şoktayımm test yaptım 2. Çizgi çıktı...bu pozitif demek değil miiii😻😻😻 bugün 7. Günüm ve biraz önce bikaç sattir tuttuğum idrarla yapılan test..
Tostosi bu ne güzel bi haber. Bütün gün aklıma geldin hep devam etti mi kanaması diye meğer tomurcuğun müjde yollamış.👏👏👏bin şükür 🙏 çok şükür darısı burda bekleyen hepimizin başına

Cuma’ya kadar bekleyen cumartesiyi de bekler canim. Şimdiye kadar sabrettik iğnelere ilaçlara.. laboratuvardan gelecek olan telefonlara.. az beklemedik. Sabredelim az kaldı mutluluğumuza. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 İnşallah.
İnşallah canım Allah dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün bebişlerimize kavuştursun

X