2019 Şubat' ta gebe olanlar

Çok şükür canım ya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Kızlar detaylı ultrasonu da çok şükür bugün atlattık doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim perinatolog arayanlar için

Kızlar detaylı ultrasonu da çok şükür bugün atlattık doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim perinatolog arayanlar için
Hangi hastane nerde cekindin canim? Bir de sonuc olarak ne verdi sana? Resim aldiniz mi hangi degerlere bakildi

Ben de İzmir de prof. Fuat akercan var ona verdim 500 TL.. Detaylı bütün organları inceliyor ve eko çekiyor.. 2.5 yıl önce oğlumda da ona gitmiştim çok memnunum..

Kızlar 3 ve 4 boyutlu ultrason paralı mı fiyatı aşağı yukarı ne kadar ? Bilgi verirmsiniz bu konuda ?
Ben 600 e yaptırdım canım doktorum yönlendirdi doç.dr perinatolog uzmanı Ahmet gül çokta memnun kaldım devlet hastaneleri hariç her yer paralı tabi devlette de sanırım riskli gebeliklere ancak randevu veriyolar tam bilmiyorum ama araştır istersen

Herkese merhaba kizlar tetanoz aşısı vurundunuz mu mecburi mi?? Bazi yerlerde sakincali oldugunu okudum sizde durumlar nedir?

Tşk ederim kızlar tetanozla ilgili bilgim yok benim doktor mu yap dedi sana ?
Bulundugun yerin saglik ocagina gebe kaydi yaptiriyorsun onlar gebe karti veriyor..ilk tetanoz asisi ikinci tetanoz asisi var günlerini yazıyor sana..bebeginde aşıları oluyor onlari da yazıyorlar anlatıyorlar canim. Ama işte aşılar ne kadar güvenilir bilmiyorum o yüzden sordum

Evt biliyorum bende seninle aynı fikirdeyim de yapmadım ben daha

Bayagidir girmedim.. Gene sessiz sakin kalmış konumuz neyse hanimlar ben tetanoz yaptrdim iki doz.. Dogumdan sonrada 3 doz vurulursa daha hicbi zmn gerek kalmiyormus.. Bence tetanoz gerekli bir aşı.. Doğum esnasinda kullanilan aletler, steril ortam olmamasi herseyi etkiler.. Dogumu nerede gerceklestirecegimiz bile belli değil.. Bilmiyorm ama ben dogumdan snra da devam edecegin tetanoza sanrm.. Bu arada bende haftaya şeker için randevu aldim.. Ve sanrm doğumu da devlette yapmayi düşünüyorum.. Bakalim insallah fikrim degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…