Çok şükür canım ya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızne güzel bi cimcime geliyor demek ki canım cok geçmiş olsun bol su iç ve doktor takibinde ol mutlakabenimde oğluşum olacak 22.haftalık olduk ☺ çok şükür düzeldi ya ufak tefek rahatsızlıklar yasasamda o ilk dönemin zorlugu bitti şükür ☺☺☺
inş canım inşÇok şükür canım ya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Hoşgeldın canım hayırlı olsunBende 7+2 hamileyim
Hangi hastane nerde cekindin canim? Bir de sonuc olarak ne verdi sana? Resim aldiniz mi hangi degerlere bakildiKızlar detaylı ultrasonu da çok şükür bugün atlattık doktorumdan çok memnun kaldım tavsiye ederim perinatolog arayanlar için
Özel muayenesi var perinatolog ahmet gül bi tane sonuç raporu verdi cd verdi cd 4 boyutlu resimleri de var bütün ayrıntılı fotoları varHangi hastane nerde cekindin canim? Bir de sonuc olarak ne verdi sana? Resim aldiniz mi hangi degerlere bakildi
Ben 600 e yaptırdım canım doktorum yönlendirdi doç.dr perinatolog uzmanı Ahmet gül çokta memnun kaldım devlet hastaneleri hariç her yer paralı tabi devlette de sanırım riskli gebeliklere ancak randevu veriyolar tam bilmiyorum ama araştır istersenKızlar 3 ve 4 boyutlu ultrason paralı mı fiyatı aşağı yukarı ne kadar ? Bilgi verirmsiniz bu konuda ?
Bulundugun yerin saglik ocagina gebe kaydi yaptiriyorsun onlar gebe karti veriyor..ilk tetanoz asisi ikinci tetanoz asisi var günlerini yazıyor sana..bebeginde aşıları oluyor onlari da yazıyorlar anlatıyorlar canim. Ama işte aşılar ne kadar güvenilir bilmiyorum o yüzden sordumTşk ederim kızlar tetanozla ilgili bilgim yok benim doktor mu yap dedi sana ?
Evt biliyorum bende seninle aynı fikirdeyim de yapmadım ben dahaBulundugun yerin saglik ocagina gebe kaydi yaptiriyorsun onlar gebe karti veriyor..ilk tetanoz asisi ikinci tetanoz asisi var günlerini yazıyor sana..bebeginde aşıları oluyor onlari da yazıyorlar anlatıyorlar canim. Ama işte aşılar ne kadar güvenilir bilmiyorum o yüzden sordum
Hele o kipirdamalari tekmeleri yok mu o zaman daha cok istiyor insan çıksın bir an once de seveyim diyorsun.. eminim herkes ayni duygulardadirZaman gecmiyor gibi. Hemen dogsun seveyim istiyorum