- 25 Şubat 2019
- 99
- 55
Canım benim bebek 1kg olmuş.. 28.haftama girmek üzereyim.. Ben toplam 5 kilo vermistim.. 3.5 kilo tekrar aldm ama hala eski kiloma donemedim.. En son kontrolde hiç kilo almamisim ama bebek almış galibaKızlar bebeğiniz kaç gram oldu ? en son kontrolünüz de
Seninle ayni haftadayız canim.. ben iki hafta once gittigimde 700 gr di bu hafta bir daha gidecegim bakalim ne oldu insallah kilo almıştır senin nasıl sonuclarKızlar bebeğiniz kaç gram oldu ? en son kontrolünüz de
Maşallah iyi almışsın canım sende almamışsın ne güzel yediklerin direk bebeğe gidiyor galibaCanım benim bebek 1kg olmuş.. 28.haftama girmek üzereyim.. Ben toplam 5 kilo vermistim.. 3.5 kilo tekrar aldm ama hala eski kiloma donemedim.. En son kontrolde hiç kilo almamisim ama bebek almış galibadoktor bebegin kilosu da normal dedi ama bilemedim ki bana mi fazla gelio bilmiyorm
Bende 2 buçuk hafta önce gittim 540 gramdı ben kendim toplam bebekle birlikte 7 kilo aldımSeninle ayni haftadayız canim.. ben iki hafta once gittigimde 700 gr di bu hafta bir daha gidecegim bakalim ne oldu insallah kilo almıştır senin nasıl sonuclar
Simdi bayagi almıştır canim zaten son aya dogru birden cok kilo aliyorlar bebisler inşallah saglicakla gelsinler.. bende kilo vermistim mide yanmam coktu yiyemiyordum.. simdi 4 kilo aldim toplamBende 2 buçuk hafta önce gittim 540 gramdı ben kendim toplam bebekle birlikte 7 kilo aldım
Maşallah iyi almışsın canım sende almamışsın ne güzel yediklerin direk bebeğe gidiyor galiba
Aynen inşallah sağlıkla gelsinler ben almak istemiyorum bebek alsın yoksa zor zayıflarımSimdi bayagi almıştır canim zaten son aya dogru birden cok kilo aliyorlar bebisler inşallah saglicakla gelsinler.. bende kilo vermistim mide yanmam coktu yiyemiyordum.. simdi 4 kilo aldim toplam
Tabi ki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz ben öyle şeyler yaşamadım daha erken mi diyorum hep mesela mide yanması gibi kaç aylıkta başlar genelde? Sen hala çekiyormuşsun canım zor değil mi ?Ay valla bilmiyorum.. Ben kilosunu hiç umursamiyorum.. Eli ayağı yerinde tam saglikli olsun da zayif veya kilolu hiç onemli degil benim için
Sende almissindir bence canim..benimde bir anda aldı.. Hatta gecenlerde düştüm.. Gozetim altina aldilar.. Ertesi hafta kontrole gittim gecen cuma.. Sirf bi haftada 250gr almış.. Bence şu aralar hepimizin pik yapcak bebiş kilolari.. Git gide zorlaniyorm uyurken filan ya.. Bi de deliksiz uyudugumda sabah acayip aç oluyorm ama birden yiyince cikartiyorum.. Gece uyanirsam atistiriyorm ama
Tabi ki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz ben öyle şeyler yaşamadım daha erken mi diyorum hep mesela mide yanması gibi kaç aylıkta başlar genelde? Sen hala çekiyormuşsun canım zor değil mi ?
Odem yok su an sisme de yok bende ama dikakt et kendine. Asiri sicak disarda cok kalmamaya calis. Bir de ayaklarini destekleyip dinlendir kendini bKızlar ödem var mı sizde benim ayaklarım , ayak bileklerim fena şişiyo hele bu aralar da çok sıcak felakat oluyo
Dikkat ediyorum ama oluyo yine de malesefOdem yok su an sisme de yok bende ama dikakt et kendine. Asiri sicak disarda cok kalmamaya calis. Bir de ayaklarini destekleyip dinlendir kendini b
Selam canim ben daha gitmedim bayramdan sonra gidecegim insallah. Seninle ayniyiz sen ne zaman gittin hangi haftada kac kilo olmusSlm kızlar bebeğiniz kaç hafta ve kaç kilo ?
1200 olmuş doktor az dedi çok yemem lazımmış canım beni baya korkuttu 29 haftaydım. Zaten yiyorum suyumu bol bol içiyorum bünyem bukadar alıyorsa ben ne yapabilirim bilemedim.. elimden geldiğini yapıyorumSelam canim ben daha gitmedim bayramdan sonra gidecegim insallah. Seninle ayniyiz sen ne zaman gittin hangi haftada kac kilo olmus