- 13 Mart 2018
- 660
- 387
Yaptır bakalım düzenli ye ama çoğu da 5-6 aylıkta geçiyormuş bunlar çoğuda sonuna kadar kimide hiç anlamıyorAmin canım. Bizde 22 haftalık olduk. Bende de sadece aşırı derece de yorgunluk ve halsizlik devam ediyor. Bende şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım.
Farkındayım bari arada girip hissetiklerimizi düşüncülerimizi yazalım bu güzel duyguları beraber hamile kaldıklarımızda da paylaşalım mesela benim ki çok hareketlenmeye başladı :)
canım nsılsın, hatırladın mı beni :) ben mide bulantıları basladıgından beridir giremedim siteye kaç haftalık oldun cinsiyetiniz ne :) nasıl gidiyor hamişlikKızlar iş güçten yazamıyorum ben de bi de yaz geldi çok bunalıyorum sıcaklardan
canım nsılsın, hatırladın mı beni :) ben mide bulantıları basladıgından beridir giremedim siteye kaç haftalık oldun cinsiyetiniz ne :) nasıl gidiyor hamişlik
Oho daha yolun başındayızKızlar iş güçten yazamıyorum ben de bi de yaz geldi çok bunalıyorum sıcaklardan
Telaş yapma canım kendini sen strese sokma herşey olacağına varır sen rahat ol bebek de rahat etsin :) senin oğlanmıydı cinsiyeti oğlanlar geç hareket edermiş artık ben kadar doğru bilemicem damar gibi pıt pıt sanki su var içinde değişik bi his :) ama bir şey söylimmi hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra artık hep hareket etsin istiyorsun var olduğunu daha iyi anlıyorsunKatılıyorum.. Ama ne biliyim kimse cevap vermeyince kendi kendine sevindirik olmanin anlamı yok gibime geliyor
Neyse bende 22 hafta oldum.. Yarin detayli ultrasona gidicem ve gerginim.. Hayirlisiyla bunu da atlatsam keşke tek istegim bu bebegin saglikli doğmasıben daha hareketlerini hissedemedim, bekliyorum bakalim.. Yani arada biseyler oluyor karnimda ama bilmiyorum ki acaba onun hareketleri mi? Böyle keskin bi hareket hissetmedgm icin hissedemiyorum diyorum.. Cuma gunu de doktor kontrolum var.. Bakalim ne olcak
Bunlarin haricinde az bucuk beşik bebek odası arayislarina girdik.. Haftasonu esimle bikac yere bakcaz.. Hemen almicam zaten herseyini.. Son 1 ay kala alcam herseyini.. Yani ben öyle istiyorum.. Bakalim yetiscek mi hersey
Bende de oluyordu bi kaç hafta önce şimdide bazen oluyor ben soldan yumurtladığm için genelde sol tarafım da arada ağrı olur yada hafif batma gibi ben sordum bebeğe ve bana falan baktılar gayet sağlıklıyız çok fazla hareket veya ani hareketlerden uzak dur dinlen sen canım doktora gidene kadarBenimde alt sol taraf ağrıyordevlet hastanesinde perinatolog eko yapmadı ben de prof a özel muayeneye gideceğim..
Hanimlar bende araniza katilmak istiyorum bu arada ben halimeOf keske yapabilsem 3 gundur boyleyim.. Naapcam bilmiyorum:/
Bende 7+2 hamileyimHanimlar bende araniza katilmak istiyorum bu arada ben halime
Oo sen daha yenisin canım hayırlı olsun inşallahBende 7+2 hamileyim
Telaş yapma canım kendini sen strese sokma herşey olacağına varır sen rahat ol bebek de rahat etsin :) senin oğlanmıydı cinsiyeti oğlanlar geç hareket edermiş artık ben kadar doğru bilemicem damar gibi pıt pıt sanki su var içinde değişik bi his :) ama bir şey söylimmi hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra artık hep hareket etsin istiyorsun var olduğunu daha iyi anlıyorsunbenim ki çok hareketlenmeye başladı içerde ne yapıyorsa
Kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi girenler ne kadar ücret verdi nasıl geçti benim haftaya cumartesi randevum 600 lira prof. Ahmet gül e gideceğim
İyi uyguna yaptırmışsın benim de doktor yönlendirdi ama indirim falan demediler bakalımCanım ben girdim ultrasona.. Beni hastane yonlendirdigi için 600den 320ye dustuler.. 300 verdim düz olarak.. Ama nakit verdim.. Kosuyolu goruntuleme merkezinde yaptrdim.. Ayşe hanıma..
İyi uyguna yaptırmışsın benim de doktor yönlendirdi ama indirim falan demediler bakalım
ne güzel bi cimcime geliyor demek ki canım cok geçmiş olsun bol su iç ve doktor takibinde ol mutlakahatırladım ilk mesajı attın sonra kayboldun cinsiyetimiz kız 21. Haftadayız bugün karnımın altı ağrıyo geceden beri ağrıdı sanırım idrar yolu enfeksiyonum var doktora gitcem sen naptın kaç haftalıksın cinsiyet ne durumlar düzeldi mi☺
Çok iyi valla ben iki katını vercemValla bana direkt indirimli söylediler.. Hatta doktorum 230 demisti göbek atmistimyeni yilda zamlanmis fiyatlari o yuzden 320 dediler.. Bende duz 300 yapin dedim.. Yalniz sistemli calisiyorlar ona dikkat ettim.. Ayse hanimda titiz bi insana benziyor yaptigi isi titizlikle yapan biri gibi geldi..