Çok güzel haberler Kızlar çok sevindim ben daha herkese diyemedim.%90 ihtimal yüksek olsa da bilemedim diyemedim daha kimseye. Taaa ayın sonuna gideceğim kontrole. Herşey Rabbimden...
Ayy benim oğlan direkt açtı popoyuben bile gördüm ilk bakti doktor direkt erkek dedi eşim emin misiniz iyice bakın diyo baktı iyice erkek kesin dedi yigidimin malı meydanda bende kesin diye herkese söyledim eşim yıkıldı.. Hastaneden çıkarken dio ki ben her yeri pembiş görüyorum.. Nasıl aliscam mavişe
yaaa çok iyi... eşin kız mı istiyordu? Benim eşim de aksine kız mı deyince şaşırdı aslında benimki malesef uyuyordu hatta bak bacakları kapalı dedi ay görüntü çok hoştu... en sabırsız olunan durum galiba
Benim oğlan 26 aylık adı yiğit o da her usg de hep popodan pipiden gösterdi kendini.. Hiç yüzünü görmemiştikAyy benim oğlan direkt açtı popoyuben bile gördüm ilk bakti doktor direkt erkek dedi eşim emin misiniz iyice bakın diyo baktı iyice erkek kesin dedi yigidimin malı meydanda bende kesin diye herkese söyledim eşim yıkıldı.. Hastaneden çıkarken dio ki ben her yeri pembiş görüyorum.. Nasıl aliscam mavişe
Kiz bebeklerde gec olusuyor diye biliyorum 15. Haftada tamamlanmis oluyorKızlar cinsiyet için bzm doktor daha oluşmamış dedi ne demek bubya
Benim oğlan 26 aylık adı yiğit o da her usg de hep popodan pipiden gösterdi kendini.. Hiç yüzünü görmemiştik ☺☺
Ayyy hadi inşallah bende çok istiyorum tabiki önce sağlıkKiz bebeklerde gec olusuyor diye biliyorum 15. Haftada tamamlanmis oluyor
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin biz 20 haftaya girdik sen kaç hafta oldun ? Ben düzeldim mide bulantım devam ediyordu kesildi haziran sonuna doğru ultrasona gireceğim senin nasıl gidiyo ?Kızlar perşembe günü kontrole gittim. Doktor kız Bebek dedi. Artık herkese diyorum.Ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Kaç haftalık oldunuz?Nasıl gidiyor??
Neden kimse yazmıyor
Amin canım. Bizde 22 haftalık olduk. Bende de sadece aşırı derece de yorgunluk ve halsizlik devam ediyor. Bende şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin biz 20 haftaya girdik sen kaç hafta oldun ? Ben düzeldim mide bulantım devam ediyordu kesildi haziran sonuna doğru ultrasona gireceğim senin nasıl gidiyo ?
Ay aynen ya kimse konuşmuyor.Canım burada herkes sus pus.. Benimde yazasım gelmiyor artıksanki yazinca bi tuhaf oluyomusum gibi hissediyorum
Farkındayım bari arada girip hissetiklerimizi düşüncülerimizi yazalım bu güzel duyguları beraber hamile kaldıklarımızda da paylaşalım mesela benim ki çok hareketlenmeye başladı :)Canım burada herkes sus pus.. Benimde yazasım gelmiyor artıksanki yazinca bi tuhaf oluyomusum gibi hissediyorum