2019 Şubat' ta gebe olanlar

Merhaba kızlar... Bizde iyiyiz kızımla bi sıkıntı Yok çok şükür sadece eşimle bi an önce doğsun artık istiyoruz 😊 27 haftalık olduk. Sizler de durum nedir nasılsınız? Bu arada ben aşı yaptırdım iki defa hemde. Bide şeker yüklemesi yaptıracağım. Kararsız kalmıştım ama yaptırayım dedim.

Kızlar bebeğiniz kaç gram oldu ? en son kontrolünüz de
Canım benim bebek 1kg olmuş.. 28.haftama girmek üzereyim.. Ben toplam 5 kilo vermistim.. 3.5 kilo tekrar aldm ama hala eski kiloma donemedim.. En son kontrolde hiç kilo almamisim ama bebek almış galiba😕 doktor bebegin kilosu da normal dedi ama bilemedim ki😕 bana mi fazla gelio bilmiyorm😅

Canım benim bebek 1kg olmuş.. 28.haftama girmek üzereyim.. Ben toplam 5 kilo vermistim.. 3.5 kilo tekrar aldm ama hala eski kiloma donemedim.. En son kontrolde hiç kilo almamisim ama bebek almış galiba😕 doktor bebegin kilosu da normal dedi ama bilemedim ki😕 bana mi fazla gelio bilmiyorm😅
Maşallah iyi almışsın canım sende almamışsın ne güzel yediklerin direk bebeğe gidiyor galiba

Bende 2 buçuk hafta önce gittim 540 gramdı ben kendim toplam bebekle birlikte 7 kilo aldım
Simdi bayagi almıştır canim zaten son aya dogru birden cok kilo aliyorlar bebisler inşallah saglicakla gelsinler.. bende kilo vermistim mide yanmam coktu yiyemiyordum.. simdi 4 kilo aldim toplam

Maşallah iyi almışsın canım sende almamışsın ne güzel yediklerin direk bebeğe gidiyor galiba

Ay valla bilmiyorum.. Ben kilosunu hiç umursamiyorum.. Eli ayağı yerinde tam saglikli olsun da zayif veya kilolu hiç onemli degil benim için🙏

Sende almissindir bence canim..benimde bir anda aldı.. Hatta gecenlerde düştüm.. Gozetim altina aldilar.. Ertesi hafta kontrole gittim gecen cuma.. Sirf bi haftada 250gr almış.. Bence şu aralar hepimizin pik yapcak bebiş kilolari.. Git gide zorlaniyorm uyurken filan ya.. Bi de deliksiz uyudugumda sabah acayip aç oluyorm ama birden yiyince cikartiyorum.. Gece uyanirsam atistiriyorm ama 😅🙈

Simdi bayagi almıştır canim zaten son aya dogru birden cok kilo aliyorlar bebisler inşallah saglicakla gelsinler.. bende kilo vermistim mide yanmam coktu yiyemiyordum.. simdi 4 kilo aldim toplam
Aynen inşallah sağlıkla gelsinler ben almak istemiyorum bebek alsın yoksa zor zayıflarım 😄

Ay valla bilmiyorum.. Ben kilosunu hiç umursamiyorum.. Eli ayağı yerinde tam saglikli olsun da zayif veya kilolu hiç onemli degil benim için🙏

Sende almissindir bence canim..benimde bir anda aldı.. Hatta gecenlerde düştüm.. Gozetim altina aldilar.. Ertesi hafta kontrole gittim gecen cuma.. Sirf bi haftada 250gr almış.. Bence şu aralar hepimizin pik yapcak bebiş kilolari.. Git gide zorlaniyorm uyurken filan ya.. Bi de deliksiz uyudugumda sabah acayip aç oluyorm ama birden yiyince cikartiyorum.. Gece uyanirsam atistiriyorm ama 😅🙈
Tabi ki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz ben öyle şeyler yaşamadım daha erken mi diyorum hep mesela mide yanması gibi kaç aylıkta başlar genelde? Sen hala çekiyormuşsun canım zor değil mi ?

Tabi ki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz ben öyle şeyler yaşamadım daha erken mi diyorum hep mesela mide yanması gibi kaç aylıkta başlar genelde? Sen hala çekiyormuşsun canım zor değil mi ?

Ay valla benim tek sıkıntı mide.. Hamile degilkende gastrit vardi.. Cekiodum o zmnlarda da.. Kilolu olunca mide de problemli oluyo😅 şimdi hamileyken daha beterim.. O kadar kötü oluyo ki bogazimda bisey takili gibi dolasiyorm bikac gün.. Bu da sanrm refluden dolayi oluyomus.. Ne yesem yaniyor.. Anca su ve ayran bisey yapmiyo.. Su içe içe afedersin ishal bile oluyodum nerdeyse😕 arada da cikartiyorum hala.. Ve şu ara acayip bi koku olayı basladi bende.. Pis koku ve temiz koku farketmiyo.. Ikisi de mahvediyo beni😕 sabahlari da kahvalti yapamiyorm.. Sadece patates haslamasi.. Doya doya kahvalti yapmayi ozledim.. Ayy tek sorunum mide dedim neler çıktı 🙈 uykusuzluk da var bi de.. Bazen erken yatinca 4te uyaniom sabaha kadar uyanigim.. Bazen gec yatiorm sabah 8de gözüm açılıyor😅

Şeker yaptrdin mi sen? Bana gerek gormedi doktor? Yapmadm ben o yuzden😕

Kızlar ödem var mı sizde benim ayaklarım , ayak bileklerim fena şişiyo hele bu aralar da çok sıcak felakat oluyo😓

Selam canim ben daha gitmedim bayramdan sonra gidecegim insallah. Seninle ayniyiz sen ne zaman gittin hangi haftada kac kilo olmus
1200 olmuş doktor az dedi çok yemem lazımmış canım beni baya korkuttu 29 haftaydım. Zaten yiyorum suyumu bol bol içiyorum bünyem bukadar alıyorsa ben ne yapabilirim bilemedim.. elimden geldiğini yapıyorum

X