2019 Şubat' ta gebe olanlar

Çok güzel haberler Kızlar çok sevindim ben daha herkese diyemedim.😊😄 %90 ihtimal yüksek olsa da bilemedim diyemedim daha kimseye. Taaa ayın sonuna gideceğim kontrole. Herşey Rabbimden...

Ayy benim oğlan direkt açtı popoyu🙈 ben bile gördüm😂 ilk bakti doktor direkt erkek dedi😂 eşim emin misiniz iyice bakın diyo🙈😂 baktı iyice erkek kesin dedi😂 yigidimin malı meydanda 😂 bende kesin diye herkese söyledim😄 eşim yıkıldı.. Hastaneden çıkarken dio ki ben her yeri pembiş görüyorum.. Nasıl aliscam mavişe😂

Ayy benim oğlan direkt açtı popoyu🙈 ben bile gördüm😂 ilk bakti doktor direkt erkek dedi😂 eşim emin misiniz iyice bakın diyo🙈😂 baktı iyice erkek kesin dedi😂 yigidimin malı meydanda 😂 bende kesin diye herkese söyledim😄 eşim yıkıldı.. Hastaneden çıkarken dio ki ben her yeri pembiş görüyorum.. Nasıl aliscam mavişe😂
😄😄😄 yaaa çok iyi... eşin kız mı istiyordu? Benim eşim de aksine kız mı deyince şaşırdı aslında 😄 benimki malesef uyuyordu hatta bak bacakları kapalı dedi ay görüntü çok hoştu... en sabırsız olunan durum galiba 😊

😄😄😄 yaaa çok iyi... eşin kız mı istiyordu? Benim eşim de aksine kız mı deyince şaşırdı aslında 😄 benimki malesef uyuyordu hatta bak bacakları kapalı dedi ay görüntü çok hoştu... en sabırsız olunan durum galiba 😊

Ayy sorma biraz oyun yapiyo da gordugu tüm kiz çocuklarına burkularak bakiyor güya😂 ikili testte kız gibi demislerdi ondan beri umutluydu.. Şimdi hayalleri yıkıldı😂hayır o bisey değil hastaneye gittigimiz pzt gunune kadar ben inanmiyorm senin karnında bebek olduğuna kandiriyosun beni ben görmedim ultrasonda bisey diyodu manyak😂😂 hayir pzt gittik.. Dedim iyice baktin mi baktim diyo ama anlamadm bisey diyo.. Eee pes yani dedim🙈

Benim oğlan 26 aylık adı yiğit o da her usg de hep popodan pipiden gösterdi kendini.. Hiç yüzünü görmemiştik ☺️☺️

Benim oğlan 26 aylık adı yiğit o da her usg de hep popodan pipiden gösterdi kendini.. Hiç yüzünü görmemiştik ☺☺

Ay valla ben şok oldum popoyu dönünce😂 zaten erkek olanlar genelde belli ediolarmis.. Eger göremedik gostermedi gibi şeyler diyosa doktor genelde kız çıkıyormuş😄

Benim oglanda seninki gibi yapar mi acaba😂 yaa aslnda ultrason resminde gözleri bile parliyordu.. Ama gözleri kapali olmasi gerekmiyo mu😕 yoksa benim oglan daha anasinin karninda cin gibi mi 😂🙈

cinsiyet öğrenen herkesin gözü aydın :halay:bizde bayram sonu gidicez inşallah öğrenicez doktor kız gibi demişti ama kesin bişey söylememişti merakla bekliyoruz :)

Kızlar ben bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım bugün çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın 😍

Kızlar perşembe günü kontrole gittim. Doktor kız Bebek dedi. Artık herkese diyorum.😊😊 Ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Kaç haftalık oldunuz?Nasıl gidiyor??

Kızlar perşembe günü kontrole gittim. Doktor kız Bebek dedi. Artık herkese diyorum.😊😊 Ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Kaç haftalık oldunuz?Nasıl gidiyor??
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin biz 20 haftaya girdik sen kaç hafta oldun ? Ben düzeldim mide bulantım devam ediyordu kesildi haziran sonuna doğru ultrasona gireceğim senin nasıl gidiyo ?

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin biz 20 haftaya girdik sen kaç hafta oldun ? Ben düzeldim mide bulantım devam ediyordu kesildi haziran sonuna doğru ultrasona gireceğim senin nasıl gidiyo ?
Amin canım. Bizde 22 haftalık olduk. Bende de sadece aşırı derece de yorgunluk ve halsizlik devam ediyor. Bende şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım.

Canım burada herkes sus pus.. Benimde yazasım gelmiyor artık😕 sanki yazinca bi tuhaf oluyomusum gibi hissediyorum😕
Farkındayım bari arada girip hissetiklerimizi düşüncülerimizi yazalım bu güzel duyguları beraber hamile kaldıklarımızda da paylaşalım mesela benim ki çok hareketlenmeye başladı :)

X