Merhaba kızlar bayadır giremiyorum ben de doktordan geliyorum şimdi yüzde 90 kız dedihaftaya kesinleşcek inşallah başka cinsiyeti belli olan var mı
Sağol tatlım yaa inşallah gösterir☺Habiş gözün aydinben gittigimde 17.hafta filan olcak.. Ins gosterir benimki banada ikili testte kız gibi demislerdi ama nasip tabiki
AMin canım inşallah sana da sağlıklı gebelik nasip etsin biz 15 hafta olduk ama çok zorlanıyorum iştahım kapandı deli gibi açım yiyemiyorum benim ki de nasıl olacak bilemiyorum tansıyonum düşüyor açlıktanDaha önce düşüğüm oldu canım evet yine aynı tehdit zaten yatıyorum hiç bir iş yapmadan lekelenmem oldu bu gümde sancılarım oldu Magnezium verdi progestan devam zaten 4 e çıkardı bakalım bir hafta sonra tekrar gel dedi inşAllah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısı ile hep dua ediyorum hem kendime hemde isteyen herkese sizde dua edin bu zorlu süreci hayırlısı ile atlatalım arkadaşlar senin kaç haftalık oldu canım Nasıl geçiyor
Aynen walla bende üzülüorum doğrudur vücudumuzun suya ihtiyacı var hem bebek için hemde Doğum kolay geçsin diye rabbim yardımcımız olsunYaa benim bi tanidigim tutmuş.. Doktorlar kesinlikle izin vermiyorlar oruca.. Çünkü bebek susuz kalabilir diye.. Bi de süre çok uzun.. Ilk bebeginde tutmuş.. Ama ikincisinde bi sefer bozmus orucu.. Artik dayanamadm susuzluga dedi.. Ama sonra 61 gün tutmuş.. Yaa öbür ramazanda da emzircez.. En az iki ramazani yiycez.. İnsan hissedemiyor ramazaniben gittgmde sorcam doktora ama izin vermeyecektir muhtemelen bebek susuz kaliyor diye
Bana da kız dediler kesin değil diyerekHabiş gözün aydinben gittigimde 17.hafta filan olcak.. Ins gosterir benimki banada ikili testte kız gibi demislerdi ama nasip tabiki
Al benden de o kadar aynı durumu yaşıyoruz kaç haftalıksın canımaynı durumlar bende de var maalesef kendi evimin kokusu bile midemi bulandırıyo sürekli evi havalandırmak istiyorum.inşallah en kısa zamanda geçer
Bana da kız dediler kesin değil diyerek
Bizde öyleyiz canımSenin ne zmn belli olcak canim? Ben mayisin 10u gibi gitcem galiba.. Banada yinede kesinlessin dediler.. Hiç sartlamiorm kndimi kiz veya erkek diye.. Ama ilk bebegin kiz olmasni isterim.. Abla olsun diye.. Ikincisi kiz veya erkek farketmez.. Hatta esime kalsa hep kız olsunerkek hic istemiyo nasip tabiki.. Bakalm ne cikcak bahtimiza
Aynen kız gibi dedi ama net birşey söyleyemem dedi. Muayene sırasında bi bayanla konuştuk ilk kız demiş son anda Yok erkek erkek demişBana da kız dediler kesin değil diyerek
Bizde öyleyiz canımkızlar birde cilveli oluyor bizim de mayısta belli olacak sağlıklı gelsinler de erkek kız bir önemi yok gerçekten ha birde hayırlı evlat versin hayırsız olacaksa olmasın daha iyi Rabbim bilir
Aynen kız gibi dedi ama net birşey söyleyemem dedi. Muayene sırasında bi bayanla konuştuk ilk kız demiş son anda Yok erkek erkek demişbenim doktor net söyleyim diye söylemek de istemiyor hani belki kesin olarak bilmiştir
Canım geçmiş olsun sanada neden vermedi ki progestan hemen hemen herkes kullanıyor canım ya içinde kaldıysa bi başka doktora da görün derim ama içini ferah tut inşAllah geçecek bu günlerde dikkat et iş yapma dinlen bol su içMerhaba aynı durumdayım.Bugun 14+0.Sabah pembemsi leke oldu,doktora gittik bebeğin kalp atışını normal gördü.izletti duyduk.rahim ağzı da kapalı dedi.progrstan istedim ama gerek yok dedi.eve geldim o pembemsi leke kahveye dönmüş,miktar olarak daha çok.oylece bekliyorum.ama inanılmaz korkuyorum..
Doktor bu zamanlarda bu lekeler normaldir olabilir dedi.Onlem için ilaçta vermedi,kafayı yemeden süreci atlatsam bari..
Saol canım hepsi geçecek olsun hepimiz öyleyiz sağlıklı olsun da bir ay sonra iştah fena artar merak etme canım bazıları geç atlatıyor aş erme olayını herkes aynı olmayabiliyor o yüzden her şey güzel olacak cici bakın kendinizeAMin canım inşallah sana da sağlıklı gebelik nasip etsin biz 15 hafta olduk ama çok zorlanıyorum iştahım kapandı deli gibi açım yiyemiyorum benim ki de nasıl olacak bilemiyorum tansıyonum düşüyor açlıktan
Ben dayanamadım aldım bi takım ya çok hoşuma gitmişti. 2 hafta nasıl geçecek bilmem insan sabırsız oluyor. Sizin cinsiyet için hissettiğiniz oldu mu ?Bnde skstrdm doktorumu.. Daha erken demistibazen degstriolarmis yaa.. Ama pembe mi mavi mine alcamizi bilsek yaa
Ben dayanamadım aldım bi takım ya çok hoşuma gitmişti. 2 hafta nasıl geçecek bilmem insan sabırsız oluyor. Sizin cinsiyet için hissettiğiniz oldu mu ?
Bende ondan korkuyorum kız diyipte son anda oğlan dese planlarım alt üst olur aynı şekilde oğlan diyip kız dese de öyle hazırlık içinAynen kız gibi dedi ama net birşey söyleyemem dedi. Muayene sırasında bi bayanla konuştuk ilk kız demiş son anda Yok erkek erkek demişbenim doktor net söyleyim diye söylemek de istemiyor hani belki kesin olarak bilmiştir
İlk gebelikse geç hissedebilirsin canım normal bende aynıydım. Kesinleşmeden tabi alma. Bana da 1-2 kişi erkek gibi diyorBen daha cesaret edemedim.. Elim gidio diger elim durduruyor
Hissetme konusunda ben daha hamile oldugumu yeni yeni hissediyormcinsiyeti hissedemem bnce.. Cinsiyet nasil hissedilir onu da bilmem.. Bence kim ne istiosa onu hissediyorm diyor baska bi aciklamasi yok
Tabiki canım böyle şeyler olabiliyor gerçekten. İlerleyen zamanlar da bile geç farkedilebiliyor. Kullanılan ultrason cihazı ve doktorun tecrübesi çok önemli gerçekten ama ne olursa olsun en iyisini Rabbim bilir.Bende ondan korkuyorum kız diyipte son anda oğlan dese planlarım alt üst olur aynı şekilde oğlan diyip kız dese de öyle hazırlık için ☺