Geçmiş olsun canim ne dedi doktor? Dün bende cok kötüydüm hâlâ kasiklarim agriyor kac haftadir bulanmayan ben dun istifra ettim cok kötüydüm ama doktora gitmedim sana ne dedi? Neden oluyormusAy kızlar.. Dun gece hastanedeydim.. Karnim basim kasiklarim agriyodu.. Ilk defa bu kadar siddeli mide bulantisi ve bunlar da eklenince korktum.. Tansiyon filan geldi aklima.. Neyse gittik acile.. Kadin doguma gönderdiler.. Ayy orada bi kiz vardı.. Ağlıyordu.. Bağırıyordu.. Psikolojim bozuldu.. 31 haftalikmis ama gozetimdeymis oyle dediler bana.. Nerdeyse bende aglicaktim kızla birlikte.. Çok kötü oldum
Bu arada ist anadolu yakasında oturan varsa acil bisey olursa direkt gozetepe egitim arastrmaya gidin.. Kadin dogum acil orada varmış.. Hani bilginiz olsun
Geçmiş olsun canim ne dedi doktor? Dün bende cok kötüydüm hâlâ kasiklarim agriyor kac haftadir bulanmayan ben dun istifra ettim cok kötüydüm ama doktora gitmedim sana ne dedi? Neden oluyormus
Geçmiş olsun canim ne dedi doktor? Dün bende cok kötüydüm hâlâ kasiklarim agriyor kac haftadir bulanmayan ben dun istifra ettim cok kötüydüm ama doktora gitmedim sana ne dedi? Neden oluyormus
Gecmis olsun canim randevum ayin sonuna dogru erken gidemiyorum eşim de işte bakalim hayirlisi canim. Bende dun kötüydüm bugün biraz olsun iyiyim şükürCanim ben ilk tansiyon yuksek veya dusuk olabilir diye endise ettim.. Sonra enfeksiyonda olabilir dedi doktor.. Bence ihmal etme.. Sende ne olur ne olmaz görün istersen.. Bu iki durumda cok önemli.. Belki bisey yoktur ki insallah olmaz.. Yinede doktor görsün bi seni bence
Dİkkat et canım onlar sana kilo olarak kalacak vermesi zor olacak ve hastalıklar artacak maşallah çok güzel ama çokda dikkat et kendineAyy valla çok istiyorum yemek yemek iştahlı iştahlı.. Annemin bile dikkatini çekmiş.. Yesene kızım diyor.. Öyle ağır yiyorum ki..normalde dakikada bitirecegim tabağı iki saatte yiyorum.. Annem şaştı kaldı.. Eski randımanlı halimi bildiği için garipsiyor simdi kadıncağız
Dİkkat et canım onlar sana kilo olarak kalacak vermesi zor olacak ve hastalıklar artacak maşallah çok güzel ama çokda dikkat et kendine
YOk yanlış anlamadım da ben öyle düşünmedim insanlık hali olabilir zaten kendini insan bu şekilde kabul etmezse hayatında mutlu olamaz. Sen bu şekilde hamile kaldıysan en fazla 6 10 kilo arasında kal fazla alma yani ben kendim için de diyorum sonra zormuş vermek ha birde Doğumdan sonra göbek bağlatma varmış kimi riskli diyor göbek düşer diye kiminde işe yarıyor neyse o gün geldiğinde bakarızZaten kilolu hamile kaldm benkilolarimla da barışık bi kadınım kilolu olmam kendime saygimi kaybetmem anlamina gelmiyor.. Haa saglik açısından bu zamana kadar pek sıkıntı cekmedim..ilerleyen yaşlarda olur sanirim.. Benim tek sorunum bu hayatta ne bilio musun.. Kendimi sevmeme rağmen kilomu yadirgamalari.. Ve kadinlarin kendilerini zayifken seksi hissetmeleri gibi bi algı var.. Ben ne erkek için ne baskalarinin göz zevki için zayıflamak zorunda değilim.. Eğer kendim isterim ki o başka.. O zaman istedgmi elde edene kadar çalışırım.. Ve kilomu soyledigimde garipsiyenler kinayanlarda umarm ayni durumu yasarlar.. Ve istemedikleri o kilolarla yasamak zorunda kalinca kendilerine saygilari da kalmayinca yasa bakalim yasayabilirsen.. Kinadgni kucumsedgni yasamadan ölmez insan..
Biraz çenem düştü ama konu açılınca deşildimayy sakın sana dedigimi sanma.. Öyle deşildim niyeyse herkes bu konuda kalbimicok kırıyor ve kırıcı konusuyor.. Kendimle barışık olan beni bile pes ettirebiliolar yani.. Bu kilo da ne önemliymiş bu hayatta.. Allah baska dert verirse ne kiloyu ne kocanın göz zevkini düşünür hale gelir insan.. Allah başka keder vermesin..
He bu arada 88 kiloyla hamile kaldim.. Su an 84-83 arasi gidip geliyorm.. Meraklari gidereyim.. Birazdan ters birisi çıkar aay allah korusun gibi şeyler söylesinler de içleri rahat etsin
Kız ben ondan demiyorum genel anlamda Doğumdan sonra zor gidiyor o kilolar herkes özgürdür bu konuda ben bişey demedimBerikko ve Sevdalikelebek hormonlar tavan kızlar birbirinizi hoş görün kiloyu düsünmeyin bebisler saglikli olsun yeter.. ben bundan bir ay önce yediklerime dikkat edip fazla kilo almayim diyordum sonra doktorlarin bile tarif edemedigi hastaliga uakalandim ve düşündüğüm tek sey bebegim saglikli miydi. Anladim ki herseyi oldugu gibi birakmak hayatin akisina gore.hareket etmek gerekiyordu canin ne istiyorsa onu yemek gerekiyordu. Sonra dedim ben bilmem Rabbim sen bilirsin ben de bebegim de sana emanetiz. Cok sukur simdi iyiyim 3-4 kilo verdim ama iyiyim hamd olsun.Kilo veriliyor da aliniyor da ki ben 35 kiloya düşmüştüm bundan 15 sene once.. sonra hersey gecti kilo da aldim simdi Allah nasip ederse bebisim de olacak.. yeter ki sagliginiz bozulmasin kizlar gerisi paso fiso.. ikinizi de selamliyorum sevgi ile
Berikko ve Sevdalikelebek hormonlar tavan kızlar birbirinizi hoş görün kiloyu düsünmeyin bebisler saglikli olsun yeter.. ben bundan bir ay önce yediklerime dikkat edip fazla kilo almayim diyordum sonra doktorlarin bile tarif edemedigi hastaliga uakalandim ve düşündüğüm tek sey bebegim saglikli miydi. Anladim ki herseyi oldugu gibi birakmak hayatin akisina gore.hareket etmek gerekiyordu canin ne istiyorsa onu yemek gerekiyordu. Sonra dedim ben bilmem Rabbim sen bilirsin ben de bebegim de sana emanetiz. Cok sukur simdi iyiyim 3-4 kilo verdim ama iyiyim hamd olsun.Kilo veriliyor da aliniyor da ki ben 35 kiloya düşmüştüm bundan 15 sene once.. sonra hersey gecti kilo da aldim simdi Allah nasip ederse bebisim de olacak.. yeter ki sagliginiz bozulmasin kizlar gerisi paso fiso.. ikinizi de selamliyorum sevgi ile
Canım gerilmelik bi durum yok zaten.. Konu bana gelince deşildim sadece kelebekle biz anlasrz sorun yoknormal bi konu yazinca ortamin gerildigini niye düşünür insanlar anlamam
Kizlar ben 13+3 gunluk hamileyim gecen carsamba 2li test icin gittim ultrasonda bi sikinti cikmadi ama bebek hareket etmiyodu kafama takildi cikolatada yemistim nedenki acaba aslinda bu 2. Hamileligim ama arasi uzun olunca unutmusum herseyi birde ilkte pek anlamiyodum bunda kafama takidi?Bi sorum daha olucak 2li testi devlette vereyim dedim calistigim icinde gidemedim sali gun gidicem gecmi olur sizce doktorun verdigi ölçumlerle yaptirsam yanlismi olurki ay cok pinpirikliyim. Tek sikintimiz kilo olsa rabbim herkesin evladini saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Başınız sğolsun canım bizim ki kız sanırımGünaydın Kızlar nasılsınız ? Cenazemiz vardı hiç yazamadım. Bugün kontrole gideceğim hemde sonuçları almaya... Dua edin bi sıkıntı çıkmasın. 15 haftalık olduk inşallah cinsiyeti de net bir şekilde öğrenirim. Sizlerden ne haberler ???
Sen sağol canım. Bana da bugün tahmini kız gibi dedi net 3 hafta sonra söylerim dediBaşınız sğolsun canım bizim ki kız sanırımallahım hayırlı hamilelik süreci nasip etsin