2019 Şubat' ta gebe olanlar

Canım geçmiş olsun sanada neden vermedi ki progestan hemen hemen herkes kullanıyor canım ya içinde kaldıysa bi başka doktora da görün derim ama içini ferah tut inşAllah geçecek bu günlerde dikkat et iş yapma dinlen bol su iç❤

İstedim ama gerek yok,bu pembe leke kılcal damar çatlamasından kaynaklı olabilecek bir şey dedi.Sanirim ultrasonda bakarken bir tehdit görmedi ya da bebeğin kalp atışları doktora çok yeterli geldi.Bilemedim canım..Ama pembe leke bi defa geldi kesildi,arkası olmadı.Sonra kahverengiye döndü işin rengi.Doktor kan boşalır gibi kırmızı kan gelirse bizim için dikkate alınması gereken odur dedi diye eşim acile de gitmek istemiyor.Uzman doktor acildekinden iyi biliyordur diye.İnsallah bugün hiç gelmez lekenin hiçbir rengi.Allah kimseye yaşatmasin,çok zordu..Ve bir kızım olucak inşallah benimde canım..

Merhaba kızlar
Bebişimizin cinsiyetini öğrendik çok şükür %99 erkek dedi doktorumuz 😊 Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayında nasip etsin hepimize 😊😊😊

Kızlar ben de dün çok kötü oldm midem yediklerimi hazmedemedi çok zor bi şekilde kustum ve bu zorlamaya bağlı olarak yüzümdeki kılcal damarlar çatlamş ve kırmızı kırmızı noktalar oluştu cildiyeye gittim de o söyledi peteşi diye bir şey olmuş geçer dedi ama korkuyorm inşallah geçer 😔

Kızlar ben de dün çok kötü oldm midem yediklerimi hazmedemedi çok zor bi şekilde kustum ve bu zorlamaya bağlı olarak yüzümdeki kılcal damarlar çatlamş ve kırmızı kırmızı noktalar oluştu cildiyeye gittim de o söyledi peteşi diye bir şey olmuş geçer dedi ama korkuyorm inşallah geçer 😔
Geçmiş olsun canim benim. Ben de ayni durumdayim mide bulantim bayadir yoktu bugun istifar ettim istifar ederken de yüzüm domates gibi kızardı cok korktum soguk suyla yikadim ama yüzüm ateş gibi yaniyor kacinci haftadasin canim

Bayagi zorladin galiba canım.. Bende sabahları midem boş olunca afedersnz tükürük kusuyorum... Öğütmekten canım çıkıyor:KK43: nefesimi filan tıkıyor.. 5dk sonra geçiyor allahtan😕

Çok geçmiş olsun canım. Neden hala atlatamadık ya sabahları bana da oluyor az da olsa bulantı o bile mahvetmeye yetiyor bi an olsun. Rabbim yardımcımız olsun.

Malesef fena zorlandım çünkü mideyle yemek borusu arasında kalmış sanki kusmak istym ama çok zor çıkıyo o an ki yüzümün istemsiz kasılışı kötüydü çenem çıkcak bi şey olcak diye beklydm bu olmş işte inşallah geçer aynaya bakamıyorum ya

Malesef fena zorlandım çünkü mideyle yemek borusu arasında kalmış sanki kusmak istym ama çok zor çıkıyo o an ki yüzümün istemsiz kasılışı kötüydü çenem çıkcak bi şey olcak diye beklydm bu olmş işte inşallah geçer aynaya bakamıyorum ya

Cok geçmiş olsun canim 😊

Gobekler cikti mi? Kilolar alindi mi? Benimde cinsiyetii belli degil. Su gibi akinti geliyor vi suredir. Baslarda onemsemedim ama acaba amniyon olabilir mi takmis durumdayin? Dra gidecegim.

Kızlar detaylı ultrason arayışına başladınız mı ? İstanbul avrupa yakası hamişleri gideceğiniz bir yer var mı ?

Ya ben fiyatlara baktim birazda.. Guncel fiyat bulmak zor.. 3 sene oncenin rakamlari 300 civarı gibi deniliyor.. Simdi bayagi pahalıdır😕 anadolu yakasında nerede yapcamı da bilmiyorm daha😕

X