2019 Şubat' ta gebe olanlar

Maşallah maşallah.. Bende mayıs başında gitcem.. Hala cinsiyet belli değil.. Gidince ogrencem.. Bende 15 haftaligim tam :) hayirlisiyla güzel sonuclar alirsin insallah canım

Ramazanda oruç tutmaya niyetlenen var mı aramızda? Ben istiyorm ama biraz sakincaliymis galiba

Maşallah maşallah.. Bende mayıs başında gitcem.. Hala cinsiyet belli değil.. Gidince ogrencem.. Bende 15 haftaligim tam :) hayirlisiyla güzel sonuclar alirsin insallah canım
İnşallah net bir şekilde öğrenirsin canım... Hakkımızda bebişlerimiz için hayırlısı olsun. Bende tekrar 2 hafta sonra gideceğim

Kızlar herkese merhabalar uzun zamandır girmiyorum biraz sıkıntılı geçiyor 13 haftalık ama lekemlenmem var bide bu gün sancı oldu çok korktum doktora gittik biraz daha koyu ve çok geldi dr magnesium diasporalar verdi kasılmalara karşı aranızda aynı durumda olan var mı arkadaşlar içeride kanama yok ama geliyor yatıyorum bende

GEÇMİŞ olsun düzelirsin inşallah düşük riskin mi var senin canım ? Bol bol dua et sonuçta bize veren de Allah alan da sakın iş yapayım deme ne olursa olsun kalkma kimse Çan’ını sıkacak bişey Gelipte söylemesin stres yapma Allah’ım sağlıklı gebelik ve doğumlar nasip etsin

Ramazanda oruç tutmaya niyetlenen var mı aramızda? Ben istiyorm ama biraz sakincaliymis galiba
Ben tutamicam rabbim afetsin çok kötüyüm 3 ay olduk 4 aya girecez neden geçmiyor bu halsizlik bulantılar koku hassasiyeti çok fena evde durmak istemiyorum düzelirsem tutardım çünkü tam yedğimizle beslenmiyor bebek misal yemediğimiz günler oldu bebek bi şekilde besleniyormuş adını unuttum

Daha önce düşüğüm oldu canım evet yine aynı tehdit zaten yatıyorum hiç bir iş yapmadan lekelenmem oldu bu gümde sancılarım oldu Magnezium verdi progestan devam zaten 4 e çıkardı bakalım bir hafta sonra tekrar gel dedi inşAllah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısı ile hep dua ediyorum hem kendime hemde isteyen herkese sizde dua edin bu zorlu süreci hayırlısı ile atlatalım arkadaşlar senin kaç haftalık oldu canım Nasıl geçiyor

Geçmiş olsun canım.. Canını sıkma ve elinden geleni yap.. Kavusacaksin bebisine biliyorum.. Dinleniyosun sürekli dimi? Gercekten iş güç yapma.. Otur sürekli dinlen istirahat et.. Bırak kalsn iş güç.. Bi yakinima da istirahat vermsti doktor.. Pek dinlemedi galiba.. Sakın dinlememezlik yapma emi

Yaa benim bi tanidigim tutmuş.. Doktorlar kesinlikle izin vermiyorlar oruca.. Çünkü bebek susuz kalabilir diye.. Bi de süre çok uzun.. Ilk bebeginde tutmuş.. Ama ikincisinde bi sefer bozmus orucu.. Artik dayanamadm susuzluga dedi.. Ama sonra 61 gün tutmuş.. Yaa öbür ramazanda da emzircez.. En az iki ramazani yiycez.. İnsan hissedemiyor ramazani ben gittgmde sorcam doktora ama izin vermeyecektir muhtemelen bebek susuz kaliyor diye

Çok sağol canım hayır hiç bir iş yapmıyorum zaten dinleniyorum ama kasılmalarım çok oluyor bu gün ya moralim çok bozuldu halen akıntılarda devam koyu bir şekilde Allahım herkesim yardımcısı olsun benimde dua edin

Merhaba kızlar bayadır giremiyorum ben de doktordan geliyorum şimdi yüzde 90 kız dedi haftaya kesinleşcek inşallah başka cinsiyeti belli olan var mı
Hayirli olsun canim.bize de bugun doktor yuksek ihtimal erkek dedi oglusumuz olacak Allah izin verirse saglikla gelsin hepimizin bebisleri

cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydın :) darısı başımıza inşallah.oruç konusunda da, dinimizde kendini sıkıntıya sokma diye bir şey yok arkadaşlar tutmak isteyen tutsun ama ben ne hamileyken nede emzirirken oruç tutmayı düşünmüyorum. Allah ömür verir de yaşarsak zaten tutarız eksik kalan günlerimizi diye düşünüyorum.

Canım üzülme bugünlerde geçer inşallah, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

aynı durumlar bende de var maalesef kendi evimin kokusu bile midemi bulandırıyo sürekli evi havalandırmak istiyorum.inşallah en kısa zamanda geçer

Merhaba aynı durumdayım.Bugun 14+0.Sabah pembemsi leke oldu,doktora gittik bebeğin kalp atışını normal gördü.izletti duyduk.rahim ağzı da kapalı dedi.progrstan istedim ama gerek yok dedi.eve geldim o pembemsi leke kahveye dönmüş,miktar olarak daha çok.oylece bekliyorum.ama inanılmaz korkuyorum..
Doktor bu zamanlarda bu lekeler normaldir olabilir dedi.Onlem için ilaçta vermedi,kafayı yemeden süreci atlatsam bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…