- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
Canım geçmiş olsun sanada neden vermedi ki progestan hemen hemen herkes kullanıyor canım ya içinde kaldıysa bi başka doktora da görün derim ama içini ferah tut inşAllah geçecek bu günlerde dikkat et iş yapma dinlen bol su iç❤
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar
Bebişimizin cinsiyetini öğrendik çok şükür %99 erkek dedi doktorumuzRabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayında nasip etsin hepimize
Geçmiş olsun canim benim. Ben de ayni durumdayim mide bulantim bayadir yoktu bugun istifar ettim istifar ederken de yüzüm domates gibi kızardı cok korktum soguk suyla yikadim ama yüzüm ateş gibi yaniyor kacinci haftadasin canimKızlar ben de dün çok kötü oldm midem yediklerimi hazmedemedi çok zor bi şekilde kustum ve bu zorlamaya bağlı olarak yüzümdeki kılcal damarlar çatlamş ve kırmızı kırmızı noktalar oluştu cildiyeye gittim de o söyledi peteşi diye bir şey olmuş geçer dedi ama korkuyorm inşallah geçer
14. Hafta canımGeçmiş olsun canim benim. Ben de ayni durumdayim mide bulantim bayadir yoktu bugun istifar ettim istifar ederken de yüzüm domates gibi kızardı cok korktum soguk suyla yikadim ama yüzüm ateş gibi yaniyor kacinci haftadasin canim
Kızlar ben de dün çok kötü oldm midem yediklerimi hazmedemedi çok zor bi şekilde kustum ve bu zorlamaya bağlı olarak yüzümdeki kılcal damarlar çatlamş ve kırmızı kırmızı noktalar oluştu cildiyeye gittim de o söyledi peteşi diye bir şey olmuş geçer dedi ama korkuyorm inşallah geçer
Merhaba kızlar
Bebişimizin cinsiyetini öğrendik çok şükür %99 erkek dedi doktorumuzRabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayında nasip etsin hepimize
HAyırlı olsun. Amin inşallahMerhaba kızlar
Çok geçmiş olsun canım. Neden hala atlatamadık ya sabahları bana da oluyor az da olsa bulantı o bile mahvetmeye yetiyor bi an olsun. Rabbim yardımcımız olsun.Kızlar ben de dün çok kötü oldm midem yediklerimi hazmedemedi çok zor bi şekilde kustum ve bu zorlamaya bağlı olarak yüzümdeki kılcal damarlar çatlamş ve kırmızı kırmızı noktalar oluştu cildiyeye gittim de o söyledi peteşi diye bir şey olmuş geçer dedi ama korkuyorm inşallah geçer
Malesef fena zorlandım çünkü mideyle yemek borusu arasında kalmış sanki kusmak istym ama çok zor çıkıyo o an ki yüzümün istemsiz kasılışı kötüydü çenem çıkcak bi şey olcak diye beklydm bu olmş işte inşallah geçer aynaya bakamıyorum ya
Sağolasın canım benimCok geçmiş olsun canim
Ben de daha öğrenemedim cinsiyeti.. 95 ile hamile kaldım zaten bir süre kilo almasam iyidir ☺☺
Bugun gittim ama gostermedi yine ogrememedim.Kaderdaşımbende haftaya öğrencem allah nasip ederse
Kızlar detaylı ultrason arayışına başladınız mı ? İstanbul avrupa yakası hamişleri gideceğiniz bir yer var mı ?