2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar ikili testi ümraniye civarında ben ümran tıp merkezinde yaptrdm.. 165tlye.. Diger yerlerde fiyat nasil bilmiorm.. Iki yere sordum ve burasi fiyat olarak uygun geldi.. Acil yaptrmam gerektgi için cok arastrmadm da.. Sizlerde nerede ne kadara yaptrdysanz paylaşalım belki daha uygun yerlerden haberi olur herkesin ne kadar ozele gitsek de hepsi birer maliyet ev ekonomisi açısından.. Daha alışverişe başlamadan bizim bel hafiften bükülmeye başladı

Canım ben Ankara’da akrapol hastanesinde yaptırdım 50 tl fiyatı daha yüksek bekliyordum açıkçası

Bizim burda Bolu da özeller pahalı olur diye devlette yaptırdım. İlk gebeliğimde de devlette yaptırmıştım. Çünkü özel de kan tahlillerine 200 tl istemişlerdi. Bu daha da yüksek olur diye hiç tercih etmedim.

Bende devletten istedim aslnda.. İki ay öncesinden sıra kovaladm.. Artik randevu gelmeyince mecburen yaptrdm.. Millet ne ara alıyor bunlari anlamiyorm.. Gebe olur olmaz pusuya yatiyorlar sanrm

Bende devletten istedim aslnda.. İki ay öncesinden sıra kovaladm.. Artik randevu gelmeyince mecburen yaptrdm.. Millet ne ara alıyor bunlari anlamiyorm.. Gebe olur olmaz pusuya yatiyorlar sanrm
AYnen ya her gün bakar oldum internetten randevuya çıkar çıkmaz alıyorum artık evet bazen mecburiyet oluyor özele gitmek

Ben ikili test yapmıyorum akraba evliliği değil hem veren Allah, kötü bişey olsada elden duadan başka bişey gelmez o yüzden içinizi Ferah tutun çünkü bazen %90 bişey diyorlar oysa öyle bir şey çıkmıyor çıkanda var ama Allahtan gelen bişey sonuçta yine de Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Sevgili anneler... Kilolar ne durumda? Alanlar verenler?? Genelde bazı kadınlar kilo konusunda çok titiz olduğu için almamaya çalışıyor.. Bazıları da umursamıyor.. Sizler ne durumdasınız??

3 kilo kaybettim ben

Bende 5 kilo kaybettim yaa ilk 3 ay geçti.. Hala istahsizim ben yaa.. Icimden hep kusmak geliyor.. Galiba kokulara hassasiyetim iyice de artti.. Cok fena oluyorm yaa bebek biz yemek yemesek de beslenir mi acaba.. Bi yerde annenin depolarindan besleniyo yaziodu.. Insallah öyledir

Sevgili anneler... Kilolar ne durumda? Alanlar verenler?? Genelde bazı kadınlar kilo konusunda çok titiz olduğu için almamaya çalışıyor.. Bazıları da umursamıyor.. Sizler ne durumdasınız??
4 kilo da ben verdim kızlar 4. Aya giriyorum hâlâ da yemekleri zor yiyorum kokular her yerde kokular.. parfüm bile kullanamiyorum bak parfüm dedim midem bulandi.. oyyy oyyy

Ben almışımdır 2-3 kilo ilk zaman çok kilo kaybettim bende... Bazı kokulara hassasiyet devam ediyor. Umarım oda tez zaman da geçer. Ama yemekten vazgeçemiyorum seviyorum yemeyi

Besleniyormuş bizim yememizle ilgisi yokmuş dert etme canım

Ben almışımdır 2-3 kilo ilk zaman çok kilo kaybettim bende... Bazı kokulara hassasiyet devam ediyor. Umarım oda tez zaman da geçer. Ama yemekten vazgeçemiyorum seviyorum yemeyi

Ay insallah gelen bebek de istahli olur boyle canim ne guzel allah iştahını kesmesin

Besleniyormuş bizim yememizle ilgisi yokmuş dert etme canım

Ayy valla çok istiyorum yemek yemek iştahlı iştahlı.. Annemin bile dikkatini çekmiş.. Yesene kızım diyor.. Öyle ağır yiyorum ki..normalde dakikada bitirecegim tabağı iki saatte yiyorum.. Annem şaştı kaldı.. Eski randımanlı halimi bildiği için garipsiyor simdi kadıncağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…