2019 Şubat' ta gebe olanlar

Nasil geçti.. Bana ultrasondan sonra sonucu verdiler.. Kan sonucunu bekliorm.. Bir haftaya anca olurmus
Bi sıkıntı sorun yoktu ense kalınlığı ölçülürken bende kan sonucu 2 hafta sonra alacağım bekliyorum sabırsızlıkla... inşallah cinsiyet için de kesin birşeyler söyler

Ben yaptırmadm ikili testi bu süreçte psikolojimi bozmak istemedim ense kalınlığına baktı sadece ya her türlü doğrcam çocuğumu etrafımda yaptıranlardan kimisinin down sendromlu dediler çocukları sağ salim doğdu ama doğana kadar çok stres yaptılar demem o ki fazla da güvenilir değil testler yaptıranlar da sonuçları kafanıza takmayın derim

Aynen öyle canım

Kesinlikle dogru soyluosun.. Ama ben oyle bisey olsada dogmadan bunu bilmem gerekio.. Neyle karsilascami bilirim en azndn kafasindaym

Bende böyle düşünüyorum . gebeliği sonlandırmayacaksan testleri yaptırmana gerek yok dedi doktorum özellikle ikili test sonuçlarına hiç güvenilir değil dedi. ense kalınlığı da normal deyince içim rahatladı biraz olsun

Bende vitamin hormon icin kan verdim. Cok yeni. 15 nisanda ikili taramaya gidicem. Hepimiz icin hayirlisi

Dimi sanki para tuzağı gibi herşey? Sagliksiz denilen tosbaga gibi doguyo.. Saglikli denilende tam tersi, allah korusun, yazdiysa bozsun..

Dimi sanki para tuzağı gibi herşey? Sagliksiz denilen tosbaga gibi doguyo.. Saglikli denilende tam tersi, allah korusun, yazdiysa bozsun..

Para tuzagi dmeeyelimde %60 ihtimal diyelim. Doktorda zaten aaa rahatsiz hemen alalim demiyor. Uclu taramasi amniyosentezi yapiyorlar. Guvenlik kisminda maddiyat elveriyorsa dna tarama testi en guveniliri.

Para tuzagi dmeeyelimde %60 ihtimal diyelim. Doktorda zaten aaa rahatsiz hemen alalim demiyor. Uclu taramasi amniyosentezi yapiyorlar. Guvenlik kisminda maddiyat elveriyorsa dna tarama testi en guveniliri.
Hepsi para tuzağı değil mi canım ikilisini yaptırıyosn aa değerler iyi değil bi de üçlü yapalım bi de şunu yapalım hepsine ayrı para ödeyeceksn çocuğunu aldırmayacaksan yaptırmanın manasını çözemiyorum bir tek detaylı ultrason önemli benim için o da herhangi bir duruma karşı doğum öncesi sonrası önlem, müdahale etme şansımız olsun diye

Ucretsuz devkette yapilabilir. Cocugu aldirmamak baska bir sey. Amniyonda dahi bur engeli varsa aldirmamak cocuga da eziyet. Biraz farkli acilardan bakiyorum ben. Kaldi ki zorunlu degil. Para tuzagi demek icin bir ise yaramiyor olmasi lazim.

Yakın çevremde bunlar yaşanıldığı için söylüyorum yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi kararı ama malesef ki özellerin çoğu bu dertte.

Yakın çevremde bunlar yaşanıldığı için söylüyorum yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi kararı ama malesef ki özellerin çoğu bu dertte.

Para tuzağı bence ya.. Kimse engelli olduğunu bilse dahi aldirmiyor bence çocuğunu.. Yada ben cevremde görmedim.. Vardr belki de.. Özellerin ben bebeğin hayatını düşündüğünü zannetmiyorum.. Onlar icin yapilan her test para, her giriş yapan hasta müşteri.. Zaten herhangi riskli durumda topu devlete atabiliyorlar.. Aslnda her acidan devlet daha guvenilir.. Biz sadece ilgi alaka bekledigimiz heyecanladgmz için onlari goremeyince biraz sinir oluyoruz.. Disimizi sıksak olur aslnda.. Analarımız nasil dogum yapmışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…