Evet banada çok erken geldi ama doktorum çok emindi arkadaşımada başta erkek demişlerdi kız diye değişti sonra bakalım ne olucak :)Cok erken ogrenmissin cogu kisi 4 ayin sonuna dogru ogreniyor saglikla gelsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet banada çok erken geldi ama doktorum çok emindi arkadaşımada başta erkek demişlerdi kız diye değişti sonra bakalım ne olucak :)Cok erken ogrenmissin cogu kisi 4 ayin sonuna dogru ogreniyor saglikla gelsin canim
Sat’a göre bugün 12+2 aslında ama dün ultrasona göre 12+4 çıktıamin hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah 13. haftanın içindeyim senin kaçını haftada
Kac haftalik oldun canım
Aynen canım bende ikili teste gittim dün
Bi sıkıntı sorun yoktu ense kalınlığı ölçülürken bende kan sonucu 2 hafta sonra alacağım bekliyorum sabırsızlıkla... inşallah cinsiyet için de kesin birşeyler söylerNasil geçti.. Bana ultrasondan sonra sonucu verdiler.. Kan sonucunu bekliorm.. Bir haftaya anca olurmus
Aynen öyle canımBen yaptırmadm ikili testi bu süreçte psikolojimi bozmak istemedim ense kalınlığına baktı sadece ya her türlü doğrcam çocuğumu etrafımda yaptıranlardan kimisinin down sendromlu dediler çocukları sağ salim doğdu ama doğana kadar çok stres yaptılar demem o ki fazla da güvenilir değil testler yaptıranlar da sonuçları kafanıza takmayın derim
Ben yaptırmadm ikili testi bu süreçte psikolojimi bozmak istemedim ense kalınlığına baktı sadece ya her türlü doğrcam çocuğumu etrafımda yaptıranlardan kimisinin down sendromlu dediler çocukları sağ salim doğdu ama doğana kadar çok stres yaptılar demem o ki fazla da güvenilir değil testler yaptıranlar da sonuçları kafanıza takmayın derim
Bende böyle düşünüyorum . gebeliği sonlandırmayacaksan testleri yaptırmana gerek yok dedi doktorum özellikle ikili test sonuçlarına hiç güvenilir değil dedi. ense kalınlığı da normal deyince içim rahatladı biraz olsunBen yaptırmadm ikili testi bu süreçte psikolojimi bozmak istemedim ense kalınlığına baktı sadece ya her türlü doğrcam çocuğumu etrafımda yaptıranlardan kimisinin down sendromlu dediler çocukları sağ salim doğdu ama doğana kadar çok stres yaptılar demem o ki fazla da güvenilir değil testler yaptıranlar da sonuçları kafanıza takmayın derim
Bende böyle düşünüyorum . gebeliği sonlandırmayacaksan testleri yaptırmana gerek yok dedi doktorum özellikle ikili test sonuçlarına hiç güvenilir değil dedi. ense kalınlığı da normal deyince içim rahatladı biraz olsun
Dimi sanki para tuzağı gibi herşey? Sagliksiz denilen tosbaga gibi doguyo.. Saglikli denilende tam tersi, allah korusun, yazdiysa bozsun..
Hepsi para tuzağı değil mi canım ikilisini yaptırıyosn aa değerler iyi değil bi de üçlü yapalım bi de şunu yapalım hepsine ayrı para ödeyeceksn çocuğunu aldırmayacaksan yaptırmanın manasını çözemiyorum bir tek detaylı ultrason önemli benim için o da herhangi bir duruma karşı doğum öncesi sonrası önlem, müdahale etme şansımız olsun diyePara tuzagi dmeeyelimde %60 ihtimal diyelim. Doktorda zaten aaa rahatsiz hemen alalim demiyor. Uclu taramasi amniyosentezi yapiyorlar. Guvenlik kisminda maddiyat elveriyorsa dna tarama testi en guveniliri.
Ucretsuz devkette yapilabilir. Cocugu aldirmamak baska bir sey. Amniyonda dahi bur engeli varsa aldirmamak cocuga da eziyet. Biraz farkli acilardan bakiyorum ben. Kaldi ki zorunlu degil. Para tuzagi demek icin bir ise yaramiyor olmasi lazim.Hepsi para tuzağı değil mi canım ikilisini yaptırıyosn aa değerler iyi değil bi de üçlü yapalım bi de şunu yapalım hepsine ayrı para ödeyeceksn çocuğunu aldırmayacaksan yaptırmanın manasını çözemiyorum bir tek detaylı ultrason önemli benim için o da herhangi bir duruma karşı doğum öncesi sonrası önlem, müdahale etme şansımız olsun diye
Yakın çevremde bunlar yaşanıldığı için söylüyorum yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi kararı ama malesef ki özellerin çoğu bu dertte.