Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım. Inşallah Rabbim o günleri de görmeyi nasip ederHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kisiye gore degisir canm doguma kadar suren var saglikla gelsin herseyi cekmeye raziyimKizlar merhaba mide ekşimesi ve yanmasi daha ne zamana kadar sürecek ben 11. Haftadayim hâlâ sürüyor
Saglikla gelsin bütün hamile arkadaslariminda Allah kimseyi bu yolda yarida koymasinKisiye gore degisir canm doguma kadar suren var saglikla gelsin herseyi cekmeye raziyim
ben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dediKızlar bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı acaba erkek bebişler belli olmaya başlamıştır belki 13 14 haftalık olanlar da
Kac haftalik oldun canimben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dedi
Hayırlı olsn canım ilk öğrenen sen oldun sanırım listeye erkek diye ekledimben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dedi
Aaa erken ogrenmissin ne güzel ❤ben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dedi
Ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah... kaçıncı haftadasın? Bende bu sabah gittim ama birşey demedi.ben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dedi
Kaç haftalık öğrendinizKac haftalik oldun canim
Canim ben daha 11 haftaligim belli degil diger arkadas ogrenmis de kac haftalik bilmiyorumKaç haftalık öğrendiniz
Pardon canım yanlış olduCanim ben daha 11 haftaligim belli degil diger arkadas ogrenmis de kac haftalik bilmiyorum
Olur canim oyle seylerPardon canım yanlış oldu
ben öğrendim kızlar erkenmi daha bilmiyorum ama doktorum erkek dedi
Kac haftalik oldun canımNe kadar güzel ben ogrenemedim daha.. İkili teste girdim kızlar bende
Aynen canım bende ikili teste gittim dünNe kadar güzel ben ogrenemedim daha.. İkili teste girdim kızlar bende
13. haftanın içindeyim canımKac haftalik oldun canim
amin hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah 13. haftanın içindeyim senin kaçını haftadaNe güzel sağlıkla kucağına al inşallah... kaçıncı haftadasın? Bende bu sabah gittim ama birşey demedi.
galiba öyle oldum çin takvimine inanmamıştım ama tuttu bendeHayırlı olsn canım ilk öğrenen sen oldun sanırım listeye erkek diye ekledim
Cok erken ogrenmissin cogu kisi 4 ayin sonuna dogru ogreniyor saglikla gelsin canim13. haftanın içindeyim canım