2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar size bir sey söylemek istiyorum ben geçen hafta 5+5de keseyi gördüm şimdi doktordan geldim 6+1 di yani olması gereken haftasinda değil çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük iki hafta sonra dinlemeye çağirdı sordum haftasi çok önemli değil sen stres yapma dedi

Yaa kızlar.. Ben sola yatamiyorum cildircam surekli sola yatinca yanlarım uyuşuyor.. Kilolu oldugum icin mi bilmiyorum.. Böyle birsey yasayan var mi? Yada çözüm bulabilen var mi? Sirt ustu yatıyorum mecburen.. Gerçi su zamanlarda pek onemli degilmis uyku pozisyonu ama ilerleyen zamanlarda naapcam diye düşünüyorum yardım pleasee

Aa ben de sıkıntı yok çok şükür ama sürekli yön değiştiriyorum rahat edemiyorum bi sağ bi sol derken uyuya kalıyorum

EVet genel de Kızlar babacı oluyor ama unutma ki annesiz de yapamazlar Rabbim sağlıklı ve hayırlı nasip etsin canım

Bende sağa yatamıyorum tam aksine. Sol tarafta rahat ediyorum ama o uyuşma bende de oluyor. Sırt üstü biraz rahat ediyorum ama fazla değil. Yüzüstü yatmak istiyorum ama daha şimdiden ağrı yapıyor. İlerisini düşünemiyorum.

Heyyy bende varım

Bende ilk başlarda sola yatamiyordum uyanikken hafif hafif dönerek 2 dk 5 dk 10 dk derken zamanla uyuşukluğu gecti dene faydali olacagini düşünüyorum bende oldu canım

Kızlar bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı acaba erkek bebişler belli olmaya başlamıştır belki 13 14 haftalık olanlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…