2019 Şubat' ta gebe olanlar

Canim ilaci kullanmaman daha tehlikeli. Zaten zeka geriligi olmasin diye gebeliktede kullanacaksin. Eltim tiroid hastasi hasimato. Dogurdu hala kullaniyor bi sorun olmuyor olmazda Allahin izniyle.
Evet canim okudum kağidını bi zarari olmuyormuş zaten olmasi gereken hormonu takviye ediyormuş o . O yüzden gönül rahatliğiyla kullanicam teşekkür ederim ayrıca :)

Kızlar sizler kaçıncı haftadaa bebeği gördünüz kesede bizleri de bilgilendirir misiniz?

Kızlar doktor progestan 100 mg günde 3 defa önerdi ağızdan dedi ama yan etkileri çok oluyormus okuyorum kullanan varmı 100 mg oral yoldan ne yapayım sizce yan etkileri varmıs
Bende sabah akşam 200mg kullanıyorum.Lekem kahverengiydi ve sadece bir gün sürdü buna rağmen 12.haftaya kadar kullanacağımı söyledi.Yan etkilerinden korkma.Ben çok korkup okuduğum şeyleri yaşadığımı sanmıştım ilk icisimde.Sonraki kullanimlarimda hiçbir etkisini hissetmiyorum.Sadece coook aşırı uyuyorum,belki bu etkisi vardır ama doktor bulantı ve halsizlik yapar,uyku bu zamanlarda normaldir dedi.Yani korkma😊

Teşekkür ederim cevabın için 😊bende 3 kere kullanıyorum baş dönmesi yapıyor uyku hali ve mideme dokunuyor sanırım ama dayanmaktan başka bir şey yapamayacağım 🥰Bebişler sağ olsun da her seye razıyız işte bana da 15 gün kullan dedi doktorum bakalım 15 günün sonunda kontrol var hayırlı haberler alırım inşAllah herkese kolaylık versin rabbim hepimizi korusun ve zamanı gelince bebeklerimizi kucaklayalım🤰🏻🔮🧿

Kızlar doktor progestan 100 mg günde 3 defa önerdi ağızdan dedi ama yan etkileri çok oluyormus okuyorum kullanan varmı 100 mg oral yoldan ne yapayım sizce yan etkileri varmıs

Ayy kızlar merhaba.. Bu ara pek giremedim... Neediyonus:)) ben 10.haftayi devircem yakinda insallah:))
Bende bulanti azaldi.. Istah artti.. Ahh diyorum vere vere 3 kilo verdim millet ilk zamanlarda deli gibi kilo veriyo.. Bense 3 kiloda kaldim.. Ühü:KK43:( zaten dombiliyim..offf
Bunun dışında hersey iyi gidio.. Gerci şu saatte uyandım tuvalet icin.. Uyuyamadm daha..poftt.. Ay başında doktor kontrolum var.. Farkli bi doktora gitcem.. Bakalm ne diycek bilmiorm.. Zaten doktor konusunda sinirliyim.. Aha 3 ay olcak nerdeyse ben omega3 icemiorm.. Yerine farkli bisey de vermedi.. Insan bi tedirgin oluyo.. Folicusplus iciyorm sadece her gün..
Bu arada bana da 200mg progestan vermisti.. Sordum niye verdnz diye.. Kasik agrilari icin verdm demişti.. Ben icemedm mide bulantısı yapti bende dedim.. Eger lekelenme olursa o takdirde alirim diye düşündüm dedim.. Bisey demedi bana.. Yani progestan icmiyorm.. Simdilik bi durumda yok ama bakalim..

Günaydın Kızlar nasılsınız? Pazartesi akşam itibariyle mide bulantısını atlatmış bulunmaktayım. En azından bu gebeliğimde çok daha nadir yaşayıp hemen atlattım. Yalnızca belli başlı kokularda sıkıntı yaşıyorum o kadar da olur tabi. Bir de hala daha tuvalet sorununu atlatamadım. Dilerim tez zamanda oda geçer. Sat’a göre bugün 10+4... Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım rabbim yardımcımız olsun kendinize dikkat edin çok iyi bakın cinsiyet merak ederiz artık 😊

Günaydın Kızlar nasılsınız? Pazartesi akşam itibariyle mide bulantısını atlatmış bulunmaktayım. En azından bu gebeliğimde çok daha nadir yaşayıp hemen atlattım. Yalnızca belli başlı kokularda sıkıntı yaşıyorum o kadar da olur tabi. Bir de hala daha tuvalet sorununu atlatamadım. Dilerim tez zamanda oda geçer. Sat’a göre bugün 10+4... Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım rabbim yardımcımız olsun kendinize dikkat edin çok iyi bakın cinsiyet merak ederiz artık 😊

Biz ayniyiz galiba seninle canim😊 yaa evet cinsiyet vakitlerine az kaldi.. Heyecan dorukta😃

Biz ayniyiz galiba seninle canim😊 yaa evet cinsiyet vakitlerine az kaldi.. Heyecan dorukta😃
Aynen canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah... ultrasona göre 2 gün geriden gidiyordu tabi o zamandan bu zamana hala aynı mı olur yoksa sat’a göre mi olur bilemem. Büyüdükçe büyüdükçe sorun sıkıntı olmaz zaten inşallah...

Aynen canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah... ultrasona göre 2 gün geriden gidiyordu tabi o zamandan bu zamana hala aynı mı olur yoksa sat’a göre mi olur bilemem. Büyüdükçe büyüdükçe sorun sıkıntı olmaz zaten inşallah...
Benimki de bir hafta geriydi.. Ins duzelmistir.. Kafama takmadm hiç ama eger yine ayniysa üzülürüm bu sefer sanrm :KK43: hamile kalmadan önce kiz bebek diye ölurdum.. Ama simdi hic oyle bi hevesim yok.. Tek istegim saglikli olsun😊 gerci erkek olursa bana asik olcak esimin yuzune bakmaz diye hain planlar icindeym 😈 kiz olursa babaya aşık olcak işim zor 😀

Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim adetime 2 gün kala tesadüfen 35.50 çıktı üç gün sonrası 246.50 çıktı sizce değerler normal yükselmişmi doktorada gösteremedim emin olamadım hala

Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim adetime 2 gün kala tesadüfen 35.50 çıktı üç gün sonrası 246.50 çıktı sizce değerler normal yükselmişmi doktorada gösteremedim emin olamadım hala
Canim hayirli olsun.. Hosgeldin.. Saglikli gebelik gecirmeni dilerim:)
Degerlerin normal gibime geldi ama.. Yavas yavas artacaktir zaten.. Benim mesela 4 gunde 8000 olmustu.. Belli olmuyor.. Hatta dis gebelik sandi doktor.. Degilmis cok sukur ki.. Ani artış degilde sanki olmasi gereken degerler yavas yavas çıksa daha saglikli gibime geliyor benim nedense:) insallah degerlerin guzel guzel artar:)

Canim hayirli olsun.. Hosgeldin.. Saglikli gebelik gecirmeni dilerim:)
Degerlerin normal gibime geldi ama.. Yavas yavas artacaktir zaten.. Benim mesela 4 gunde 8000 olmustu.. Belli olmuyor.. Hatta dis gebelik sandi doktor.. Degilmis cok sukur ki.. Ani artış degilde sanki olmasi gereken degerler yavas yavas çıksa daha saglikli gibime geliyor benim nedense:) insallah degerlerin guzel guzel artar:)
Hoşbuldum çok teşekkür ederim bebenden doktor tekrar kan tahlili istemedi cumartesi günü 5+1 de gel bi bakalım keseye dedi bilemedim ya aceba tekrar kan tahlili yaptırmam gerekmiyomu

Hoşbuldum çok teşekkür ederim bebenden doktor tekrar kan tahlili istemedi cumartesi günü 5+1 de gel bi bakalım keseye dedi bilemedim ya aceba tekrar kan tahlili yaptırmam gerekmiyomu
İçin rahat edecekse yaptr istersen.. Ama zaten ultrasonda kesinlesiyor hersey.. Ondan daha istememis olabilir doktor..
Ben kilolu oldugum için karin ultrasonda goremedik.. Yag tabakasi izin vermedi ahahah:)) goremeyince tekrar test istedi doktor.. Ondan snra vajinal muayeneyle kesinleşti..
Zaten cumartesi gitcen doktora bence cumartesiyi bekle derim.. Gerek duyulursa isterler test.. Bu bnm kendi fikrim.. Ama için icine sigmiyorsa yaptr gitsin kız:))

İçin rahat edecekse yaptr istersen.. Ama zaten ultrasonda kesinlesiyor hersey.. Ondan daha istememis olabilir doktor..
Ben kilolu oldugum için karin ultrasonda goremedik.. Yag tabakasi izin vermedi ahahah:)) goremeyince tekrar test istedi doktor.. Ondan snra vajinal muayeneyle kesinleşti..
Zaten cumartesi gitcen doktora bence cumartesiyi bekle derim.. Gerek duyulursa isterler test.. Bu bnm kendi fikrim.. Ama için icine sigmiyorsa yaptr gitsin kız:))
😀 kız o kilodan değil bu benim ikinci gebeliğim ben kilolu olmadığım halde Benin’de çok geç gözükmüştü oğlumda hatta sağlıksız falan demişlerdi üstünden 3 sene geçti herşeyi unutmuşum oğlumda ne oldu ne bitti öyle acelemde Yok ikinci gebelik olduğu için relaksım sadece herşey normalmi onu merak ediyorum 😉

😀 kız o kilodan değil bu benim ikinci gebeliğim ben kilolu olmadığım halde Benin’de çok geç gözükmüştü oğlumda hatta sağlıksız falan demişlerdi üstünden 3 sene geçti herşeyi unutmuşum oğlumda ne oldu ne bitti öyle acelemde Yok ikinci gebelik olduğu için relaksım sadece herşey normalmi onu merak ediyorum 😉

Kiz desene ayol bizden daha deneyimlisin😃 o zaman saygilar şelale😂

X