Herkeste farkli oluyor canim Benim 5 artilarda kese gorundu ama bebek ve kalp atisi 6+6 da vajinal muayene ile gorundu. Bunda dr un kullandigi ultrason cihazininda payi buyuk bence. Doktor karindan gorunmemesinin sebebini fazla kiloma ve gebelik haftasinin erken olmasina bagladi. Bilemiyorum artik hepsi baska bisey diyor. Beklemende fayda var. Hem keseye ve hem bebege, kalp atisina vajinal ultrasondan baktilar istemiyorsan kesinlikle bekle derim.Hayirli olsun insallahh.kızlar bir şey sorucam keseyi ne zaman gördünüz? hangi hafta da ? bir de göbekten mi yoksa alttan mı kontrol etti doktorunuz? daha çok yeni hamileyim ben de sat 6 şubattı. bugün için doktor gel keseyi görürüz ondan sonraki hafta da kalp atışını duyarız inş demişti ama burda okuduklarıma göre öle hemen 5. haftanın başında kese görünmüyor çoğu kişide sanırım. ben de pazartesi gidicem 2 gün daha geçsin :)
Aile hekimi bir sey yapmaz kese ve kalp atisi icin kadin dogum uzmanina gorunmelisin canim keseyi simdi gorur kalp atisi da 10 gun sonra belli olur kese icin giderken sıkışık git daha kesin olur hayirli olsun gebeliginSelam kızlar bende 5+2 yim kızlar dün tahlil yaptırdım 1000.00 çıktı sizce düşük mü normal mi aile hekimimle konuşamadım sizin değerleriniz kaçtı
Canım dış gebelik mi diye yaptırdım da değilmiş çok şükür zaten 7.haftada gidicemAile hekimi bir sey yapmaz kese ve kalp atisi icin kadin dogum uzmanina gorunmelisin canim keseyi simdi gorur kalp atisi da 10 gun sonra belli olur kese icin giderken sıkışık git daha kesin olur hayirli olsun gebeligin
Canim kimse doktorum demiyor ki zaten kendi yasadiklarindan yola cikarak bilgisini paylasiyor sorulan sorulara karsi cevap veriyor. Bazen de bilmedigini soruyor bilincli insanlar varsa bilgi almak icin sen neden rahatsiz oldun? Birisi sana kötü bir sey mi söyledi?allah aşkına naçizane kendi fikrimi söylemek istiyorum. bir çok topikte bulundum hepsinde de kendini doktor zanneden insanlar yok mu çok kızıyorum ya. arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşmak ya da doktorunuzun size söylediği bilgileri paylaşmak tabiki hepimizin hakkı ama allah aşkına insanları rahat bırakın ya. insanlar kendi heyecanlarını paylaşıyorlar burda "öyle yap-böyle yap-neden öyle yapmadın-hayır o öyle değil böyle" ifadeleriyle kimseyi açıklama yapmak zorunda bırakmayın. üzmeyin insanları ya yazıktır. hiç birimiz doktor değiliz burda. yazık okuyorum insanlar ne yazmış karşılığında öyle bir tepki almış ki saçma sapan ufacık bir şeyde bile açıklamak zorunda hissetmiş kendini. niye kendini böyle hissetsin ki kişi. kaldı ki bu topikteki herkes hamile
Sabırsızlık ben heyecan insan dayanamıyor tabi yeter ki görülsün deben o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum ya heyecandan bekleyemiyorum
özel hastaneye gidiyorum şimdilik eşim rahat rahat girebilsin diye. hem eşim gelecekmiş hem de annem dayanamadığından ben de gelicem diye tutturdu alttan derse yandık
Canim kimse doktorum demiyor ki zaten kendi yasadiklarindan yola cikarak bilgisini paylasiyor sorulan sorulara karsi cevap veriyor. Bazen de bilmedigini soruyor bilincli insanlar varsa bilgi almak icin sen neden rahatsiz oldun? Birisi sana kötü bir sey mi söyledi?
Sen takılma zaten rahatsız olanlar rahatsizliklarini dile getirirler canim burda herkes yazmakta özgür kimseye şunu yazamazsin diyemezsin ki yada şunu yazsın diye bekleyemezsin herkes kendi başına özgür bence senin kizdigin insanlar bu dediklerini zaten düşünmezler bosverrr ben açıkçası işime geleni aliyorum dogruluk payi olani aliyorum gerisi bos ve kendi deneyimlerimi paylasiyorum bazilarina faydasi oluyorsa ne mutlu mesela ayni ilacı kullananlar bazen korku yasiyor faydasiyla bilgi verip en azindan stresini azaltiyorsun bunlar guzel seyler neyse paylasmak isteyene her bilgi ozgur canimKENDİNİ DOKTOR ZANNEDENLER UMARIM OKURLAR VE YAZDIKLARINA BİRAZ DAHA DİKKAT EDERLER. BEN DE SORU SORUYORUM TABİKİ SORUCAM DA BİLGİSİ OLANLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAK ADINA. ANCAK DENEYİM PAYLAŞMAK FARKLI ŞEY DOKTORU OYNAMAK FARKLI ŞEY. İNSANLARIN AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDIKLARI ŞEYLERİ OKUYORUM ÜZÜLÜYORUM AÇIKÇASI. KIZIN BİRİ ESPİRİ YAPMIŞ MESELA ÖYLE DEMEYLE BAŞLAYAN CÜMLELER KURULMUŞ. OKUYUN GÜLÜN GEÇİN YA...
HİÇ BİR ŞEYİ AÇIKLAMAK İSTEMİYORSANIZ AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ARKADAŞLAR.
(((BENİM SORULARIMA CVP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BAHSETTİĞİM KİŞİ YA DA KİŞİLER ONLAR DEĞİLLER. HER ZAMAN ÇOK DÜŞÜNCELİ CEVAPLAR VERDİLER.)))
dün internette bununla ilgili bir video izledim. Ceyda düvenci nin anne diye videoları. orda genelde 5. haftada bulantıların başladığını ve bunu engellemek için özellikle sabahları yataktan hiç çıkmadan bir şeyler tüketmek gerektiğini söylüyordu. bir bakın isterseniz.Kızlar mide bulantılarınız hangi haftada başladı ve geçirmek için neler yapıyorsunuz bir çaresi var mı ben tuzlu ve limonata içiyorum ama sabah su bile içemiyorum
Bakarim mutlaka tesekkurlerdün internette bununla ilgili bir video izledim. Ceyda düvenci nin anne diye videoları. orda genelde 5. haftada bulantıların başladığını ve bunu engellemek için özellikle sabahları yataktan hiç çıkmadan bir şeyler tüketmek gerektiğini söylüyordu. bir bakın isterseniz.
Bu topikte hiç bir zaman bahsettiğin olay yaşanmadı. Bu olayı nerede yaşadıysan lütfen açıklamanı o topiğe yaz. Bu şekilde herkesi zan altında bırakma. Birbirimize yardımcı olalım diye açılan sayfada bu tarz ithamlar hoş değil. Herkes hamile herkes kendi bildiklerini söylemekte özgür o yüzden açıldı zaten topik ha ister o bilgiyi kullanır ister kullanmaz bu o kişinin bileceği iş. Rica ediyorum bir daha bu şekilde mesaj atmayınız, ortamı germeyiniz.KENDİNİ DOKTOR ZANNEDENLER UMARIM OKURLAR VE YAZDIKLARINA BİRAZ DAHA DİKKAT EDERLER. BEN DE SORU SORUYORUM TABİKİ SORUCAM DA BİLGİSİ OLANLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAK ADINA. ANCAK DENEYİM PAYLAŞMAK FARKLI ŞEY DOKTORU OYNAMAK FARKLI ŞEY. İNSANLARIN AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDIKLARI ŞEYLERİ OKUYORUM ÜZÜLÜYORUM AÇIKÇASI. KIZIN BİRİ ESPİRİ YAPMIŞ MESELA ÖYLE DEMEYLE BAŞLAYAN CÜMLELER KURULMUŞ. OKUYUN GÜLÜN GEÇİN YA...
HİÇ BİR ŞEYİ AÇIKLAMAK İSTEMİYORSANIZ AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ARKADAŞLAR.
(((BENİM SORULARIMA CVP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BAHSETTİĞİM KİŞİ YA DA KİŞİLER ONLAR DEĞİLLER. HER ZAMAN ÇOK DÜŞÜNCELİ CEVAPLAR VERDİLER.)))
Bende baktim canim hatta birisi kötü birşey söyledi sandim bende bilgilerimi cok paylaşırım faydali olsun diye kimseyi de bu sekilde küçük gormedim hatta daha hamile olmak isteyenlere yazarim belirtilerimi bilgi olsun diye arkadaş doktorculuk felan deyince bende şaşırdımBu topikte hiç bir zaman bahsettiğin olay yaşanmadı. Bu olayı nerede yaşadıysan lütfen açıklamanı o topiğe yaz. Bu şekilde herkesi zan altında bırakma. Birbirimize yardımcı olalım diye açılan sayfada bu tarz ithamlar hoş değil. Herkes hamile herkes kendi bildiklerini söylemekte özgür o yüzden açıldı zaten topik ha ister o bilgiyi kullanır ister kullanmaz bu o kişinin bileceği iş. Rica ediyorum bir daha bu şekilde mesaj atmayınız, ortamı germeyiniz.
Canım benimde kasık be göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Herkeste farklı oluyor sıkma canını. Hem bulantı falan olmaması daha iyiKızlar iyi akşamlar herkese, ben de de biraz kasık ağrısı dışında hamilelik belirtisi yok. Hatta bazen acaba hamile değil miyim diye şüpheye düşüyorum. Haftaya doktor kontrolüm var, kalp atışı için. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benim de ikinci olacak Allah'ın izniyle, kafama fazla takmayayım diye fazla girmemeye çalışıyorum buraya. İster istemez okuduklarımızdan etkileniyoruz. Hepimiz için güzel günler olsun inşallah. Bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza.
Yani ben de neler oluyor dedim hoş değildiBende baktim canim hatta birisi kötü birşey söyledi sandim bende bilgilerimi cok paylaşırım faydali olsun diye kimseyi de bu sekilde küçük gormedim hatta daha hamile olmak isteyenlere yazarim belirtilerimi bilgi olsun diye arkadaş doktorculuk felan deyince bende şaşırdım
toplam 70 sayfa olan bu topikte tüm sayfaları okudum ve maalesef bahsettiğim bu olayların yaşandığına şahit oldum. ortamı gerdiğimi düşünmüyorum. ben maalesef ki insanların bilgi almak öğrenmek isterken ne şekilde karşılandığına şahit oldum ve yanlış olduğunu belirttim. mesela şu an da aynı şey yaşanıyor. neden açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum. ayrıca madem özgür bir topik siz ne şekilde "bir daha bu şekilde mesaj atmayınız, ortamı germeyiniz." şeklinde emir cümleleri kurabiliyorsunuz. neyse doktor gibi dayatan cümleler kuranlar devam etsin. sonuçta "herkes kendi bildiklerini söylemekte özgür " değil mi?Bu topikte hiç bir zaman bahsettiğin olay yaşanmadı. Bu olayı nerede yaşadıysan lütfen açıklamanı o topiğe yaz. Bu şekilde herkesi zan altında bırakma. Birbirimize yardımcı olalım diye açılan sayfada bu tarz ithamlar hoş değil. Herkes hamile herkes kendi bildiklerini söylemekte özgür o yüzden açıldı zaten topik ha ister o bilgiyi kullanır ister kullanmaz bu o kişinin bileceği iş. Rica ediyorum bir daha bu şekilde mesaj atmayınız, ortamı germeyiniz.
Cok takma canim belki yorumlari yanlis degerlendirmistir en azindan ben oyle.dusunuyorum eee nasil gidiyor gebelik canim ben haftaya kalp atisina gidiyorum progestan ve folike devam ama agrilarim azaldi mide bulantilarim basladiYani ben de neler oluyor dedim hoş değildi
Aynen valla bulantı yok ne güzel ben çok çekiyorum ya bu bulantılardanCanım benimde kasık be göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Herkeste farklı oluyor sıkma canını. Hem bulantı falan olmaması daha iyi