Hayirli olsun kadin dogum uzmanina görün degerin cok iyi canim kese ve kalp atisi icin saglikli gebelikler dilerimMerhaba hanımlar 19 ocak son adet tarihim
Evde test pozitif çikti saglik ocanda hcg hormonu 10928.94 cikmis anlayan varmi gebesin dedi doktora gidebilirsen dediler ama ben erken buluyorum vajinadan bakilsin istemiyorum dogrumu dusunuyom bilmiyom bulantilarda basladi herkese kolay hayirli hamilelik diliyorum
Cok tesekkur ederim canim benim sanada saglikli gebeliklerHayirli olsun kadin dogum uzmanina görün degerin cok iyi canim kese ve kalp atisi icin saglikli gebelikler dilerim
Hayirlisi olsun cnm Kac haftalikken kalp atisi duydun canim ben henuz gitmedin alttan muane olmak istemiyorumTeşekkür ederim seninde hayırlı olsun canım ultrason dan baktı kendini gösterdi bebeğim kalp atışını da duyduk
aynen aynen suan öyleyim takipteyim ama yinede kafamı dağıtmaya çalısıyorumEvet çok daha kötü durumda olanlar da var buna da şükür tabiki mecbur ayakta durmak zorundayız. Stres yapma dikkat et kendine canım takipte ol kendini
Merhaba hanımlar 19 ocak son adet tarihim
Evde test pozitif çikti saglik ocanda hcg hormonu 10928.94 cikmis anlayan varmi gebesin dedi doktora gidebilirsen dediler ama ben erken buluyorum vajinadan bakilsin istemiyorum dogrumu dusunuyom bilmiyom bulantilarda basladi herkese kolay hayirli hamilelik diliyorum
Kızlar benim gebelik testinde progesteron hormonum düşük çıkmıştı bu yüzden günde bir tane iğne kullanıyordum.
bugünkü kan testinin sonucuna göre değerim hala düşükmüş. Çok üzüldüm.
günde iki iğne olmam söylendi.
Moralim biraz bozuldu. Korkuyorum.
100 mg olanından verseymiş benimki gibi keşke gerçi berriko sn onu fitil olarak kullanabilirsin içemiyosan ben bi ara leke geliyo diye almştm 200 mglik olandan fitil olarak kullandm yan etkisi de olmuyo leke sorununda yoksa gerek yok bence yanında bulunsun yeterYa bana da doktor progesteron hapı verdi ama ben icemiyorum.. Biseyde demedi icmen lazim gibisinden.. Bende herkese veriolar ya onlem olarak bana da o yuzden verdi diye düşündüm.. Mg olarak da yuksek vermiş.. Kocaman hap icemiyorum yaa:/ pzt doktora gittgmde soylicem valla:/ beni de iyi doktor bulmaz hee.. İlla ben dolascam peşinde.. Ama pzt gideym görecek o doktor nihahaha
Çok normal ben hiç bir şeyi yemek istemiyorum aç kalınca da midem daha çok kötü oluyo o yüzden zorla yiyorum lokmalar ağzıma büyüyo5+1 im bende tatlı olan hiçbirşeyi canım istemiyor normal mi bu haftada büskivi bile yemek istemiyorum
Tiroid ile mi alakalı acaba şu ana kadar öyle bir şey duymadım ama canım başka bi doktora da git istersen bi sebebi vardır illa kiMerhaba kızlar allah herkese sağlık sıhhatli hamilelik ve cocuk nasıp etsın inşallah benim sormak istediğim bu benım 5 hamıllelıgım 6 yasında kızım var cok sıkur ve 3 kaybım var 9 haftalık hamıleyım butun hamılelıklerımde tukuruk bezlerım cok calısıyor sureklı poset selpakla gezıyprum doktora gore care yok bu durumu yaşayan varmı
gariptir canım şalgam suyu turşu limon istiyor sürekli nerdeyse bunları yesem yetermiş gibi geliyorÇok normal ben hiç bir şeyi yemek istemiyorum aç kalınca da midem daha çok kötü oluyo o yüzden zorla yiyorum lokmalar ağzıma büyüyo
Bende aynı hiç belirtim yok diyordum hafiften mide bulantıları başladı özellikle arabaya bindiğimde çok bulanıyo normalde hiç araba tutmazdı korkuyorumKızlar benim sen midem kötü olmaya başlıor sabahları canım yemek istemiyr nasl olck bilmyrm
200 ml mi vermis canim. Progestan bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor agrin varsa kesiyor sakincali bir ilac degil ama 200 ml gunde 1 defa yutuyorsun 100 ml kucuk oluyor onu da gunde 2 defa aliyorsun. Sakincali bir ilac degil düşük de önlüyor Allahin izniyle..Ya bana da doktor progesteron hapı verdi ama ben icemiyorum.. Biseyde demedi icmen lazim gibisinden.. Bende herkese veriolar ya onlem olarak bana da o yuzden verdi diye düşündüm.. Mg olarak da yuksek vermiş.. Kocaman hap icemiyorum yaa:/ pzt doktora gittgmde soylicem valla:/ beni de iyi doktor bulmaz hee.. İlla ben dolascam peşinde.. Ama pzt gideym görecek o doktor nihahaha
Kanda troit baktir başka yerde baska doktora görün ilac felan verebilir sakincali olmayanMerhaba kızlar allah herkese sağlık sıhhatli hamilelik ve cocuk nasıp etsın inşallah benim sormak istediğim bu benım 5 hamıllelıgım 6 yasında kızım var cok sıkur ve 3 kaybım var 9 haftalık hamıleyım butun hamılelıklerımde tukuruk bezlerım cok calısıyor sureklı poset selpakla gezıyprum doktora gore care yok bu durumu yaşayan varmı
Ben fitil olarak kullanıyorum hapı, bir de iğne oluyorum.Ya bana da doktor progesteron hapı verdi ama ben icemiyorum.. Biseyde demedi icmen lazim gibisinden.. Bende herkese veriolar ya onlem olarak bana da o yuzden verdi diye düşündüm.. Mg olarak da yuksek vermiş.. Kocaman hap icemiyorum yaa:/ pzt doktora gittgmde soylicem valla:/ beni de iyi doktor bulmaz hee.. İlla ben dolascam peşinde.. Ama pzt gideym görecek o doktor nihahaha
Tıroıtlerıme baktırdım ondada cok sukur sıkıntı yok dıger hamıleleklerde cok gttım doktorlara aynı sey yapılcak bısey yok mıde bulantı hapı verılıyor sadece benım gıbı olan varmı merak ettım acıkcasıKanda troit baktir başka yerde baska doktora görün ilac felan verebilir sakincali olmayan