2019 Şubat' ta gebe olanlar

Hayirli olsun kadin dogum uzmanina görün degerin cok iyi canim kese ve kalp atisi icin saglikli gebelikler dilerim

Benim adetim de 1 hafta kadar gecikmişti. 671 geldi beta hcg sonrasında 2 günde 1 ikiye katlanması gerekiyormuş bakalım aranıza katılıyorum sanırım herkese hayırlı olsun

Kızlar afedersnz bende gaz problemi bugün biraz çok oldu bi an vajinamdanda gaz geldiğini hissettim korktum bisey olurmuki acaba doktora sormaya çekindim.6+5 günlü giz kalp atışlarını duymuştuk.cinsel ilişkide yok

Merhaba kızlar allah herkese sağlık sıhhatli hamilelik ve cocuk nasıp etsın inşallah benim sormak istediğim bu benım 5 hamıllelıgım 6 yasında kızım var cok sıkur ve 3 kaybım var 9 haftalık hamıleyım butun hamılelıklerımde tukuruk bezlerım cok calısıyor sureklı poset selpakla gezıyprum doktora gore care yok bu durumu yaşayan varmı

Benimde 18 Ocak son adet tarihim.bir gün varmış aramizda.ben 5+3te keseyi gördüm,7+1 de tekrar gidicem.O yüzden hayırlı olsuun şuan 6+5 olmalısın.gayet güzel:)

Ya bana da doktor progesteron hapı verdi ama ben icemiyorum.. Biseyde demedi icmen lazim gibisinden.. Bende herkese veriolar ya onlem olarak bana da o yuzden verdi diye düşündüm.. Mg olarak da yuksek vermiş.. Kocaman hap icemiyorum yaa:/ pzt doktora gittgmde soylicem valla:/ beni de iyi doktor bulmaz hee.. İlla ben dolascam peşinde.. Ama pzt gideym görecek o doktor nihahaha

100 mg olanından verseymiş benimki gibi keşke gerçi berriko sn onu fitil olarak kullanabilirsin içemiyosan ben bi ara leke geliyo diye almştm 200 mglik olandan fitil olarak kullandm yan etkisi de olmuyo leke sorununda yoksa gerek yok bence yanında bulunsun yeter

5+1 im bende tatlı olan hiçbirşeyi canım istemiyor normal mi bu haftada büskivi bile yemek istemiyorum

Tiroid ile mi alakalı acaba şu ana kadar öyle bir şey duymadım ama canım başka bi doktora da git istersen bi sebebi vardır illa ki

200 ml mi vermis canim. Progestan bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor agrin varsa kesiyor sakincali bir ilac degil ama 200 ml gunde 1 defa yutuyorsun 100 ml kucuk oluyor onu da gunde 2 defa aliyorsun. Sakincali bir ilac degil düşük de önlüyor Allahin izniyle..

Kanda troit baktir başka yerde baska doktora görün ilac felan verebilir sakincali olmayan

Ben fitil olarak kullanıyorum hapı, bir de iğne oluyorum.

Kanda troit baktir başka yerde baska doktora görün ilac felan verebilir sakincali olmayan
Tıroıtlerıme baktırdım ondada cok sukur sıkıntı yok dıger hamıleleklerde cok gttım doktorlara aynı sey yapılcak bısey yok mıde bulantı hapı verılıyor sadece benım gıbı olan varmı merak ettım acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…