2019 Şubat' ta gebe olanlar

Tiroid ile mi alakalı acaba şu ana kadar öyle bir şey duymadım ama canım başka bi doktora da git istersen bi sebebi vardır illa ki
Baktırdım canım sıkıntı yok cok sukur butun hamılelıklerım boyle oldugu ıcın kabullendık artık sadece benim gibi olan varmı dıye merak ettım

100 mg olanından verseymiş benimki gibi keşke gerçi berriko sn onu fitil olarak kullanabilirsin içemiyosan ben bi ara leke geliyo diye almştm 200 mglik olandan fitil olarak kullandm yan etkisi de olmuyo leke sorununda yoksa gerek yok bence yanında bulunsun yeter

Simdilik bisey olmadi ama bilemiyorm tabi ilerde ne olur.. Doktora bi sorcam bakalm ona göre davrancam

200 ml mi vermis canim. Progestan bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor agrin varsa kesiyor sakincali bir ilac degil ama 200 ml gunde 1 defa yutuyorsun 100 ml kucuk oluyor onu da gunde 2 defa aliyorsun. Sakincali bir ilac degil düşük de önlüyor Allahin izniyle..

Ne biliyim ama bana garip geldi simdilik oyle bi tehlike olusmadi.. Niye durduk yere iciyorum ki bu ilaci.. Vitamin olsa neyse.. Hani lekelenme olursa eger direkt icmeyi dusunuyorum zor şer.. Napaym:KK43:

Ne biliyim ama bana garip geldi simdilik oyle bi tehlike olusmadi.. Niye durduk yere iciyorum ki bu ilaci.. Vitamin olsa neyse.. Hani lekelenme olursa eger direkt icmeyi dusunuyorum zor şer.. Napaym:KK43:
Doktorun verdiyse iç canım biraz büyük ama artık bol suyla idare eet bir şekilde

Kizlar sat a gore 8+2 yim idrar yolu enfeksiyonu cikti en az 3 litre su ic dedi dr. Ikinci gebeligim ilk gebeligimde de dogurana kadar cektim bu illetten 3 kutu antibiyotik ictim fitil kulllandim o zamanlar. Hamileliklerimde cikiyor sadece. İlkinde 6. ayda bu yuzden 3 gun hastanede yattim acikligim oldu. Son 3 ay 1 santim aciklikla gezdim. Simdide cikinca modum dustu. Size sorum gunluk ped kullaniyor musunuz akinti icin? Onu da cok onermiyorlar kafam kazan gibi oldu inanın.

Tıroıtlerıme baktırdım ondada cok sukur sıkıntı yok dıger hamıleleklerde cok gttım doktorlara aynı sey yapılcak bısey yok mıde bulantı hapı verılıyor sadece benım gıbı olan varmı merak ettım acıkcası
Canim hic denk gelmedim boyle aklima sadece tiroit geldi o da normalse neden acaba ?

Kizlar sat a gore 8+2 yim idrar yolu enfeksiyonu cikti en az 3 litre su ic dedi dr. Ikinci gebeligim ilk gebeligimde de dogurana kadar cektim bu illetten 3 kutu antibiyotik ictim fitil kulllandim o zamanlar. Hamileliklerimde cikiyor sadece. İlkinde 6. ayda bu yuzden 3 gun hastanede yattim acikligim oldu. Son 3 ay 1 santim aciklikla gezdim. Simdide cikinca modum dustu. Size sorum gunluk ped kullaniyor musunuz akinti icin? Onu da cok onermiyorlar kafam kazan gibi oldu inanın.
Allah yardım cin olsun canim bencede bol bol su ic zaten hamileligin bütün evrelerinde mutlaka cesitli riskler oluyor cok kafana takmamaya calis stres daha kotu etkiliyor akinti herkeste oluyor günlük ped zararli degil ama neden oyle dedi bilemiyorum bol bol su icmeye gelince hamilelikte zaten sart bol bol su icmek saglikla gelsin insallah

Allah yardım cin olsun canim bencede bol bol su ic zaten hamileligin bütün evrelerinde mutlaka cesitli riskler oluyor cok kafana takmamaya calis stres daha kotu etkiliyor akinti herkeste oluyor günlük ped zararli degil ama neden oyle dedi bilemiyorum bol bol su icmeye gelince hamilelikte zaten sart bol bol su icmek saglikla gelsin insallah
Cok tesekkur ederim canim siseyle geziyorum insallah gecer .Allah herkesin yardimcisi olsun insallahhh...

Kızlar sormak istediğim bişey var gebelikten önce yeşilimsi akıntıyla dra gitmiştim vajinal enfeksiyon vardı ilaç vermişti ama kullanamadan hamile olduğumu öğrendim. Druma da söylemeyi unuttum biraz azalmış gibiydi ama bugün çok fazla baya da sarıdan yeşile dönük rengi koku ya da kaşıntı yok. Bi sorun olur mu dra pazartesi gidebilicem 🙁

Benimde 18 Ocak son adet tarihim.bir gün varmış aramizda.ben 5+3te keseyi gördüm,7+1 de tekrar gidicem.O yüzden hayırlı olsuun şuan 6+5 olmalısın.gayet güzel:)
Ay ne guzel canım ben henuz gitmedim alttan muane olsun istemedim kalp atışını duymak istedim haftaya bende gidicem inss sende duyarsın kalp atisini saglikli hamilelik dilerim 😊

Ay ne guzel canım ben henuz gitmedim alttan muane olsun istemedim kalp atışını duymak istedim haftaya bende gidicem inss sende duyarsın kalp atisini saglikli hamilelik dilerim 😊
Bende sağlıklı güzel hamilelik dilerim canım:) Alttan muayene bende istemiyorum bakalım ne olur..
Night owl Night owl tam kendim gibi aynı gün olan birisini görmüş oldum,mutlu oldum.Son 231 inşallah😄🙏

Kızlar sormak istediğim bişey var gebelikten önce yeşilimsi akıntıyla dra gitmiştim vajinal enfeksiyon vardı ilaç vermişti ama kullanamadan hamile olduğumu öğrendim. Druma da söylemeyi unuttum biraz azalmış gibiydi ama bugün çok fazla baya da sarıdan yeşile dönük rengi koku ya da kaşıntı yok. Bi sorun olur mu dra pazartesi gidebilicem 🙁

Ben hamileligin vucutta eskiden olusan rahatszliklari bike tedavi edebilceni düşünüyorum.. Bence sende de sanki bu olmuş gibime geldi.. Ama doktora gittiginde yine de bu durumu sor canim bence :)

kızlar bir şey sorucam keseyi ne zaman gördünüz? hangi hafta da ? bir de göbekten mi yoksa alttan mı kontrol etti doktorunuz? daha çok yeni hamileyim ben de sat 6 şubattı. bugün için doktor gel keseyi görürüz ondan sonraki hafta da kalp atışını duyarız inş demişti ama burda okuduklarıma göre öle hemen 5. haftanın başında kese görünmüyor çoğu kişide sanırım. ben de pazartesi gidicem 2 gün daha geçsin :)

Son düzenleme:
kızlar bir şey sorucam keseyi ne zaman gördünüz? hangi hafta da ? bir de göbekten mi yoksa alttan mı kontrol etti doktorunuz? daha çok yeni hamileyim ben de sat 6 şubattı. bugün için doktor gel keseyi görürüz ondan sonraki hafta da kalp atışını duyarız inş demişti ama burda okuduklarıma göre öle hemen 5. haftanın başında kese görünmüyor çoğu kişide sanırım. ben de pazartesi gidicem 2 gün daha geçsin :)
Ben bekledim bilerek alttan bakılsın istemedim. 7. Hafta da gittim. Ve net bir şekilde görüldü.

Ben bekledim bilerek alttan bakılsın istemedim. 7. Hafta da gittim. Ve net bir şekilde görüldü.
ben o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum ya heyecandan bekleyemiyorum :KK49::emir_bebek::anneadayı:
özel hastaneye gidiyorum şimdilik eşim rahat rahat girebilsin diye. hem eşim gelecekmiş hem de annem dayanamadığından ben de gelicem diye tutturdu alttan derse yandık :kızgın:

Son düzenleme:
X