- 5 Aralık 2018
- 168
- 154
- 32
Kızlar sessizsiniz?? Ne var ne yok..bebisler rahat mi durmuyor yoksa
suan bende sizin gibiyim,grip oldum zaten halsizlik ve uykusuzluk yapıyordu.grip olunca daha bi fena oldum.üzerine bide kalp atısını duyabilecekmiyim diye endişe etmiyor dglm.Allah büyük inş 2 gün sonra gidecegm bende doktoraMoralim ve psikolojim hic iyi degil, bos gebelik mi diyr kafayi yemek uzereyim. Gribi atlattim. Ama zaman gecmiyor. Gelecek hafta grlsinde bebegimi goreyim rahatlayayim istiyorum
koku hassasiyeti beni mahvetti,ne elime krem sürebiliyorum ne bir parfüm.girdiğim her ortamda hersey kokuyor.suan memleketimde oldugum için yemekleri annem yapıyor ama haftasonu evime gidince napacagım onu düşünüyorum :/Canim valla benimki.kendini göstermeye başladı kafam kalkmıyor o kadar güçlü bir bunyeye rağmen öğretmenim okuldan sonra eve gidince resmen yigiliyorum koltuğa mide bulantısı okul tuhaf tuhaf kokuyor mutfak kokusu bile fena. Bizim ufaklık çektirecek biraz galiba :)
Bende 2-3 gün annemde kaldım çok iyiydim gerçekten ama evime gelir gelmez kötü oldum psikolojik mi yapıyorum anlamadım ama mutfak iğrenç kokuyor gibi tabi daha çok bana öyle geliyor. Halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı umarım en kısa zamanda atlatırız.koku hassasiyeti beni mahvetti,ne elime krem sürebiliyorum ne bir parfüm.girdiğim her ortamda hersey kokuyor.suan memleketimde oldugum için yemekleri annem yapıyor ama haftasonu evime gidince napacagım onu düşünüyorum :/
inşaAllah ya beterin beteri var tabi 8.haftadan sonra mide bulantısından dolayı basını kaldıramayanlar varmıs,haftaya 8 oluyorum bakalım ne olacak.bide benden bu sabah pembe akıntı geldi peçeteye doktorum gelir demişti ama bi tedirgin oldum.Bende 2-3 gün annemde kaldım çok iyiydim gerçekten ama evime gelir gelmez kötü oldum psikolojik mi yapıyorum anlamadım ama mutfak iğrenç kokuyor gibi tabi daha çok bana öyle geliyor. Halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı umarım en kısa zamanda atlatırız.
Canim valla benimki.kendini göstermeye başladı kafam kalkmıyor o kadar güçlü bir bunyeye rağmen öğretmenim okuldan sonra eve gidince resmen yigiliyorum koltuğa mide bulantısı okul tuhaf tuhaf kokuyor mutfak kokusu bile fena. Bizim ufaklık çektirecek biraz galiba :)
Bende 2-3 gün annemde kaldım çok iyiydim gerçekten ama evime gelir gelmez kötü oldum psikolojik mi yapıyorum anlamadım ama mutfak iğrenç kokuyor gibi tabi daha çok bana öyle geliyor. Halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı umarım en kısa zamanda atlatırız.
Ben internette okuya okuya bu hale geldim, once dis gebelik mi diye taktim degilmis simdide bos gebelik mi diye taktim. Hayir standart hayatimda ultra gamsiz bir insanken su an gamli baykus oldum. Aglamak istiyorum surekli ve surekli midem bulaniyor.
Kızlaaaar bende internetten okudukça bos gebelik diş gebelik bilmem ne kafama taktim durdum sevinmemistim bile ilk gebelik olmasına rağmen ne zamanki kalp atışını duydum o zaman kendimi hamile hissettim resmen. O beklediğim 1 hafta bana da geçmek bitmemişti ama simdi coook mutluyum sizde de aynısı olacak görünce rahatlicaksiniz sonra yaptığınız strese pişman olacaksınız rahat olun :)
Benim yeni yeni mide bulantilarim basliyor galiba 7. Haftadayim tuzlu birseyler yiyorumKızlar sessizsiniz?? Ne var ne yok..bebisler rahat mi durmuyor yoksa
Benim yeni yeni mide bulantilarim basliyor galiba 7. Haftadayim tuzlu birseyler yiyorum
Son adet tarihim 1 şubat. Beklenen adet tarihimde 4 marttı. Dün test yaptım ikinci çizgi bariz belli olunca acilde kan verdim beta hcg 554 çıktı. Bugünde doktora gittim keseyi tam göremedi ama rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi. Bir haftadır adet olacakmışım gibi sancılarım oluyordu. Sanırım şubatta hamile kalanlardan oluyorum. Sürpriz olduğu için çok garip hissediyorum.
Bana zofer verdi bulantılar için.ilk hamilelikte de kullanmıştım.Kızlar mide bulantısından ölecegim. Dün akşam başladı. İki defa istifra ettim. Hiçbir şey yiyemiyorum. Su içsem çıkartıyorum. İlaçlarımı bile su ile zor alıyorum. Doktor bitkisel bir hap verdi ama midemdeki kramplar ve kusma hissi geçmiyor. Mide bulantısı için bir öneriniz var mı?
AY aynen tahammül edemez Hale geldim sanki psikolojik olduğuna inanıyorum. Yaklaşma diyorum bende eşime aslında üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Annemde diyor gel biraz daha kal diye ama bi yere kadar kalıyorsun sonuçta yine kendimiz yapmak zorundayız herşeyiCanim ben senin gibi birini duymustum.. Sirf bu yuzden annesinde kaliyodu.. Esine yaklasamiyor esi yanina gelince bagirip cagiriodu.. Psikolojik bisey olabilir..
Evet çok daha kötü durumda olanlar da var buna da şükür tabiki mecbur ayakta durmak zorundayız. Stres yapma dikkat et kendine canım takipte ol kendiniinşaAllah ya beterin beteri var tabi 8.haftadan sonra mide bulantısından dolayı basını kaldıramayanlar varmıs,haftaya 8 oluyorum bakalım ne olacak.bide benden bu sabah pembe akıntı geldi peçeteye doktorum gelir demişti ama bi tedirgin oldum.
Saglikli olsun da cinsiyeti farketmez CanimBenim midem tuzlu bisey yiyince tuhaflasiyor.. Tatli seyleri yemek istiyorum.. Benim hakkı olacak galiba
AY aynen tahammül edemez Hale geldim sanki psikolojik olduğuna inanıyorum. Yaklaşma diyorum bende eşime aslında üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Annemde diyor gel biraz daha kal diye ama bi yere kadar kalıyorsun sonuçta yine kendimiz yapmak zorundayız herşeyi