2019 Şubat' ta gebe olanlar

Bende de hala devam ediyo kızlar mide bulantıları, halsizlik inşallah geçer bir an önce yoksa çok zor böyle

Bugün yine istifra ettim.. 2 günde bir gelecek sanrm böyle.. Tuvaletten zor çıktım vallahi.. Midem bulandikca bulandi

Kızlar 5. haftadayım dün inanılmaz bi kasık ağrısı yaşadım sonra belime de vurdu ödüm koptu bir şey oluyor diye.. normal mi acaba

Canim herkeste farkli elbette ama o zamanlar benimde cok agriodu.. Simdi geçti.. Tutunmaya calisiyo bence.. Biraz zaman gecsin duzelir merak etme.. Ayrica kirmizilari gormeden endiselenmiyoruz.. Biz burda oyle karar aldik dimi kizlar

Canim herkeste farkli elbette ama o zamanlar benimde cok agriodu.. Simdi geçti.. Tutunmaya calisiyo bence.. Biraz zaman gecsin duzelir merak etme.. Ayrica kirmizilari gormeden endiselenmiyoruz.. Biz burda oyle karar aldik dimi kizlar
Aynen öyle canim korkmayin bebisler tutunuyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bende de var sanki senin durumun gibi.. Ama öyle aşırı değil.. Eşim yanima gelmesin istiyorum.. Yanyana oturmak da istemiyorum.. İse gidince kafam rahat oluyo.. Ev bana kalıyor
Aynen bizde de ev ben ile kızıma kalıyor mecbur onunla da ilgilenmek zorundayım. Daha küçük oda biraz zor oluyor tabi

Kan degerim iyi yükseldi tutunma evresini gecmemismidir sanki.. bugün birisi de normal değil dedi canım sıkıldı sabaha kadar kasık ve bel ağrısından uyuyamadim.
Bugün kasık ağrıp yok ama ayakta biraz durunca bel ağrım var inşallah bir şey olmaz
Aynen öyle canim korkmayin bebisler tutunuyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Adet olacak gibi bir agriysa doktor bana normal dedi daha fazla ise ve karnin sisse gaz sancisi da olabilir.

O bel ağrısı 5.haftamda bende nöbette olduğum gün oldu.Eve gelince uzatıp ayakları ve ertesi güne kadar dinlenince geçti.Kasik agrisida ara ara girmesi bence normal canım.Bende de olmuştu.Suan 6+4um ve o ağrı yok..

Bu bel ve kasık ağrıları bendede var hala 7.haftamdayım ara ara oluyor bazen temizlik yapınca başlıyor Dinleniyorum geçiyor bence bir sıkıntı yok ama kontrole gidince göreceğiz bakalım. Ada kan değerin kaç oldu?

Adet olacak gibi bir agriysa doktor bana normal dedi daha fazla ise ve karnin sisse gaz sancisi da olabilir.

Dün akşamkı adet sancisindan biraz daha farkliydi tek tarafli bi ağrıydı.. inşallah bir sey olmaz. Kronik enfeksiyon sorunum vardi Allahimin mucizesi soğan kuruyle hamile kalabildim .. aylardir ugrasiyordum yil oldu ..
Hatta pazartesi hayatimda ilk kez enfeksiyon cikmadi tahlillerimde ertesi gun bu agri oldu dedim acaba yine mi tekrarlandi 1 gunde bu kadar tekrarlanir mi..
Biraz zor hamile kalinca en ufak seye canim sıkılıyor

Gercekten mi ya .. icimi rahatlattin valla insallah sorunsuz kalp atisinu duyabilirim gecen gunduzume karisti surekli bir sey olacak korkusu yasiyorum

Insallah hic bi sıkıntı olmadan kalp atislarini duyariz saglikla da kavusuruz.. biraz icimi rahatlattiniz kizlar sagolun
Benim doktorum kan degerlerimi olcturmeme izin vermiyor stres yasamayim diye dayanamadim pazartesi (ayın 4ünde ) ölcturdum 1974 cikti ondan sonra daha ölcturmedim bir de haftaya belki ölçtururum..

Pazartesinden önce de 26 şubatta 122.26 ile hamileliğimi öğrenmistim adet tarihimden 1-2 gün önce

Anladım canım inşallah duyacağız kalp atışlarını stres yapmak yok

Kızlar benim gebelik testinde progesteron hormonum düşük çıkmıştı bu yüzden günde bir tane iğne kullanıyordum.
bugünkü kan testinin sonucuna göre değerim hala düşükmüş. Çok üzüldüm.
günde iki iğne olmam söylendi.
Moralim biraz bozuldu. Korkuyorum.

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz bende 15 şubatta ilk testimi yaptırdım ve sonucum 268di kalp atılını duydunuz mu acaba nasıl gidiyor kontrolleriniz
Duydum canım 6+6 haftasında :) kontroller bu değer çıktıktan sonra 2 hafta sonra gittim kkusura bakma geç yazdığım için ayrıca teşekkür ederim seninde hayırlı olsun

Kızlar benim sen midem kötü olmaya başlıor sabahları canım yemek istemiyr nasl olck bilmyrm

Merhaba hanımlar 19 ocak son adet tarihim
Evde test pozitif çikti saglik ocanda hcg hormonu 10928.94 cikmis anlayan varmi gebesin dedi doktora gidebilirsen dediler ama ben erken buluyorum vajinadan bakilsin istemiyorum dogrumu dusunuyom bilmiyom bulantilarda basladi herkese kolay hayirli hamilelik diliyorum

Karından mı baktırdiniz.. Alttan muayene olmak istemiyorumda
Hayirli olsun buarada
Alttan baktirma zaten canim. Korkmada agrilar olur önemli olan lekelenme olmasin güzelce dinlenmeye çalış bende daha kalp atışı duymadim insallah haftaya duyariz Allah hepimizin bebisini korusun

Kızlar benim sen midem kötü olmaya başlıor sabahları canım yemek istemiyr nasl olck bilmyrm
Ayni durum bende de yeni basladi canim cozum olarak tuzlu bir sey yiyorum kraker gibi sonra öğleden sonra normal yemek yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…