2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlaaaar bende internetten okudukça bos gebelik diş gebelik bilmem ne kafama taktim durdum sevinmemistim bile ilk gebelik olmasına rağmen ne zamanki kalp atışını duydum o zaman kendimi hamile hissettim resmen. O beklediğim 1 hafta bana da geçmek bitmemişti ama simdi coook mutluyum sizde de aynısı olacak görünce rahatlicaksiniz sonra yaptığınız strese pişman olacaksınız rahat olun :)

Kızlar sessizsiniz?? Ne var ne yok..bebisler rahat mi durmuyor yoksa :anne:

Canim valla benimki.kendini göstermeye başladı kafam kalkmıyor o kadar güçlü bir bunyeye rağmen öğretmenim okuldan sonra eve gidince resmen yigiliyorum koltuğa mide bulantısı okul tuhaf tuhaf kokuyor mutfak kokusu bile fena. Bizim ufaklık çektirecek biraz galiba :)

Moralim ve psikolojim hic iyi degil, bos gebelik mi diyr kafayi yemek uzereyim. Gribi atlattim. Ama zaman gecmiyor. Gelecek hafta grlsinde bebegimi goreyim rahatlayayim istiyorum
suan bende sizin gibiyim,grip oldum zaten halsizlik ve uykusuzluk yapıyordu.grip olunca daha bi fena oldum.üzerine bide kalp atısını duyabilecekmiyim diye endişe etmiyor dglm.Allah büyük inş 2 gün sonra gidecegm bende doktora 🙄

Canim valla benimki.kendini göstermeye başladı kafam kalkmıyor o kadar güçlü bir bunyeye rağmen öğretmenim okuldan sonra eve gidince resmen yigiliyorum koltuğa mide bulantısı okul tuhaf tuhaf kokuyor mutfak kokusu bile fena. Bizim ufaklık çektirecek biraz galiba :)
koku hassasiyeti beni mahvetti,ne elime krem sürebiliyorum ne bir parfüm.girdiğim her ortamda hersey kokuyor.suan memleketimde oldugum için yemekleri annem yapıyor ama haftasonu evime gidince napacagım onu düşünüyorum :/

koku hassasiyeti beni mahvetti,ne elime krem sürebiliyorum ne bir parfüm.girdiğim her ortamda hersey kokuyor.suan memleketimde oldugum için yemekleri annem yapıyor ama haftasonu evime gidince napacagım onu düşünüyorum :/
Bende 2-3 gün annemde kaldım çok iyiydim gerçekten ama evime gelir gelmez kötü oldum psikolojik mi yapıyorum anlamadım ama mutfak iğrenç kokuyor gibi tabi daha çok bana öyle geliyor. Halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı umarım en kısa zamanda atlatırız.

Bende 2-3 gün annemde kaldım çok iyiydim gerçekten ama evime gelir gelmez kötü oldum psikolojik mi yapıyorum anlamadım ama mutfak iğrenç kokuyor gibi tabi daha çok bana öyle geliyor. Halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı umarım en kısa zamanda atlatırız.
inşaAllah ya beterin beteri var tabi 8.haftadan sonra mide bulantısından dolayı basını kaldıramayanlar varmıs,haftaya 8 oluyorum bakalım ne olacak.bide benden bu sabah pembe akıntı geldi peçeteye doktorum gelir demişti ama bi tedirgin oldum.

Ay valla ben gayet iyiyim.. Beni yemek kokulari rahatsz edio.. Gecen hafta bende mutfaga giremedim ama mecburen giriyorum.. Sadece istahsizim.. Zorla yemek yiyorum.. Midem artik bombos olunca büzüşüyor mecburen yiyorum.. Gecen gün bir kere istifra ettim.. O beni rahatlattı.. Simdi gayet iyiyim.. Ben nazliyimdir kesin hamileyken dökülür her yanim diodum ama tam tersi bi dirayet geliyo üstüme:KK76:

Canim ben senin gibi birini duymustum.. Sirf bu yuzden annesinde kaliyodu.. Esine yaklasamiyor esi yanina gelince bagirip cagiriodu.. Psikolojik bisey olabilir..

Ben internette okuya okuya bu hale geldim, once dis gebelik mi diye taktim degilmis simdide bos gebelik mi diye taktim. Hayir standart hayatimda ultra gamsiz bir insanken su an gamli baykus oldum. Aglamak istiyorum surekli ve surekli midem bulaniyor.

Gerçekten bende okuyarak yitirdim aklımı :KK43: kimyasal mı dış mı derken şimdide boş gebeliği düşünüyorum bakalım hayırlısı

Kızlaaaar bende internetten okudukça bos gebelik diş gebelik bilmem ne kafama taktim durdum sevinmemistim bile ilk gebelik olmasına rağmen ne zamanki kalp atışını duydum o zaman kendimi hamile hissettim resmen. O beklediğim 1 hafta bana da geçmek bitmemişti ama simdi coook mutluyum sizde de aynısı olacak görünce rahatlicaksiniz sonra yaptığınız strese pişman olacaksınız rahat olun :)

Ayy bu yeni duzene alisamadm.. Her mesaji göremiyorum.. Neyse.. Yaa bende oyle hissediyorum işte.. Hiç hamile gibi değilim.. Yani ne biliyim his olarak da hissedemiyorum.. Doktor gecen kontrolde karin ultrasonda gorunmeynce beta hcg istedi.. 8000lerde cikinca doktor dis gebelik sandi heralde.. Vajinal ultrasonda göründü.. Saglikli bi gebelik dis gebelik degil dedi.. Simdi de bos gebelik mi acaba diyorum.. Yani belirtilerde az gibime gelio.. Öyle hamile gibi de hissedemiyorum.. Biraz karisti duygularm fikirlerim.. Psikolojim biraz tuhaflasti:KK43:

Son adet tarihim 1 şubat. Beklenen adet tarihimde 4 marttı. Dün test yaptım ikinci çizgi bariz belli olunca acilde kan verdim beta hcg 554 çıktı. Bugünde doktora gittim keseyi tam göremedi ama rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi. Bir haftadır adet olacakmışım gibi sancılarım oluyordu. Sanırım şubatta hamile kalanlardan oluyorum. Sürpriz olduğu için çok garip hissediyorum.

Hayirli olsun insallah benimde 1 subat Sat..
Ama bat 28 şubat

Kızlar 5. haftadayım dün inanılmaz bi kasık ağrısı yaşadım sonra belime de vurdu ödüm koptu bir şey oluyor diye.. normal mi acaba

Bende de hala devam ediyo kızlar mide bulantıları, halsizlik inşallah geçer bir an önce yoksa çok zor böyle :KK43:

Kızlar mide bulantısından ölecegim. Dün akşam başladı. İki defa istifra ettim. Hiçbir şey yiyemiyorum. Su içsem çıkartıyorum. İlaçlarımı bile su ile zor alıyorum. Doktor bitkisel bir hap verdi ama midemdeki kramplar ve kusma hissi geçmiyor. Mide bulantısı için bir öneriniz var mı?
Bana zofer verdi bulantılar için.ilk hamilelikte de kullanmıştım.

Canim ben senin gibi birini duymustum.. Sirf bu yuzden annesinde kaliyodu.. Esine yaklasamiyor esi yanina gelince bagirip cagiriodu.. Psikolojik bisey olabilir..
AY aynen tahammül edemez Hale geldim sanki psikolojik olduğuna inanıyorum. Yaklaşma diyorum bende eşime aslında üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Annemde diyor gel biraz daha kal diye ama bi yere kadar kalıyorsun sonuçta yine kendimiz yapmak zorundayız herşeyi

inşaAllah ya beterin beteri var tabi 8.haftadan sonra mide bulantısından dolayı basını kaldıramayanlar varmıs,haftaya 8 oluyorum bakalım ne olacak.bide benden bu sabah pembe akıntı geldi peçeteye doktorum gelir demişti ama bi tedirgin oldum.
Evet çok daha kötü durumda olanlar da var buna da şükür tabiki mecbur ayakta durmak zorundayız. Stres yapma dikkat et kendine canım takipte ol kendini

AY aynen tahammül edemez Hale geldim sanki psikolojik olduğuna inanıyorum. Yaklaşma diyorum bende eşime aslında üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Annemde diyor gel biraz daha kal diye ama bi yere kadar kalıyorsun sonuçta yine kendimiz yapmak zorundayız herşeyi

Bende de var sanki senin durumun gibi.. Ama öyle aşırı değil.. Eşim yanima gelmesin istiyorum.. Yanyana oturmak da istemiyorum.. İse gidince kafam rahat oluyo.. Ev bana kalıyor :KK48:

X