- 25 Şubat 2019
- 99
- 55
Folattro kullanıyorum günde bir taneFolicus plus kullanıyorum ben
O fark zaten geç döllenmeden dolayı çıkıyo gelişim geriliğinden değil sorun edicek bişey değilBenimde Sat’a göre cuma günü 7+3 çıkması gerekirken 7+0 olarak çıktı. Çok takmayın Kızlar büyüdükçe aradaki fark kapanır iyi düşünün iyi olsun güzel olsun.
Aynen öyle canımO fark zaten geç döllenmeden dolayı çıkıyo gelişim geriliğinden değil sorun edicek bişey değilbenim de 1 hafta geri
Bende folbiol kullanmaya başladımFolattro kullanıyorum günde bir tane
Benim doktor da imom omega verdi.. Eczaneye sordum şu anda bu en iyisi dedi..Bana doktorum imom omega başladı
İnşallah iyi gelir ayrıyeten progestan 100 mg kullanıyorum benBenim doktor da imom omega verdi.. Eczaneye sordum şu anda bu en iyisi dedi..
Bende folik asit ve progestan 100 ml kullanıyorum hormon artışını duzenli tutup bebegin daha iyi tutunmasini sagliyormusİnşallah iyi gelir ayrıyeten progestan 100 mg kullanıyorum ben
Ayva iyi geliyo diyolar canım allah yardım etsinKızlar mide bulantısından ölecegim. Dün akşam başladı. İki defa istifra ettim. Hiçbir şey yiyemiyorum. Su içsem çıkartıyorum. İlaçlarımı bile su ile zor alıyorum. Doktor bitkisel bir hap verdi ama midemdeki kramplar ve kusma hissi geçmiyor. Mide bulantısı için bir öneriniz var mı?
673.56 nin uzeri olmasi lazim yani 26 sindan kan verecegin gune kadar 6 gun gecmis oluyor 6 kat artmasi lazim en az
Tekrar merhaba dün kanı verdim değerim 1974 iyi mi sizce annem aldı sonuçları sağlık ocagından doktora da soramadim
Ortalama 5 haftalık :) hayırlı olsun canım
bat'a 2 gün kala bhcg değerim 96 şuan bat'ı 3 gün geçti. tekrar yaptır demedi doktor testi ben de yaptırmadım. acaba yaptırsam mı ya??? sağlık ocağında kaç günde çıkıyor acaba sonuç?
Cok iyi canim saglikla al kucagina bunlari stres yapmamaya calis sadece saglikli beslen bol su ic ve folik asit kullanimini aksatmaTekrar merhaba dün kanı verdim değerim 1974 iyi mi sizce annem aldı sonuçları sağlık ocagından doktora da soramadim
Cok iyi canim saglikla al kucagina bunlari stres yapmamaya calis sadece saglikli beslen bol su ic ve folik asit kullanimini aksatma