2019 Şubat' ta gebe olanlar

Bugun ben de kalp atisini duydum. 6+5’deyim. Vajinal ultrason ile goruldu. Gecen hafta vajinal ultrason ile sadece kese gozukmustu. Bos gebelik olabilir mi diye kendimi yipratmistim. Ama hic strese gerek yokmus. Allah olmayanlara, isteyenlere, tup bebek ile ugrasan herkese nasip etsin. Bu guzel duyguyu isteyen her kadin, cift hissedebilsin insallah.

Merhaba kızlar bugün dr a gittim iki gün önce oluşum yok dedikleri kesemde minik bebeğimi gördüm çok şükür kalp atışını da gösterdi dr 7+0 ım adete göre ama bebek 5+5 miş o yüzden gözükmemiş. Çok stres yapıp ağlamıştım çok pişman oldum çok şükür ebeğim benimle msj atan herkese teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin

Ben de aynı şeyleri yaşadım herkes çok kızdı çevremde ki stres yapıyosun boşuna dediler ama iki yıl sonra kavuştum dr bebek oluşumu yok diyince yıkılmıştım seni çok iyi anlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Kizlar sabah doktor randevum vardi, bebegim gorunmedi, doktor su an sat a gore 5 hafta 6 gun oldugunu 10 gun sonra varsa gorulecegini soyledi. 4,5 mm yolk var. Bos degildir insallah. Bundan kaynakli endiseliyim. Bir de soguk alginligim var. Doktor brbege gecebilecegini istemedikleri bir durum oldugunu soyledi. Hamileligin basinda grip ya da soguk alginligi olan kimse olmadi mi? Bebegi saglikli olan, su an bayagi endiseliyim.

Canım seni çok iyi anlıyorum korkunu stresini ne kadar yapma desem de yapıcaksın :) msjlatımı okuyabilirsin iki haftadır seri bi şekilde alttan üstten sürekli bakılıyorum yolk kesesi varsa bebek vardır demişlerdi öyleymiş gerçekten bugün görebildim daha iki gün önce gittiğimde hala sadece yolk var demişlerdi. 7+0 da daha yeni gözüktü 5,5 haftalık dedi

Ben ilk gebeliğim de 1 Ay grip oldum bunda da 15 gündür gribim. Doktorlarda Bi cins arkadaş. Korkma canım hiç bişey olmuyor Allahın izniyle:)

Ben ilk gebeliğim de 1 Ay grip oldum bunda da 15 gündür gribim. Doktorlarda Bi cins arkadaş. Korkma canım hiç bişey olmuyor Allahın izniyle:)
O kadar rahatlattin ki beni Allah ne istiyorsan versin, gercekten minnet duyuyorum su an.

Umuyorum. Gercekten cok istedim cok mutlu oldum, aksi olursa naparim bilmiyorum. Tesekkur ederim.

Canim hic canini sikma ben de senin gibi 5+6 da gittim. Doktor iki ayri ultrason cihazindan bakti ve sadece kese gordu. Surati baya dustu doktorun. Benim yolk kesemi de gormemisti ama bugun 6+5deyim kalbini gorduk. Hic stres yapip bebegini uzme.
Ben de 5. Haftamda grip oldum hatta nefes alamiyordum. Bol bol ihlamur ictim toparladim. Suan mide bulantim disinda bir sikayetim kalmadi.

O kadar rahatlattin ki beni Allah ne istiyorsan versin, gercekten minnet duyuyorum su an.

Umuyorum. Gercekten cok istedim cok mutlu oldum, aksi olursa naparim bilmiyorum. Tesekkur ederim.
He bide adete göre 7+5 ama geç döllenme var 5+5 im yani bende. Doktorum okadar relax ki nolmuş geç döllenme kzım sen rahat ol dedi:)

Çok sevindim tatlım ya çok şükür :)

Merhaba kızlar benim de sat 18 ocakdi.En son 5+3te doktora gittim ve keseyi gördüm.Bu cumartesi de inşallah kalp atışı için gideceğiz.Suan 6+3um.insallah sağlıkla hayırla kavusuruz mucizelerimize..

Merhaba kızlar benim de sat 18 ocakdi.En son 5+3te doktora gittim ve keseyi gördüm.Bu cumartesi de inşallah kalp atışı için gideceğiz.Suan 6+3um.insallah sağlıkla hayırla kavusuruz mucizelerimize..

Bizim doktor bizi geç çağırdı nedense tee 8.haftada duyacağım inşallah kalbini

Herkese merhaba, hayırlı ve güzel hamilelikler Son sayfalardaki mesajları okuyunca yalnız olmadığını bilmek güzel. Benim de SAT’a göre 7+6 çıkması gerekirken 7+1 çıktı. Üzülmemeye, takmamaya çalışıyorum ama kafamın bir tarafında arada kurcalıyor işte beni.. Ne kadar çok varmış benzer örnek. Normaldir inşallah her tür sonuç Artık nasıl dua edeceğimi de şaşırdım.. Allah’ım hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla kucağımıza almamamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…