- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dediCanim suan kac haftaliksin ve ne zaman cagirdilar tekrar. kese var miydi
Canim icini ferah tut dua et bolca insallah bebek de olusur icinde. Yolk olunca bebekde olmali diye biliyorum yani kesede ayrica yol kesesi olustuysa bebek mutlaka olur diye biliyordum. Belki de ben yanlis biliyorumdur. Sonuc ne olursa olsun karatma kalbini hayirlisini en guzelini nasip etsin rabbim sana da insallahŞu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dediiki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm
İnşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsunCanim icini ferah tut dua et bolca insallah bebek de olusur icinde. Yolk olunca bebekde olmali diye biliyorum yani kesede ayrica yol kesesi olustuysa bebek mutlaka olur diye biliyordum. Belki de ben yanlis biliyorumdur. Sonuc ne olursa olsun karatma kalbini hayirlisini en guzelini nasip etsin rabbim sana da insallah
Ben de öyle biliyorum canım inşallah oluşur kalbini duyarsınCanim icini ferah tut dua et bolca insallah bebek de olusur icinde. Yolk olunca bebekde olmali diye biliyorum yani kesede ayrica yol kesesi olustuysa bebek mutlaka olur diye biliyordum. Belki de ben yanlis biliyorumdur. Sonuc ne olursa olsun karatma kalbini hayirlisini en guzelini nasip etsin rabbim sana da insallah
Benim ilkinde 112 idi... Bence gayet güzelSence değerim iyi mi? Bugün içimde korku var.
Vallahi benim oğlan 2 yaşında... Bu ikinci gebeliğim.. İlki daha kolay daha rahattı.. Bu da devamlı ağrı ve bulantı..Arkadaslar aksam bulantilari yasiyorum 7+3 teyim sat a gore. Sarmisak, tavuk ve baliktan tiksindim. Bir kizim var. Vallahi durum fena. Sogan salca karisimi yemek yapmak iskence. Anladim ki insan ara verince biraz unutuyormus bu gunleri. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglicakla gelsin insallah miniklerimiz. Ee ne demisler. Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
Başka doktora git lütfen..Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dediiki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm
Pazartesi başka bi dr a gidicem inşallah ordadır bebeğimBaşka doktora git lütfen..
Çok sağol canım, içim rahatladı. Henğz doktorla bile görüşmediğim için kendimi çok garip, korku dolu hissediyorum.Benim ilkinde 112 idi... Bence gayet güzel
Aa neden hemen kendi kendine düşmezse falan diyor ya. Ne olacağı belli mi olurmuş? Her hamilelik aynı olacak diye bir kaide mi var?Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dediiki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm
5 gün önce aynı dr a gittiğimde kese 5 haftalık gözüküyor yolk sac oluşmuş bi hafta bekleyelim demişti zAten, şimdide kese büyümüş ama hala bebeğe dair bişey yok dedi bi hafta daha bekle dedi adet tarihime göre 6+5teyim şu an bekliyorum bi umutAa neden hemen kendi kendine düşmezse falan diyor ya. Ne olacağı belli mi olurmuş? Her hamilelik aynı olacak diye bir kaide mi var?
Hep gittiğin güvendiğin bir doktor mu?
Sen başka bir doktora daha git bakalım.
Ovitrelle iğne vuruldum 5 şubatta ondan sonra oldu muhtemelen ultrasonda göstermedi salı günü tekrardan çağırdıHayırlı olsun canım ama değerine göre geç döllenme olmuş sanırım 5+2 değildir şu an
Canim yanlis yonlendirmek istemem ama bugun parkta bi bayanla karsilastim. Onunda bebegini 8. haftada ancak gorebilmisler. Gercekten baska bir dr a git insallah guzel haberler alirsin lutfen bize de haber ver olur mu? Allah yardimcin olsun insallahİnşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun
Zaman ilerledikce zorlasiyor bu isler anlasilanVallahi benim oğlan 2 yaşında... Bu ikinci gebeliğim.. İlki daha kolay daha rahattı.. Bu da devamlı ağrı ve bulantı..
İnşallah.. pazartesi gidicem başka bi dr a hayırlı haberlerle gelirim umarım.. teşekkürler ilginiz içinCanim yanlis yonlendirmek istemem ama bugun parkta bi bayanla karsilastim. Onunda bebegini 8. haftada ancak gorebilmisler. Gercekten baska bir dr a git insallah guzel haberler alirsin lutfen bize de haber ver olur mu? Allah yardimcin olsun insallah
Belki geç dollenmedir bi arkadasın da da olmuştu 1 hafta sonra gittiğinde normale dönmüştü ınşallah sende de döner canım ha yirlisi olsun rabbim sagliklisindan nasip etsin5 gün önce aynı dr a gittiğimde kese 5 haftalık gözüküyor yolk sac oluşmuş bi hafta bekleyelim demişti zAten, şimdide kese büyümüş ama hala bebeğe dair bişey yok dedi bi hafta daha bekle dedi adet tarihime göre 6+5teyim şu an bekliyorum bi umutBu arada karından değil vajinal ultrasonla bakıyor
Benimde 2. Gebeligim ilk gebeligimde aynilarini yaşadım ama simdi kasık agrim vardi azaldi gogus agrim var baskada bi belirti yok acaba her hamileliktw farklimi oluyo endiselenmeye basladim baska bisey olmasin dusuk olu gebelk Allah korusun daha doktora gitmedim saglik ocagi hgc testi yapti sonuc bekliyomArkadaslar aksam bulantilari yasiyorum 7+3 teyim sat a gore. Sarmisak, tavuk ve baliktan tiksindim. Bir kizim var. Vallahi durum fena. Sogan salca karisimi yemek yapmak iskence. Anladim ki insan ara verince biraz unutuyormus bu gunleri. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglicakla gelsin insallah miniklerimiz. Ee ne demisler. Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
Benimde 2. Gebeligim ilk gebeligimde aynilarini yaşadım ama simdi kasık agrim vardi azaldi gogus agrim var baskada bi belirti yok acaba her hamileliktw farklimi oluyo endiselenmeye basladim baska bisey olmasin dusuk olu gebelk Allah korusun daha doktora gitmedim saglik ocagi hgc testi yapti sonuc bekliyom