2019 Şubat' ta gebe olanlar

Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi😔 iki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm 😔
Allah korusun canım skma canını dua et bol bol.bende seninle aynı haftadayım 1 gün var aramızda doktorum beni 7.haftanın sonunda çagırdı kalp atısını dinlemek için,nerdeyse 8 haftalıkken düşün yani.ben sadece keseyi gördüm bidahada gitmedim doktora falan.cok erken bence sıkıntı ve stresi bi kenara koy sakin ol.

Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi😔 iki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm 😔
Sana tavsiyem doktorunu değiştir bir kere bebek cogu hamilede 8.hafta belli olur sen 10 gun sonra baska doktora git daha guzel sonuc alacagina eminim Allahin izni ile

Kızlar düzenleme yapabildim nihayet yeni gelen hamişlerimizi listeye ekledim :anneadayı: bu aralar mide bulantı ve tiksinmelerle savaşıyorum 15 mart doktor randevum var inşallah bize de nasip olur kalp atışlarını duymak :KK200:

Kızlar düzenleme yapabildim nihayet yeni gelen hamişlerimizi listeye ekledim :anneadayı: bu aralar mide bulantı ve tiksinmelerle savaşıyorum 15 mart doktor randevum var inşallah bize de nasip olur kalp atışlarını duymak :KK200:
benimde 8 mart kalp atısı için cagırdı inş hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarız canım 😍 bendede mide bulantısı cok olmuyor ama ara ara yasıyorum halsizlik ve uykusuzluk da aynı şekilde :olamaz::olamaz:

Bende 26 şubatta öğrendim hamile olduğumu
Bat 1 şubat :)
Henüz keseyi ve bebeği göremedim inşallah sorunsuz görebilirim

Kızlar benim doktorum 2 bucuk haftasonra gel dedi ve kan takibi yaptırmadı.

Ama benim içim rahat değil .. ayın 26 sında hamile olduğumu öğrendim ayın 27-28 adet tarihimdi.

Ayın 26sında kan verdim 112,26 cikmisti .. yarın (3 mart) dayanamayacağım kan vereceğim sağlık ocağında sağlıklı olması için yarın ki değerimin ortalama kaç olması lazım

İciniz rahat olsun bence, ilerleyen haftalarda baslayabiliyor. ilk gebeligimde adetin geciktigi ilk hafta basladi hemen anladim. Bunda daha gec basladi. Rabbim gonlunuze gore versin insallah
In
Ay bu doktorlarida anlamiyorum ne kadar kolay dile getiriyorlar kurtaj daha erken bence cnm benimde adetim 10 gunu gecti 2 hafta olcak gitmedim sadace kan tahlili yaptirdim.saglik ocana sonuc bekliyom o yuzden bekle derim biraz daha duyarsin ins kalp atıslarini sabret guzel haberler alıcana inaniyorum 😊

Kızlar benim doktorum 2 bucuk haftasonra gel dedi ve kan takibi yaptırmadı.

Ama benim içim rahat değil .. ayın 26 sında hamile olduğumu öğrendim ayın 27-28 adet tarihimdi.

Ayın 26sında kan verdim 112,26 cikmisti .. yarın (3 mart) dayanamayacağım kan vereceğim sağlık ocağında sağlıklı olması için yarın ki değerimin ortalama kaç olması lazım
673.56 nin uzeri olmasi lazim yani 26 sindan kan verecegin gune kadar 6 gun gecmis oluyor 6 kat artmasi lazim en az

Bende keseyi gördüm kalp atisi icin 1 hafta sonra gel dedi kalp atisi icin ama mide bulantisi felan yok bakalım progestan agrilarima iyi geldi bulanti icin kraker yeyin kizlar

Senle ben aynıyız :) adete göre 7+3 ama gec döllenme den daha 6.haftada :) bana sevinç oldun cünkü acabalardayım:)
Canım hiç korkma iyi düşün iyi olsun bende normalde çok endişeli bir insanım her şeye telaş yaparım ama doktor normal dedi. İlerleyen günlerde aradaki farkı kapatiyor bebek zaten dedi. Hiç üzülme kalp atışı duyulsunda sağlıkla alalım kucağımıza

Canım hiç korkma iyi düşün iyi olsun bende normalde çok endişeli bir insanım her şeye telaş yaparım ama doktor normal dedi. İlerleyen günlerde aradaki farkı kapatiyor bebek zaten dedi. Hiç üzülme kalp atışı duyulsunda sağlıkla alalım kucağımıza
Saolcanım benim inşallah hersey güzel olacak :)

Bendede çok hafif bulantılar var ama ki sıcak derecede değil galiba 8. Haftaya artar kızımdaysa öyle olmuştu zor günler beni bekliyor.saglikla gelsinde çekmeye raziyim

İnşallah canım benim :KK200:O uykusuzluk beni de mahvediyo ya:uykucu:
aynen ya,suan memleketteyim haliyle aile ziyaretine gidiyorum gittiğim yerde geldiği zaman gözümü kapatmamak için zor tutuyorum bide bugun kasıklarım cok acıyo ya öksürünce hapşırınca damarlarımın gerildiğini hissediyorum bi skntı yoktur dimi ya 😞

Kızlar günaydın cuma günü gittim görmeye bebişimi ama bana kalp atışı dinletmedi. Kalbini gösterdi, crl ölçümü yaptı. Bu kadar folik asit yazdı bütün kan değerlerime baktı idrar felan. Ama olumsuz hiçbirşey de demedi. İçimde kaldı tekrar mı gitsem başka doktora bilemedim

Kızlar günaydın cuma günü gittim görmeye bebişimi ama bana kalp atışı dinletmedi. Kalbini gösterdi, crl ölçümü yaptı. Bu kadar folik asit yazdı bütün kan değerlerime baktı idrar felan. Ama olumsuz hiçbirşey de demedi. İçimde kaldı tekrar mı gitsem başka doktora bilemedim
Aa o an sormadın mı tatlım

X