Ne güzel canım, gözün aydın. İnşallah benim ve diğer arkadaşlar için de güzel gelişmeler olur.Kızlaaar dün gittim ve bebisimi kalp atışını gördüm çok şükür hersey normal, gec dollenme olmuş ultrasona göre 6+4 adete göre 8+1 oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım, gözün aydın. İnşallah benim ve diğer arkadaşlar için de güzel gelişmeler olur.Kızlaaar dün gittim ve bebisimi kalp atışını gördüm çok şükür hersey normal, gec dollenme olmuş ultrasona göre 6+4 adete göre 8+1 oldu
Aynen yaa günboyu giremedim zaten..Yaa noolmuş bu siteye kızlar
Harika, umarım bana da o günler nasip olur.Benim de bugün kontrolüm vardı.. 6+1kese var 16 mm.. Kalp atışını gördük ama haftaya bir daha çağırdı Dr ☺☺
Olur olur benim ki de tüpbebek.. 2 yaşındaki oğlum da tüpbebekHarika, umarım bana da o günler nasip olur.
Sence değerim iyi mi? Bugün içimde korku var.Olur olur benim ki de tüpbebek.. 2 yaşındaki oğlum da tüpbebek ☺☺
Allahim kucagina almayi nadip etsin canim tebriklerrMerhaba ben de aranıza katılıyorum umarım... sat 2 şubat.. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. İlk hamileliğim. Daha önce başarısız denememiz olmuştu. test tarihim dündü, yani 28 Şubat, değerim 101.
Sağolasın canım. Senin durumun nasıl? Ay hemen yukarıda yazmışsın. Şimdi okudum.Allahim kucagina almayi nadip etsin canim tebriklerr
Kizlar bende de istahsizlik var.. Yemek yemek bile istemiyorum.. Zorla yiyorum yeminle.. Su bile icemiyorum.. Valla bebek zor durumda kalcak diye korkuyorum benim yuzumden.. Su icebilsem icim rahat etcek ama icemiyorum.. Tuzlu kraker bile yiyesim gelmiyor.. Midem hassaslasti iyice.. Yemek yemedigimde çok iyiyim.. Hee sadece meyve yiyince rahat hissediyorum.. Tatli diye hosuma gidiyor galiba.. Ayy naapcam ben bilmiyorum
Ayy bu emojilere de uyuz oldum.. Bende mi yavas açılıyor sizde de aynisi mı yaa :/
Insallah gececek hepsi zamani gelince. Yemek pisirmek eziyet koku ayri ama hamdolsun bugune her seye ragmen degil mi. Emojiler gec aciliyor arti muhtemel dogum tarihimizi ekledim, onceden bebegimi kucagima almama su kadar kaldi yazardi msjlarin altinda o da gitmis
Kizlar bende de istahsizlik var.. Yemek yemek bile istemiyorum.. Zorla yiyorum yeminle.. Su bile icemiyorum.. Valla bebek zor durumda kalcak diye korkuyorum benim yuzumden.. Su icebilsem icim rahat etcek ama icemiyorum.. Tuzlu kraker bile yiyesim gelmiyor.. Midem hassaslasti iyice.. Yemek yemedigimde çok iyiyim.. Hee sadece meyve yiyince rahat hissediyorum.. Tatli diye hosuma gidiyor galiba.. Ayy naapcam ben bilmiyorum
Ayy bu emojilere de uyuz oldum.. Bende mi yavas açılıyor sizde de aynisi mı yaa :/
Hayırlı olsun canım ama değerine göre geç döllenme olmuş sanırım 5+2 değildir şu anMerhaba kızlar bende 25 şubatta öğrendim hamile olduğumu değerim 547 çıktı sabahları sadece baş dönmesi oluyo en son adet tarihine göre 5+2 deyim
Hayırlı olsun tatlım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Merhaba ben de aranıza katılıyorum umarım... sat 2 şubat.. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. İlk hamileliğim. Daha önce başarısız denememiz olmuştu. test tarihim dündü, yani 28 Şubat, değerim 101.
Cok haklisin arkadasimYa kızlar isimlerinizi ekleyemiyorum listeye eskiye dönük mesajlarda düzenleme kalkmış eski sisteme geri dönülsün bu nedirr
Canim suan kac haftaliksin ve ne zaman cagirdilar tekrar. kese var miydiKızlar 6. Haftamda bebek gözükmemişti bugün tek belirtim olan göğüs ağrımda geçmiş ama kanamam yok kan tahlili versem belli olur mu düşük yapıp yapmadığım çok huzursuzum muayene mi olsam napsam bilemedim ama içim çok huzursuz