2019 Şubat' ta gebe olanlar

Neler denemedim neler :) Ovulasyon movulasyon iyice kafayı siyirdik iyi mi
Ozaman demekki rabbimin bi bildiği var canl zamanı var hiç bir zaman pes etme benm 4 düşük var .şuanda da düşük riskim var pıhtılaşma var günde 2 tane iğne kullanıyorum.birde progesteron iğne 3 tane günde oluyo yani kısacası rabbim hayılisndan sagliklisindan nasip etsin bunları yaşamakta zor ınşallah seninde saglikli olur rabbimden ümit kesilmez

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim. Rabbim de en sağlıklı en güzel şekilde yavrucuguna kavuşturur inşallah seni

Caniiim ayni lekelenme bende de oldu. Doktor bana da yerleş kanamasidir ama yine de progestan kullan dedi. Tam senin içinde olduğun bu 5. 6.haftalarda oluyor bu sonra geçiyor bende çok korkmuştum düşecek diye meğer tutunmaya çalışıyormuş bebisiimiz

çok teşekkür ederim canım ama insan çok korkuyor birde ilk hamile kalışım iyice tedirgin oldum. ama geçiyor sanki azar azar. yada ben öyle hissediyorum.

Türkiye gerçekten çok pahalı. Ama euro yükseldiği için bize şimdi ucuz geliyor :)

Kızlar 6 haftaligim ve afedersiniz acik kahverengi sümüksü akintim basladi ne oldugunu bilemedim dr progestan verdi her ihtimale karsi sizce sorun var midir nedir bilemiyorum

Kızlar 6 haftaligim ve afedersiniz acik kahverengi sümüksü akintim basladi ne oldugunu bilemedim dr progestan verdi her ihtimale karsi sizce sorun var midir nedir bilemiyorum
akıntı durumu bende de var canım aynı ilaçtan verdi doktor inşallah geçer

Canım benimde öğrenmeden bi kaç gün önce akıntım geldi sonra geçti genelde oluyo sanırıö

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz bende 15 şubatta ilk testimi yaptırdım ve sonucum 268di kalp atılını duydunuz mu acaba nasıl gidiyor kontrolleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…