- 25 Şubat 2019
- 99
- 55
Sat’a göre bugün 7 haftalık olduNe kadar oldu bebiş
Insaah canimmm senin ne kadarlik olduMaşallah tatlım yaaa inşallah biz de duyarız bir an önce :) daha var amaa
Korkma ben ilkinde 93 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim. 34 haftada doğurdum şimdi de 95 ile hamile kaldım
Aslı bende 96 ile kaldim. nasil bir diyet uyguladin kilo alimin cok az olmus ne guzellKorkma ben ilkinde 93 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim. 34 haftada doğurdum şimdi de 95 ile hamile kaldım
Sat ne oluyorSat’a göre bugün 7 haftalık oldu
son adet tarihi bas harfleri canimSat ne oluyorbilmiyorum daa
Anladım canım o zaman benim 4haftalık oluyorson adet tarihi bas harfleri canim
maasallah canim saglicakla kucagina al insallahAnladım canım o zaman benim 4haftalık oluyor
sıkma canını canım olur Allah'n izniyle ne kadar süredir gebelik istiyorsun bilmiyorum ama ben 1 yıl dolunca gebe kalabildim çok şükür o bekleyiş gercekten zor bi süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ne zaman aklımdan cıkarttım kafamı biraz olsun rahatlattım o zaman gebe kalabildim.stres cok büyük engel...Benim yumurtlamam gerçekleşti. Ben elimde gebelik testi bulunmadığı için bunu yapmak istedim. Bunda çift çizgi gördüm ama gebelik testim negatif çıktı
Hosbulduk cnm 18 sbat regl gunumdu evde test yaptim pozitif cikti 2.gebeligim 5 haftalik sanirim erken diye gitmedim vajinal muane olmak istemdim simdilik kasık agrisi var ilk gebeligimde bulanti kusma yasadim fazlasiyla simdilik yok cok sukur ins olmaz sen kac haftaliksin cnmAa canim hosgeldin:) nasil ogrendin bakalm:)
Evet oyle cnm stressıkma canını canım olur Allah'n izniyle ne kadar süredir gebelik istiyorsun bilmiyorum ama ben 1 yıl dolunca gebe kalabildim çok şükür o bekleyiş gercekten zor bi süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ne zaman aklımdan cıkarttım kafamı biraz olsun rahatlattım o zaman gebe kalabildim.stres cok büyük engel...
Fiyatlar pahalı cnm indirim ve uygun markaları tercih etmek lazımEsila mesleğin de pek afilliymis:)) turkiyedeki ekonomik durumda bebek yapmak mantikli mi sence:)) yaa gecen arkadaslara diyorum evliliklerimiz iyi zamana denk geldi de bebekler pahali zamana denk geldi diye:)) ufacik kiyafetler 70tl.. Gecen gördüm şok oldum:/
Allah kolaylık versin cnm ilk gebeligimde bende yasamistim su icemiyordum insanlari bile gormek istemiyodum ay diyodum nasil.gecicek 3 aydan sonra gitti nasil sevinmistim seninde gecer ins cnmHersey kokuyo burnuma.. Sabahtan beri zorla bi tost bi de muz yedim:/ eskisi gibi su da icemiyorumnaapcam bilmiyorum:/
3 gün gecikmeyle şuanda açık kahve pembe karışımı akıntılar başladı ? Acaba adet mi oluyorum. Kafalar 1 milyon oldusıkma canını canım olur Allah'n izniyle ne kadar süredir gebelik istiyorsun bilmiyorum ama ben 1 yıl dolunca gebe kalabildim çok şükür o bekleyiş gercekten zor bi süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ne zaman aklımdan cıkarttım kafamı biraz olsun rahatlattım o zaman gebe kalabildim.stres cok büyük engel...
İnşallah canım hepimiz inşallah hepimizzzmaasallah canim saglicakla kucagina al insallah
Canim valla ben hamile kalmadan önce adetim geciktirdi hep ve ne Zaman böyle açık pembe kahve akıntı gelse peşinden adet gelirdi. Umarım sende farklı olur3 gün gecikmeyle şuanda açık kahve pembe karışımı akıntılar başladı ? Acaba adet mi oluyorum. Kafalar 1 milyon oldu
Sata göre 5 haftalık canımmInsaah canimmm senin ne kadarlik oldu
Gebelik için test yapmış mıydın canım3 gün gecikmeyle şuanda açık kahve pembe karışımı akıntılar başladı ? Acaba adet mi oluyorum. Kafalar 1 milyon oldu
Adet oldum :))Gebelik için test yapmış mıydın canım
Bende 5 aydır böyle ne yazık kiCanim valla ben hamile kalmadan önce adetim geciktirdi hep ve ne Zaman böyle açık pembe kahve akıntı gelse peşinden adet gelirdi. Umarım sende farklı olur