2019 Şubat' ta gebe olanlar

Benim yumurtlamam gerçekleşti. Ben elimde gebelik testi bulunmadığı için bunu yapmak istedim. Bunda çift çizgi gördüm ama gebelik testim negatif çıktı
sıkma canını canım olur Allah'n izniyle ne kadar süredir gebelik istiyorsun bilmiyorum ama ben 1 yıl dolunca gebe kalabildim çok şükür o bekleyiş gercekten zor bi süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ne zaman aklımdan cıkarttım kafamı biraz olsun rahatlattım o zaman gebe kalabildim.stres cok büyük engel...

Aa canim hosgeldin:) nasil ogrendin bakalm:)
Hosbulduk cnm 18 sbat regl gunumdu evde test yaptim pozitif cikti 2.gebeligim 5 haftalik sanirim erken diye gitmedim vajinal muane olmak istemdim simdilik kasık agrisi var ilk gebeligimde bulanti kusma yasadim fazlasiyla simdilik yok cok sukur ins olmaz sen kac haftaliksin cnm

Evet oyle cnm stres
Fiyatlar pahalı cnm indirim ve uygun markaları tercih etmek lazım

Hersey kokuyo burnuma.. Sabahtan beri zorla bi tost bi de muz yedim:/ eskisi gibi su da icemiyorum naapcam bilmiyorum:/
Allah kolaylık versin cnm ilk gebeligimde bende yasamistim su icemiyordum insanlari bile gormek istemiyodum ay diyodum nasil.gecicek 3 aydan sonra gitti nasil sevinmistim seninde gecer ins cnm

3 gün gecikmeyle şuanda açık kahve pembe karışımı akıntılar başladı ? Acaba adet mi oluyorum. Kafalar 1 milyon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…